| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | 24 Saatlik Rep Uygulaması 24 Saatlik Rep Uygulamasının Sınırı Nedir ? Bugun 3 Tane Mi Ne Verdim Sınır Cıktı Karsıma ![]() Rapidshare Gibi Mi Olduk Bizde ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.433
Forum Gücü: 150 Forum Puanı:59252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bildigim kadariyla ayni kisiye 24 saat icersinde 2 kez rep veremiyorsun tabi bu rep olayi baya karisik geliyor bana en iyisi bulasmamak ((:
|
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.967
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerekli açıklama , burada. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (05-06-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.912
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:81359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı Kısıye Tekrar Rep Vermek Icın Araya Konulan Mesela 5 Ayrı Kişiye Rep Vermelisinki O Kişiye Tekrar Rep Verebilesin Kuralı Var Bu Baska Bı Olay (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.912
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:81359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 24 Saatde ondan fazla kisiye rep verilemez Ben Bugun 10 Kişiye Rep Vermemişimdir ? Yarın Test Ederim (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:35928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
![]() |
| Tags |
| storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
| |