| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() |
grubun henüz bu konuyla alakalı resmi bir acıklaması yok!sitelerindede belirtilmemiş!ama internetten bircok sitede haberi dogrulayan bilgiler bulabilirsiniz!bende haberini wereyim dedim!aylar öncesinden insanı cıldırtan zıplatan bir haber gercekten 27 temmuz 2008'de inönü stadında bulusmak we 28 temmuz sabahına yine inönüde ölü bulunmak dileğiyle ... YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_GoKiSsS (01-02-08), YaGMuR_CiNi (01-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.116
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinnnnn gidicemmmmmmmmmm kesinnnnn We Love METALLİCA GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tragonya (01-02-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ! iki elim kanda olsa yine gidicem yine gidicem uçarı kaçarı yok YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.116
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haberi bekliyorum senden Tragonya GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok ok sölicem ben sana direk arıcaklar beni zaten berhan biz gelioz diyee uahsuahsudhasd şaka bi yana harbiden weririm haber haberim olursa duymayan kalmamalı orayı yıkmak istiyorum YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |