| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | 27 Temmuz 2008 Metallica - İstanbul "2008 Avrupa yaz tatilimizin son konser duyurusu oldugu icin uzgunuz. Bu, haftalardir hakkinda konustugunuz konser... 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadi'nda bir konser icin 'Tallica tarihinde ucuncu kez olmak sartiyla Istanbul / Turkiye'ye geri donuyor olacagiz. Dostlarimizdan Down ve The Sword'un bize katilimi ile yolculugumuzun ikinci bolumunun son konserini tamamlayacagiz. Tum tercumanlari evlerine gonderebiliriz artik... sizleri orada gormek dilegi ile!!" http://www.metallica.com/page.asp?id=13367 bilet fiyatları henüz belli değil.metclub üyeleri yarından itibaren bilet ayırtabilirler.biletler 14 nisan pazartesi satışa sunuluyor. aslında bayadır konuşuluyor bu konser ve ben yaklaşık 2 hafta önce geliyorlar haberini almama rağmen resmi web sitesinde yayınlanmadan buraya yazmayayım dedim. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni neslin hayallerini gerçekleştiren gözler yaşartan konser haberi. Heveslillerine hayırlı olsun dileği ile. Başlık tümüyle copy paste olmayabilirdi değil mi sour weekend (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (11-04-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.111
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konserden yaklasık 2 aydır tragonya ile haberimiz var hatta beraber gidecegiz ama bilet fiyatı işte ama 200-300 ytl arasında oldugunu biliyorum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rock and coke 2008 de iptal edilmiş.punk-grunge gençliğin yeni rotası olacak bu konser sanırım. testament konseri kadar güzel olacağını hiç mi hiç sanmıyorum ayrıca. Konu weekend warrior tarafından (11-04-08 Saat 17:14 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında yıllardır geliyorlar bu sene kesin diye haberler dolaşıyordu ortalıkta ama 2 hafta önce haber direkt güven erkin erkal'dan gelince insanın ister istemez inanası geliyor. şimdiye kadar verdiği hiçbir konser haberi yalan çıkmadı. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |