DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 29-02-08, 23:13 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
29/15.Mart.2008 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz: “Kül”

Şiir Konusu : '' Kül ''
Son Katılım Tarihi: 15.03.2008 (Cumartesi)
Saat: 23:00

Katılımcı arkadaşların yarışma kurallarına uygun davranması en büyük ricamızdır.

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
ALoNe CoVBoY (29-02-08), Artemis (13-03-08), askolsun (01-03-08), Dark_AngeL_ (14-03-08), HeLL's AnGeL (15-03-08), Maçakızı (12-03-08), ~Kardelen~ (12-03-08), şewal (12-03-08), ŞiYaR (10-03-08)
Eski 12-03-08, 20:54 Çevrimdışı   #2
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
katilacak arkadaslara basarilar (:

Yorgun...

Eski 12-03-08, 21:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.947
Teşekkür etti: 3.111
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89808
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben yazacam bi şiir kesin yazacam

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 12-03-08, 21:24 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Huzur Pınarı

şewal - ait Avatar
Genel Mesajlar: 123
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:396
şewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyorşewal ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
yüreğinden geçenleri kalemine yansıtacaklara şimdiden başarılar dilerim (:

Alıntı:
“ Noktası bir kitaptır aşkın
Zerresi âfitabdır aşkın
Garkolur katresinde kevn ü mekân
Gizlenür zerresinde her dü cihân “

Erzurumlu İbrahim Hakkı

Eski 12-03-08, 21:30 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.713
Teşekkür etti: 12.438
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herkese başarılar...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 12-03-08, 21:48 Çevrimdışı   #6

Downloadiki
Genel Mesajlar: 10.067
Teşekkür etti: 7.978
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katilimcilara basarilar dilerim

Eski 14-03-08, 10:50 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

Dark_AngeL_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 567
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:14471
Dark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmışDark_AngeL_ Rep olayını aşmış
Ödüller:
bütün katılımcılara bol $ans

Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim..
Hadi bir kahve ısmarla bana,
Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (:
...

Eski 15-03-08, 10:45 Çevrimdışı   #8
Asistan

BaRRaCuDa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 52
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3734
BaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biriBaRRaCuDa Forumda Saygin ve popüler biri
Ödüller:
katılımcılara bol sans.....
şimdiden yüreklerine sağlık...

Sen gittin ve renkler bitti
Sadece siyah kaldı hayatımda
Karanlık bir hayat
Elimde kalan sadece siyah...

SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN)

Eski 15-03-08, 10:52 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.998
Teşekkür etti: 4.361
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77223
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bütün Katılımcılara Başarılar

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...

Eski 15-03-08, 21:41 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Mazlum Muratlı Herkese mesafeli
Dedİler

Sabahtan uğradım yangın yerine,
"Yananlar buyursun," gelsin dediler.
Takıldı gözlerim, dalgın birine,
Çok sevdi,ağladı; gülsün dediler.

Duruşu mahzundu, baktı bir ara,
Kırılmış, incinmiş, kalbinde yara,
Bir ümit ışığı arayanlara,
İşte köz, işte kor; külsün dediler.

Gençmiş, pek güzelmiş, biraz uçarı,
Candan özge bilmiş, canında yari,
Tam koklatacakken gülü, baharı,
Kırağı altında kalsın dediler.

Yeniden tutunsa, sevmeye baştan,
Ne çıkar, hayatta bir aldanıştan?
Hırsını almadan alacı kuştan,
Seller gibi kalbe, dolsun dediler.

Dumanı tüterken, alevden önce,
Gerdanı süpürse saçı halince,
Bir sinede yatsa, yansa gönlünce,
O dem kül olmayı, bilsin dediler.

Rüzgar efkar gibi, alır götürür,
Kerem gibi yanan, Aslı yitirir,
Gurbetlik, aşıklık; can yer bitirir,
Bahtı gülmeyene, n'olsun dediler.

Sabahtan uğradım, küller dağılmış,
Kimi sisten, kimi yastan eğilmiş,
Mazlum, güzel sevmek, günah değilmiş,
Dokunsun sazına, çalsın dediler......

Yazan: Mazlum CİHANGİR
Düzenleme: E-Posta adresi kaldırıldı.

Konu CnRaLpEr tarafından (15-03-08 Saat 21:50 ) de değiştirilmiştir..

Eski 15-03-08, 21:51 Çevrimdışı   #11
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sevgili Mazlum CİHANGİR

Şiirinizi yarışma'nın sonuçlanana kadar ki gizliliği açısından "Şiir Yarışması için Başvuru" bölümünde yayınlamanız gerekiyordu. Bu başlık içerisinde ki yarışma kuralları bölümündeki açıklamaları yarışmaya dahil olmadan önce okumanız gerekirdi. Böylelikle yarışmaya katılımınız gerçekleşebilirdi. Katılmak istediğiniz şiirinizi herkesin gördüğü konu tanıtım başlığında yaptığınız için yarışmaya bu defalık dahil olamıyorsunuz.

Katılımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki yarışmalarımıza katılımınızı bekliyoruz.

Kurallar: http://www.zamansiz.com/siir-yarisma...ar-t58244.html

Kapalı konu

Konu Seçenekleri