| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 29/15.Mart.2008 Tarihli Şiir Yarışması Konumuz: “Kül” Şiir Konusu : '' Kül '' Son Katılım Tarihi: 15.03.2008 (Cumartesi) Saat: 23:00 Katılımcı arkadaşların yarışma kurallarına uygun davranması en büyük ricamızdır. Tüm katılımcılara başarılar dileriz. |
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | ALoNe CoVBoY (29-02-08), Artemis (13-03-08), askolsun (01-03-08), Dark_AngeL_ (14-03-08), HeLL's AnGeL (15-03-08), Maçakızı (12-03-08), ~Kardelen~ (12-03-08), şewal (12-03-08), ŞiYaR (10-03-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katilacak arkadaslara basarilar (: Yorgun... |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.111
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yazacam bi şiir kesin yazacam GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 | |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüreğinden geçenleri kalemine yansıtacaklara şimdiden başarılar dilerim (: Alıntı:
| |
| | #5 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.438
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese başarılar...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.978
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katilimcilara basarilar dilerim |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:14471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bütün katılımcılara bol $ans ![]() Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim.. Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (: ... |
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 52
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılımcılara bol sans..... şimdiden yüreklerine sağlık... Sen gittin ve renkler bitti Sadece siyah kaldı hayatımda Karanlık bir hayat Elimde kalan sadece siyah... SPACE....!!Bakabilirsiniz...(KamaşmasıN GözleriN) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.361
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:77223 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün Katılımcılara Başarılar Yeni utançlar biriktiriyorum eski günahlarıma, cüzamlı ruhlar cehennemine gidiyorum ben.. Kirli sözlerimi temize çekme, oysa "gel" desen gelecektim... |
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Dedİler
Sabahtan uğradım yangın yerine, "Yananlar buyursun," gelsin dediler. Takıldı gözlerim, dalgın birine, Çok sevdi,ağladı; gülsün dediler. Duruşu mahzundu, baktı bir ara, Kırılmış, incinmiş, kalbinde yara, Bir ümit ışığı arayanlara, İşte köz, işte kor; külsün dediler. Gençmiş, pek güzelmiş, biraz uçarı, Candan özge bilmiş, canında yari, Tam koklatacakken gülü, baharı, Kırağı altında kalsın dediler. Yeniden tutunsa, sevmeye baştan, Ne çıkar, hayatta bir aldanıştan? Hırsını almadan alacı kuştan, Seller gibi kalbe, dolsun dediler. Dumanı tüterken, alevden önce, Gerdanı süpürse saçı halince, Bir sinede yatsa, yansa gönlünce, O dem kül olmayı, bilsin dediler. Rüzgar efkar gibi, alır götürür, Kerem gibi yanan, Aslı yitirir, Gurbetlik, aşıklık; can yer bitirir, Bahtı gülmeyene, n'olsun dediler. Sabahtan uğradım, küller dağılmış, Kimi sisten, kimi yastan eğilmiş, Mazlum, güzel sevmek, günah değilmiş, Dokunsun sazına, çalsın dediler...... Yazan: Mazlum CİHANGİR Düzenleme: E-Posta adresi kaldırıldı. Konu CnRaLpEr tarafından (15-03-08 Saat 21:50 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili Mazlum CİHANGİR Şiirinizi yarışma'nın sonuçlanana kadar ki gizliliği açısından "Şiir Yarışması için Başvuru" bölümünde yayınlamanız gerekiyordu. Bu başlık içerisinde ki yarışma kuralları bölümündeki açıklamaları yarışmaya dahil olmadan önce okumanız gerekirdi. Böylelikle yarışmaya katılımınız gerçekleşebilirdi. Katılmak istediğiniz şiirinizi herkesin gördüğü konu tanıtım başlığında yaptığınız için yarışmaya bu defalık dahil olamıyorsunuz. Katılımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki yarışmalarımıza katılımınızı bekliyoruz. Kurallar: http://www.zamansiz.com/siir-yarisma...ar-t58244.html |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |