Anket Sonuçlarını Göster: Şarkıların Ressamı Kim Olsun ?
1.Resim 5 6,76%
2.Resim 4 5,41%
3.Resim 23 31,08%
4.Resim 5 6,76%
5.Resim 8 10,81%
6.Resim 23 31,08%
7.Resim 6 8,11%
Oylayanlar: 74. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-07-08, 23:20 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
29.o6.o8 Candan Erçetin - Saçma Anketi Kapanmıştır

Yarisma sonuclanmistir
Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yarisma Birincileri 3.Resim interlude

6.Resim Snorland

Yarisma ikincisi 5.Resim YiLdIz_GöZlÜm

Yarisma ücüncüsü 7.Resim Shun

1.Resim Язшμ§™

4.Resim CLaiRe

2.Resim xxxTKxxx

*Yarışma kuralları gereği katılımcının kendi çalışmasına oy kullanması ve çalışmanın kendisine ait oldugunu üçüncü kişilerle paylaşıp oy toplaması kesinlikle yasaktır.

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
нѕуη (07-07-08), Bυя¢U (06-07-08), shun (07-07-08), xxxTKxxx (06-07-08), İnCi ÇiÇéKi (07-07-08), `Hiperaktif (07-07-08)
Eski 06-07-08, 23:29 Çevrimiçi   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.016
Teşekkür etti: 2.937
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81913
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
3 (:

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Eski 06-07-08, 23:29 Çevrimiçi   #3
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3. resim sahibini tebrik ediyorum,harika (:
Tüm katıLanLra başarıLar..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:

Eski 06-07-08, 23:30 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 1.156
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20593
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
6 (:

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..

Eski 06-07-08, 23:43 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.947
Teşekkür etti: 3.111
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
7.resim hoş (:

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 06-07-08, 23:48 Çevrimdışı   #6
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.998
Teşekkür etti: 4.202
RepForum Gücü: 183
Forum Puanı:80535
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
3. Resim Harika (:
Tebrikler..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Eski 06-07-08, 23:49 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 881
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
gerçekten şarkıya uygun olmayan şarkı yok denilebilir... güsel çalışmalar ii forumlar başarılar dilerim

KaRaGüRüLTü 4EvER

Eski 06-07-08, 23:51 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
6. resim çok şık..

7 çok güzel..

Başarılar..

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..

Eski 07-07-08, 00:27 Çevrimdışı   #9

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.144
Teşekkür etti: 4.642
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:94356
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
5.resim (=
gayet iyi işlenmiş (=

Eski 07-07-08, 01:11 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
07emre Herkese mesafeli
2. resim güzel yapılmış sade ama güzel

Eski 07-07-08, 12:19 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
5. resim gayet güzel
Başarılar (:

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !

Eski 07-07-08, 12:58 Çevrimdışı   #12
Stajyer

Pamuk_seker - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 22
Forum Puanı:52
Pamuk_seker ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Ben 4 dİYORUM

Eski 07-07-08, 13:06 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Figüranlar

kbrmbL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 26
Forum Puanı:16
kbrmbL Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
boyutlardan kaybettik giremedik yarışmaya iyi mi :(
canım sağolsun kuralları okuyayım bende
oyum 6.resime ...

Eski 07-07-08, 13:10 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
boyutlardan kaybettik giremedik yarışmaya iyi mi :(
canım sağolsun kuralları okuyayım bende
oyum 6.resime ...
bencede okusan iyi olur canın sağolsun yenbi bi tane başladı bile

KaRaGüRüLTü 4EvER

Eski 07-07-08, 15:34 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.206
Teşekkür etti: 2.408
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:18596
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
2. resim sade ve güzel

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!

Eski 07-07-08, 15:43 Çevrimdışı   #16
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.400
Teşekkür etti: 5.433
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3 & 5 arasinda kaldim

ama oyum 3 e daha yakin ((:

gαℓαтαѕαяαу

Eski 07-07-08, 16:20 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.622
Teşekkür etti: 809
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10709
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
3 ve 4 çok hoş ama oyum 3'e

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..

Eski 07-07-08, 16:56 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hakeden 1 weya 6 bence

KaRaGüRüLTü 4EvER

Eski 09-07-08, 13:09 Çevrimiçi   #19
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.430
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
3 ve 5 arasında kaldım =)

3 diyorum

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...

Eski 09-07-08, 19:55 Çevrimdışı   #20
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.833
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
kesinlikle 5

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN

Kapalı konu

Konu Seçenekleri