| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ? | |||
| Kimsesiz Ölümlere | | 27 | 38,57% |
| Gülümse | | 2 | 2,86% |
| Filistinli Çocuk | | 6 | 8,57% |
| Bir Deli Oldum | | 32 | 45,71% |
| Komedi misin? | | 3 | 4,29% |
| Oylayanlar: 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 31-15 Nisan 2008 "Gülümse" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır Oylamaya son katılım tarihi: 22.04.2008 (Salı) Saat: 23:00 Yarışma Birincisi: Snorland Bir Deli Oldum Kara bulutlar birikirdi Sessiz sakin ama ürkütücü Hafiften yel eser, ardıdan ilk şıp sesi, Boşver yağsın der umursamazdım Cebimde peçetem vardı silerdim Sonra ikinci, üçüncü, dördüncü Hiç durmadı ki şıpların sesi Ardarda acımadan, kesilmeden nefesi Elemi , acısı , hüznü ve kederi Onlar yağmur misali yağdıkça Ne peçetem dayandı, ne de gözlerim Bende çaresiz yağmura sığındım Zaten yağmur misaliydi gözyaşlarım Ben ağladıkça ferahlar sanarken İnadına siyahlaştı o bulutlar Bir gün bir ses ilişti kulağıma Sezen Aksuydu şakıyan Kemal Burkaydı yazan Hadi gülümse bulutlar gitsinle başlayan Durmadım gülümsedim hemen O gün bu gündür yağmurda bile gülümser oldum O şarkının son sözü gibi Karadenizken, Akdeniz oldum Aslında ağlaması lazımken gülen Bir deli oldum... Yarışma İkincisi: şiyar Kimsesiz Ölümlere Siz,evet siz Bilirmisiniz kimsesizliği Sahipsizliği Kimsesiz ölüm bilirmisiniz Sahiplenirmisiniz bir yabancının ölüm acısını ? Bir çocuk daha öldürüldü Yer açın yüreğinizde Kamburlaşan sancılarınıza yenisini ekleyin Gökten bir yıldız kaydı Küçük bir beden daha karıştı toprağa Cıvıl cıvıl zamanlara yenildi korkulu gülüşleri Sahipsiz bir park açın yüreğinizde gidenlere dair Salıncakları boş olsun Emanet edin unutulmaya hazır umutlara Siz,evet siz Irakta / Filistinde / Afganistanda Çocuk olabalirmisiniz Mermi çekirdeklerini şeker diye ısırabilirmisiniz koyabilirmisiniz başınızın altına silah dipçiğini yastık niyetine Kabuslarınıza alabilirmisiniz Bacaksız,Kolsuz Kimsesiz çocukları Onlara bakıp gülümseyebilirmisiniz Onlar demokrasinin kurbanıydı Günahlarını kim sırtlanacak Kim verebilir onlara çöl sıcaklığındaki gülüşlerini Onlar servet avcılarının kurbanıydı Hesabını kim verecek ölümlerinin Kim verebilir onlara cam kırığı düşlerini Biliyorsunuz sanırım Kimse veremez artık onlara baharları Geri getiremez taptaze umutlarını Sırtlanamaz kimse hayallerini Haydi Onlar için GÜLÜMSEYİN Savaşlara inat Katliamlara inat Çok görmeyin bunu onlara Onlar hepimizin çocukları Yarışma Üçüncüsü: BaRRaCuDa Filistinli Çocuk Siyonistin Elinde şeytanın binbir türlü silahı yavrunun elinde dağdan kopmus bir taş parcası biri kursun atıyor namlusundan birisi allah diyor içinden mazlumun elbet ahı cıkacak merak etme allah sizi yalnız bırakmayacak cocuğun yüzünde hafif tebessüm biliyor ki ölürse şehit sayılacak biri kefere para için saldırmıs bizim kutsalımızı ayaklar altına almıs dün ırak filistin somali bir gün sıra bizede gelir ahali.. kim reddeder vatan için şehit olmayı filistinli cocuk daha yeni söküyor okumayı ama bir elinde sopa bir elinde taş gülümsüyor semaya melekler bekliyor onu can verecek birasdan yavaş yavaş bırakın alkışlamayın zalimi mazlum sizden şikayetçi olacak bir gün bizede gelirse aynı bela sorarım yanımızda kim olacak.... filistinli aç filistinli ilaca muhtaç ama yüzlerinde masum gülücük çünkü güvendikleri en büyük...(ALLAH) Yarışma Dördüncüsü: uzunbeyaz Komedi misin? Dalga geciyorsun benle biliyorum Umursamadığını biliyorum Gün gectikçe bayatlıyorum sensiz Duygusuz kalplerin veremeyecekleri gibi bayatlıyorum Ve hiç önemsemeden sana geliyorum, Yavaş yavaş ölerek yürüyorum Ve artık kurumuş olan dallarda adım yazılı Dökülen yapraklar arasında düşüyorum Ağlatsan da beni yıldıramazsın Nefret etsen de üzemezsin Ya da her şeyimi alsan da kendini alamazsın O kadar komik ki bu bana verdiğin; "hayat" Sadece gülüyorum Yarışma Beşincisi: LeGenT Gülümse Kız karşımda süzülme Süzülüpte büzülme Niye naz yapıyorsun Bir kerecik gülümse Gül fidesini dikme Kaşımda boyun bükme Uzaktanda olsa bana Bir bakış at gülümse Fazla naz yaptın ama Tren geçti vahlanma Şu yalancı dünyada Gülümse ama ağlama Dünya döner tersine Herkes bakar keyfine Bugünün yarınıda var Sen yinede Gülümse Konu CnRaLpEr tarafından (22-04-08 Saat 23:10 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi) | Язшμ§™ (16-04-08), нѕуη (16-04-08), çöl çiçeği (16-04-08), GönüLçeLen` (22-04-08), linqin_parq (22-04-08), Maçakızı (17-04-08), Meldaa (22-04-08), pavel (18-04-08), solεil (21-04-08), Tweety (15-04-08), ufuk_08 (16-04-08), ŞiYaR (16-04-08) |
| | #2 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.438
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılan herkese başarılar...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kez şiirlerin genelinde bir Türkçe katliamı var nedense.Türkçe'nin kanı bulaşmış sanki, bu bana çok itici geldi, elbette şahsi fikrim. Katılan herkese başarılar, lütfen daha duyarlı davranalım arkadaşlar. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.098
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılan herkese başarılar... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
| | #5 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkese ba$arıLar... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| | #6 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla sımdı bende yasardımda Duygusal Samanıma Denk Gelmedı ama Guzl Seyler Cıkacaqından Eminim Hak eDen Kazansın Ne diyim ßolh sanslar ..
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 286
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel şiirler.. katılan herkeze başarılar... ...Bir Yanım Eksik... ![]() |
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.111
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:89808 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimsesiz Ölümlere şiiri cok hosuma gitti başarılar diliyorum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #9 |
Teşekkür etti: 5.351
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsesiz Ölümlere ve Filistinli Çocuk arasinda kaldim. Digerlerinde güzel ama bunlar daha bi güzel yazilmis. Katilan arkadaslara basarilar. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #10 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.052
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsesiz Ölümlere ... muhteşem ....oyum ona... ayrıca... hepinizin yüreğine sağlık... CEZALI ÜYE |
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 490
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:46405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılanlara teşekkürler(:
SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
| | #12 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.202
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ba$arilar (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.914
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılanlara başarılar... güzel şiirler var.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #14 |
Teşekkür etti: 5.351
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
begendigim iki siirde sahiplerini belli etmis (:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (21-04-08) |
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:39 ![]() | Siz,evet siz Bilirmisiniz kimsesizliği Sahipsizliği Kimsesiz ölüm bilirmisiniz Sahiplenirmisiniz bir yabancının ölüm acısını ? Tüm şiirler çok güzel.hepinizin kalemine sağlık.Benim en çok hoşuma giden şiir kimsesiz ölümlere oldu.Tüm şiir aşıklarına kaleminize sağlık diyorum.Hak eden olan kazansın. |
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 347
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimsesiz Ölümlere Hepinizin yuregine saglik .. [glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint] |
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.024
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filistinli Çocuk...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #18 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:377 ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım hakeden kazanır paylaşıp koymanız bile yeter başarılarr herkesee Alıntı:
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |