DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması
Anket Sonuçlarını Göster: Forumun Şairi Kim Olsun ?
Kimsesiz Ölümlere 27 38,57%
Gülümse 2 2,86%
Filistinli Çocuk 6 8,57%
Bir Deli Oldum 32 45,71%
Komedi misin? 3 4,29%
Oylayanlar: 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 15-04-08, 23:00 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
31-15 Nisan 2008 "Gülümse" Konulu Şiir Yarışması Anketi Açılmıştır

Oylamaya son katılım tarihi:
22.04.2008 (Salı)
Saat: 23:00

Yarışma Birincisi: Snorland

Bir Deli Oldum

Kara bulutlar birikirdi
Sessiz sakin ama ürkütücü
Hafiften yel eser, ardıdan ilk şıp sesi,
Boşver yağsın der umursamazdım
Cebimde peçetem vardı silerdim
Sonra ikinci, üçüncü, dördüncü
Hiç durmadı ki şıpların sesi

Ardarda acımadan, kesilmeden nefesi
Elemi , acısı , hüznü ve kederi
Onlar yağmur misali yağdıkça
Ne peçetem dayandı, ne de gözlerim
Bende çaresiz yağmura sığındım
Zaten yağmur misaliydi gözyaşlarım
Ben ağladıkça ferahlar sanarken
İnadına siyahlaştı o bulutlar

Bir gün bir ses ilişti kulağıma
Sezen Aksuydu şakıyan
Kemal Burkaydı yazan
Hadi gülümse bulutlar gitsinle başlayan
Durmadım gülümsedim hemen
O gün bu gündür yağmurda bile gülümser oldum
O şarkının son sözü gibi
Karadenizken, Akdeniz oldum
Aslında ağlaması lazımken gülen
Bir deli oldum...

Yarışma İkincisi: şiyar

Kimsesiz Ölümlere

Siz,evet siz
Bilirmisiniz kimsesizliği
Sahipsizliği
Kimsesiz ölüm bilirmisiniz
Sahiplenirmisiniz bir yabancının ölüm acısını ?

Bir çocuk daha öldürüldü
Yer açın yüreğinizde
Kamburlaşan sancılarınıza yenisini ekleyin
Gökten bir yıldız kaydı
Küçük bir beden daha karıştı toprağa

Cıvıl cıvıl zamanlara yenildi korkulu gülüşleri
Sahipsiz bir park açın yüreğinizde gidenlere dair
Salıncakları boş olsun
Emanet edin unutulmaya hazır umutlara

Siz,evet siz
Irakta / Filistinde / Afganistanda
Çocuk olabalirmisiniz
Mermi çekirdeklerini şeker diye ısırabilirmisiniz
koyabilirmisiniz başınızın altına silah dipçiğini yastık niyetine

Kabuslarınıza alabilirmisiniz
Bacaksız,Kolsuz
Kimsesiz çocukları
Onlara bakıp gülümseyebilirmisiniz

Onlar demokrasinin kurbanıydı
Günahlarını kim sırtlanacak
Kim verebilir onlara çöl sıcaklığındaki gülüşlerini

Onlar servet avcılarının kurbanıydı
Hesabını kim verecek ölümlerinin
Kim verebilir onlara cam kırığı düşlerini

Biliyorsunuz sanırım
Kimse veremez artık onlara baharları
Geri getiremez taptaze umutlarını
Sırtlanamaz kimse hayallerini

Haydi
Onlar için GÜLÜMSEYİN
Savaşlara inat
Katliamlara inat
Çok görmeyin bunu onlara
Onlar hepimizin çocukları

Yarışma Üçüncüsü: BaRRaCuDa

Filistinli Çocuk

Siyonistin Elinde şeytanın binbir türlü silahı
yavrunun elinde
dağdan kopmus bir taş parcası
biri kursun atıyor namlusundan
birisi allah diyor içinden

mazlumun elbet ahı cıkacak
merak etme
allah sizi yalnız bırakmayacak

cocuğun yüzünde hafif tebessüm
biliyor ki ölürse
şehit sayılacak

biri kefere
para için saldırmıs
bizim kutsalımızı
ayaklar altına almıs
dün ırak filistin somali
bir gün sıra bizede gelir ahali..

kim reddeder vatan için şehit olmayı
filistinli cocuk
daha yeni söküyor okumayı
ama bir elinde sopa bir elinde taş
gülümsüyor semaya
melekler bekliyor onu
can verecek birasdan yavaş yavaş

bırakın alkışlamayın zalimi
mazlum sizden şikayetçi olacak
bir gün bizede gelirse aynı bela
sorarım yanımızda kim olacak....

filistinli aç
filistinli ilaca muhtaç
ama yüzlerinde masum gülücük
çünkü güvendikleri
en büyük...(ALLAH)

Yarışma Dördüncüsü: uzunbeyaz

Komedi misin?

Dalga geciyorsun benle biliyorum
Umursamadığını biliyorum
Gün gectikçe bayatlıyorum sensiz
Duygusuz kalplerin veremeyecekleri gibi bayatlıyorum

Ve hiç önemsemeden sana geliyorum,
Yavaş yavaş ölerek yürüyorum
Ve artık kurumuş olan dallarda adım yazılı
Dökülen yapraklar arasında düşüyorum

Ağlatsan da beni yıldıramazsın
Nefret etsen de üzemezsin
Ya da her şeyimi alsan da kendini alamazsın
O kadar komik ki bu bana verdiğin; "hayat"
Sadece gülüyorum

Yarışma Beşincisi: LeGenT

Gülümse

Kız karşımda süzülme
Süzülüpte büzülme
Niye naz yapıyorsun
Bir kerecik gülümse

Gül fidesini dikme
Kaşımda boyun bükme
Uzaktanda olsa bana
Bir bakış at gülümse

Fazla naz yaptın ama
Tren geçti vahlanma
Şu yalancı dünyada
Gülümse ama ağlama

Dünya döner tersine
Herkes bakar keyfine
Bugünün yarınıda var
Sen yinede Gülümse

Konu CnRaLpEr tarafından (22-04-08 Saat 23:10 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
Язшμ§™ (16-04-08), нѕуη (16-04-08), çöl çiçeği (16-04-08), GönüLçeLen` (22-04-08), linqin_parq (22-04-08), Maçakızı (17-04-08), Meldaa (22-04-08), pavel (18-04-08), solεil (21-04-08), Tweety (15-04-08), ufuk_08 (16-04-08), ŞiYaR (16-04-08)
Eski 16-04-08, 08:00 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.713
Teşekkür etti: 12.438
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Katılan herkese başarılar...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü

Eski 16-04-08, 08:12 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu kez şiirlerin genelinde bir Türkçe katliamı var nedense.Türkçe'nin kanı bulaşmış sanki, bu bana çok itici geldi, elbette şahsi fikrim.
Katılan herkese başarılar, lütfen daha duyarlı davranalım arkadaşlar.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
delkray (19-04-08), MiSsCaT (16-04-08), Snorland (22-04-08)
Eski 16-04-08, 08:36 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.289
Teşekkür etti: 1.098
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21311
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
katılan herkese başarılar...

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm

Eski 16-04-08, 12:12 Çevrimdışı   #5
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkese ba$arıLar...

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif

Eski 16-04-08, 13:00 Çevrimdışı   #6
Asker

FaRaBii - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.811
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7116
FaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmışFaRaBii yememiş içmemiş konu açmış
walla sımdı bende yasardımda Duygusal Samanıma Denk Gelmedı ama Guzl Seyler Cıkacaqından Eminim Hak eDen Kazansın Ne diyim ßolh sanslar ..

ßyFaRaBii
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..!

Eski 16-04-08, 19:05 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

çöl çiçeği - ait Avatar
Genel Mesajlar: 526
Teşekkür etti: 286
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3680
çöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biri
güzel şiirler.. katılan herkeze başarılar...

...Bir Yanım Eksik...

Eski 16-04-08, 23:34 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.947
Teşekkür etti: 3.111
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89808
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kimsesiz Ölümlere şiiri cok hosuma gitti başarılar diliyorum ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 17-04-08, 21:21 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.011
Teşekkür etti: 5.351
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kimsesiz Ölümlere ve Filistinli Çocuk arasinda kaldim.

Digerlerinde güzel ama bunlar daha bi güzel yazilmis.

Katilan arkadaslara basarilar.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Eski 18-04-08, 15:19 Çevrimdışı   #10
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.621
Teşekkür etti: 3.052
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kimsesiz Ölümlere ...
muhteşem ....oyum ona...
ayrıca...
hepinizin yüreğine sağlık...

CEZALI ÜYE

Eski 20-04-08, 00:36 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 490
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46405
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
katılanlara teşekkürler(:

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Eski 20-04-08, 02:23 Çevrimdışı   #12
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.998
Teşekkür etti: 4.202
RepForum Gücü: 183
Forum Puanı:80535
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ba$arilar (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Eski 20-04-08, 02:45 Çevrimdışı   #13
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.180
Teşekkür etti: 3.914
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
katılanlara başarılar...

güzel şiirler var..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Eski 20-04-08, 12:00 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.011
Teşekkür etti: 5.351
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
begendigim iki siirde sahiplerini belli etmis (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (21-04-08)
Eski 21-04-08, 16:27 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

deli gönül - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:39
deli gönül Herkese mesafeli
Siz,evet siz
Bilirmisiniz kimsesizliği
Sahipsizliği
Kimsesiz ölüm bilirmisiniz
Sahiplenirmisiniz bir yabancının ölüm acısını ?

Tüm şiirler çok güzel.hepinizin kalemine sağlık.Benim en çok hoşuma giden şiir kimsesiz ölümlere oldu.Tüm şiir aşıklarına kaleminize sağlık diyorum.Hak eden olan kazansın.

RÜYALARIMIN BEDENİNE PARMAKLARIMLA DOKUNMAK VE ONLARI YAŞAMAK İSTİYORUM.

Eski 21-04-08, 19:27 Çevrimdışı   #16
Asistan
Kemalistler

*Azra* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 490
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2437
*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor*Azra* çevresinde seviliyor
Kimsesiz Ölümlere

Hepinizin yuregine saglik ..

[glint]Yαѕαиαи нєяѕєуιи вιя ѕєвєвι ναя∂ιя... [/glint]

Eski 21-04-08, 20:58 Çevrimiçi   #17
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.090
Teşekkür etti: 3.024
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29718
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Filistinli Çocuk...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 22-04-08, 00:31 Çevrimdışı   #18
Stajyer

Meldaa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 69
Teşekkür etti: 42
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:377
Meldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyorMeldaa ara sıra gören oluyor
Umarım hakeden kazanır paylaşıp koymanız bile yeterbaşarılarr herkesee

Alıntı:
Hayatta Önemli Olan En Çok Şeye Sahip Olmak Değil En Az Şeye İhtiyaç Duymaktır

Kapalı konu

Konu Seçenekleri