DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 22-04-08, 23:01 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
31-15.04.2008 "Gülümse" Konulu Şiir Yarışması Anketi Sona Ermiştir. Kazanan: Snorland

Bir Deli Oldum

Kara bulutlar birikirdi
Sessiz sakin ama ürkütücü
Hafiften yel eser, ardıdan ilk şıp sesi,
Boşver yağsın der umursamazdım
Cebimde peçetem vardı silerdim
Sonra ikinci, üçüncü, dördüncü
Hiç durmadı ki şıpların sesi

Ardarda acımadan, kesilmeden nefesi
Elemi , acısı , hüznü ve kederi
Onlar yağmur misali yağdıkça
Ne peçetem dayandı, ne de gözlerim
Bende çaresiz yağmura sığındım
Zaten yağmur misaliydi gözyaşlarım
Ben ağladıkça ferahlar sanarken
İnadına siyahlaştı o bulutlar

Bir gün bir ses ilişti kulağıma
Sezen Aksuydu şakıyan
Kemal Burkaydı yazan
Hadi gülümse bulutlar gitsinle başlayan
Durmadım gülümsedim hemen
O gün bu gündür yağmurda bile gülümser oldum
O şarkının son sözü gibi
Karadenizken, Akdeniz oldum
Aslında ağlaması lazımken gülen
Bir deli oldum...

Snorland

Şair üyeyi Zamansiz ailesi olarak tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını dileriz.

Mesaja teşekkür eden: (22 Kişi)
нѕуη (25-04-08), ∂ĩяєŋ¢ (23-04-08), 13. (27-04-08), ArKaNtoS (22-04-08), Artemis (22-04-08), CSKN (23-04-08), GuZeLBeLa (23-04-08), HaZaL (26-04-08), HeLL's AnGeL (22-04-08), Jen (27-04-08), Maçakızı (23-04-08), maviduss (22-04-08), n!da (25-04-08), shun (22-04-08), Snorland (22-04-08), solεil (26-04-08), ufuk_08 (24-04-08), unfortunate (23-04-08), YaGMuR_CiNi (22-04-08), _canözüm_ (25-04-08), _Okyanus_ (25-04-08), ŞiYaR (23-04-08)
Eski 22-04-08, 23:03 Çevrimiçi   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.939
Teşekkür etti: 15.311
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181034
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yarışmaya katılan tün arkadaşlara, şiirleri okuyanlara ve oy kullananlara teşekkür ederim öncelikle
Bir yarışmada ilk defa birinci olmayı çok istedim ve bundan utanıyorum.
Fakat yazacaklarımı başka bir yarışmacının kazandığı konuda yazamazdım.
Yanlış anlaşılır ve kırıcı gelebilirdi.

Şiir yazmak yürek işidir şiir okumak keyiftir. Ben bu keyfimi son yarışmalarda kaybettim.
Yarışmanın bir ruhu vardır o ruha sahip çıkmak önemlidir ben o ruhu göremiyorum artık.
Katılan şiir sahibi kendi şiiri kazansın diye hileli yollara başvurursa ve bu apaçık belli olursa
ve bunu bıkmadan her katıldığı yarışmada yaparsa hem kendi yüreğine hem o şiirlerden zevk alanlara hem o yarışmanın ruhuna ihanet etmiştir.
Lütfen arkadaşlar şiirin güzelliğinden bizi mahrum etmeyin

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (33 Kişi)
нѕуη (25-04-08), ∂ĩяєŋ¢ (23-04-08), Artemis (22-04-08), aydan (26-04-08), bandobras (22-04-08), BURAK07 (24-04-08), CSKN (23-04-08), GuZeLBeLa (23-04-08), GönüLçeLen` (23-04-08), HaZaL (26-04-08), HeaveN| (29-06-08), HeLL's AnGeL (22-04-08), Jen (27-04-08), LeGenT (23-04-08), LoVeR (23-04-08), Maçakızı (23-04-08), n!da (25-04-08), RüyaM (23-04-08), Samson (02-05-08), Sevda_Nehri (07-05-08), shun (22-04-08), Smyrna (24-04-08), solεil (26-04-08), ufuk_08 (24-04-08), unfortunate (23-04-08), Virane (22-04-08), yεsiL (26-04-08), YaGMuR_CiNi (22-04-08), YıLdız_GöZlÜm (23-04-08), _canözüm_ (25-04-08), _Okyanus_ (25-04-08), ~C@dY~ (22-04-08), ~sebofan_memo~ (23-04-08)
Eski 22-04-08, 23:05 Çevrimdışı   #3
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrik iderim kabasakal

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ArKaNtoS (22-04-08), Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:06 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.011
Teşekkür etti: 5.351
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bende uzun zamandan berri bunu anlatmaya calisiyorum Sülo, duygularima tercümansin tesekürler.

Sen hak ederek kazandin. Normal sartlarda birileri oralara varamazdi bile (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:09 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.998
Teşekkür etti: 4.361
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77223
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben Bu Yarişmada Oy Kullanmadim . Çünkü 2 Şiir Arasinda Kalmiştim . Biride Bu İdi.

Şiirin Gerçekten Harika .
Yüreğine Sağlik vede Tebrikler .

Yeni utançlar biriktiriyorum
eski günahlarıma,
cüzamlı ruhlar cehennemine
gidiyorum ben..
Kirli sözlerimi temize çekme,

oysa "gel" desen gelecektim...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:13 Çevrimdışı   #6
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler abey
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:13 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.403
Teşekkür etti: 761
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:18177
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrik ederim (:

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:14 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bi şairliğin eksikti tombişim

Tebrikler

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:27 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.688
Teşekkür etti: 1.795
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ay çok güzel
maşallah on barnağında on marifet hem lider hem şair daha ne olsun

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (22-04-08)
Eski 22-04-08, 23:40 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.947
Teşekkür etti: 3.111
RepForum Gücü: 209
Forum Puanı:89836
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrik ederim Sülom

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 22-04-08, 23:44 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.201
Teşekkür etti: 3.542
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:62922
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu şiiri çok beğenmiştim

tebrikler süleyman

başarılarının devamını dilerim

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 01:08 Çevrimdışı   #12
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.998
Teşekkür etti: 4.202
RepForum Gücü: 183
Forum Puanı:80535
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bencede Bi $airligin Eksikdi Oda Tam Oldu..

Tebrikler Uyuzum

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 11:52 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.899
Teşekkür etti: 3.785
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:72464
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Oy Verdigim Siirin Kazanmasina Sevindim

Gerçekten Cok Güzel Yazmissin Abi, Yüregine, Düsüncene Saglik..

Gülümse Dendiginde Aklima Ilk Gelen Seylerden Biride Sezen Aksunun Sarkisi.. Siirde Bunada Deginmen Hosuma Gitmisti Okudugumda.. Iyi Bir Bag Kurmussun

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 12:13 Çevrimiçi   #14
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.713
Teşekkür etti: 12.438
RepForum Gücü: 140
Forum Puanı:57365
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yarışmaya katılan tün arkadaşlara, şiirleri okuyanlara ve oy kullananlara teşekkür ederim öncelikle
Bir yarışmada ilk defa birinci olmayı çok istedim ve bundan utanıyorum.
Fakat yazacaklarımı başka bir yarışmacının kazandığı konuda yazamazdım.
Yanlış anlaşılır ve kırıcı gelebilirdi.

Şiir yazmak yürek işidir şiir okumak keyiftir. Ben bu keyfimi son yarışmalarda kaybettim.
Yarışmanın bir ruhu vardır o ruha sahip çıkmak önemlidir ben o ruhu göremiyorum artık.
Katılan şiir sahibi kendi şiiri kazansın diye hileli yollara başvurursa ve bu apaçık belli olursa
ve bunu bıkmadan her katıldığı yarışmada yaparsa hem kendi yüreğine hem o şiirlerden zevk alanlara hem o yarışmanın ruhuna ihanet etmiştir.
Lütfen arkadaşlar şiirin güzelliğinden bizi mahrum etmeyin

Kırmızı renktek işaretli yerde hak veriyorum sana,diyecek bi şey yok...Tebrikler kardeş...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 12:30 Çevrimdışı   #15
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:45895
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Harikasın liderim,tebrik ederim.
Sende ne cevherler varmış yahu

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 12:33 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.633
Teşekkür etti: 2.242
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:34699
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrik ederim süleyman

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 20:54 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.390
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Suleyman abim tebrikler ben oyumu sana vermedim ama bu siiride cok begenmistim (:

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 20:55 Çevrimdışı   #18
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.359
Teşekkür etti: 2.647
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:47969
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler

Daha söylenmedi aşkın son şarkısı
Daha silinmedi hasretler
Canımı dişime takıp
Sevdim deliler gibi
Sustum... ölüler gibi

Senden vazgeçmeden ölürüm belki
Aşkın son şarkısı olurum belki
Dudaklarından at beni
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 21:59 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.081
Teşekkür etti: 490
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46405
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sülom tebrik ederim, öperim yanaklarından

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (23-04-08)
Eski 23-04-08, 22:14 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler