| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 31 Ocak "Ölüm " Konulu şiir yarışması sonuçlanmıştır. Kazanan Opeth :) Ve Ölüm Gelecek Güz gelecek şüphesiz biliyorum Yapraklar dökülecek bir bir... Ve tiz bir sesle Yırtarak geçecek zavallı bedenimi zaman. Sırtıma ıslak ,çirkin bir nefes yapışacak. Annemin gözleriyle göreceğim kendimi Bakıp bakıp haykırıcasına bağıracağım köşeye sinmiş yüzüme... Babamın elleri olup Öldüresiye tokatlayacağım kendimi. Zaman gelecek biliyorum. Ve bir devin yaşanacak bedenimde Füruzan bir gecede nefesim yetmeyecek kendime Tenimde bir güz yaşanacak Çatlayacak dudaklarım "Ve ölüm gelecek " biliyorum... Opeth Forumun Şairini e-dana ailesi olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz ![]() ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.998
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:76200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler Opeth !!! ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ferit duman (08-02-07) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler opeth.. devamı gelir inşallah..
. . . hep yalnız ben... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ferit duman (08-02-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Opeth . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 596
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2286 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler...
|
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.291
Forum Gücü: 305 Forum Puanı:139718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anaaa ![]() oy veren vermeyenlere herkezeçok teşekkürler arkadaşlar (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.584
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler, ![]() Ama sana ölümden sözetmek yakışmıyor. Anladın sen ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (07-02-07) |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler.. |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler bence çok şanslı bir insansın duygularını kağıda dökebiliyorsun ve bunu böyle beğenilmesi ayrı bir şans ![]() |
|
| | #19 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.584
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (08-02-07) |
| | #20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.865
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:92981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok yönlü olabilmenin avantajlarından bir daha.. Şiir yarışması gibi bu şiiri kim yazmıştır yarışması da yapılsaydı eğer Opeth adı çıkacağını sanmıyorum bilinen Opeth'den beklenmezdi bu karamsarlıkTebrikler Opeth Şiirin ve birincilik için Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor Birçok soru sordum Tanışdığım bilge adamlara Cevapları henüz kimse bulamamış Hatırlanacak günler olacak Gözyaşı ve kahkahalarla dolu Yazdan sonra kış gelecek Böylece yıllar geçecek Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak. ( Orson Welles - I know What Is To Be Young ) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (08-02-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |