| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3o Nisan o7 "Çocukluk"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan birkartal(: ![]() Çocuk, Dün, Bugün ve Yarın Kalbimde renkli bir köşk Dudağımda samimi bir şaka Hatıralarımda akça bir sokak Şimdilerde çıkarmaktan utandığım Bir mendil cebimde çocukluk Benim beyaz, ipek çocuklugum Birkaç dakika az oyun Birkaç dakika fazla uyku Bir iki şeker, birde top Ne büyük sıkıntılardı Annem sarıldıgında ne kalırdı Uykumu benden alan..! Kirlenirdik ya, kir değildi aslında Toprak kokar o eller Bugün sarılsa bana, çırpmam bile üstümü Sen kirletemezsin çocuk Sen dokunuşunla yakmazsın Bir uçurtmayı süzdürmek, dipsiz mavi göklerde Bir kuşa hükmetmek gibi Bir kırmızı balonun ipide elimde Bu güzel ve ucan sey benim, bak ipide parmagıma baglı Çok zenginim Öylesin..! Babam işten geldi Filesinde büyük kırmızı elmalardan Suratıda asık değil Bugün terörist öldü mü baba Babamla konusuyorum, hemde ilgilenecegi konu Hüseyin Amca yla hep bundan konusuyor Bana sarılırmı acaba Sarılır ya ... Bugün 23 Nisan Seneye okula gidecegim ya Beni de bandoya alacaklar Bende üfleyecegim neşemi Çoşkum marşlarla dalgalanacak Bende yürüyeceğim gururla Heryerde Atatürk var O iyi ki var Bende cumhurbaşkanı olacagım Hep kitap okuyacak Hiç diz çökmeyecegim Hep dinleyecek, konusacagım ama Konuşurken ayıp demeyecegim Ben deneyeceğim Filmlerde heryer yanıyor, yıkılıyor Herkes ölüyor, vuruluyor Büyükler ya küfrediyor Ya yanlış yapıyor, ya savaşıyor Birde dünya ısınıyor diyorlar Ben çocuk olarak büyüyebilecekmiyim Yoksa büyükler gibi çocuk mu kalacağım Ama bizim mahallede her çocuk diyor ya Ben büyüğünce çok ağaç dikecegim Ben büyüyünce avukat olacağım Ben büyüyünce doktor olacağım Bende büyüyeceğim. Nasılsa büyükler yaşlanacak Biz Geliyoruz birkartal Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz .. ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | αтαвэч (07-05-07), Artemis (06-05-07), CnRaLpEr (06-05-07), disco fever (07-05-07), LaViNia (08-05-07) |
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler berkan Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| Mesaja teşekkür eden: |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Berkan tebrik ediyorum,çok sevdim bu şiiri.
iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle şiir yarışmasını kazanan arkadaışımı kutluyor yaşamın şiirce geçmesini temenni ediyorum.Ama son satlerde 6 oy birden nasıl aldı o hala kafamda soru işereti !! Demek bir hafta oylamaya girmeyenler son satlerde gelip oy kullandı olarak düşünmek istiyorum.SAYGILARIMLA.
|
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.967
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler ![]() |
|
| | #7 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.636
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:38778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrik ederim hak etmişsin doğrusu
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #8 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese teşekkurlerimle, Alıntı:
| |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim kardeş.
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #10 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.961
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler canım |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler çok güzel şiir... . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler Yorgun... |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrıkler =) ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
|
| | #14 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.696
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrikler.. ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:71822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anket acik yapiliyor , yani kimin hangi siire oy verdigini görebilirsiniz.Yönetim olarak bu konuda fazlasiyla duyarliyiz ki birkartalin da ayni duyarliligi gösterdigini düsünüyorum.Oylama bahsettiginiz sekilde gelistiyse de , evet dikkat cekici bir durum , fakat tesadüfden ileri gidebilecegini sanmiyorum. Yarismaya katilan herkese tesekkürler.Iki siir arasinda kalmistim , oyumu bu siir icin kullanmasamda kararsiz kalmama neden olmustu. Tebrik ederim birkartal ![]() not : ilk 3 e giren yarismacilara rep puanlari eklenmistir. |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiiri okurken birinci olması gerek diye düşünmüştüm oyumu kullandım ve gmrdüm ki benim gibi düşünen bir çok arkadaşım varmış tebrikler birkartal! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |