DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Yarışmalar  Şiir Yarışması

Konu Seçenekleri
Eski 06-05-07, 22:55 Çevrimdışı   #1

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.724
Teşekkür etti: 5.178
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:171740
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
3o Nisan o7 "Çocukluk"Konulu Şiir Yarışması Anketi Sonuçlanmıştır.Kazanan birkartal(:

Çocuk, Dün, Bugün ve Yarın

Kalbimde renkli bir köşk
Dudağımda samimi bir şaka
Hatıralarımda akça bir sokak
Şimdilerde çıkarmaktan utandığım
Bir mendil cebimde çocukluk
Benim beyaz, ipek çocuklugum

Birkaç dakika az oyun
Birkaç dakika fazla uyku
Bir iki şeker, birde top
Ne büyük sıkıntılardı
Annem sarıldıgında ne kalırdı
Uykumu benden alan..!

Kirlenirdik ya, kir değildi aslında
Toprak kokar o eller
Bugün sarılsa bana, çırpmam bile üstümü
Sen kirletemezsin çocuk
Sen dokunuşunla yakmazsın

Bir uçurtmayı süzdürmek, dipsiz mavi göklerde
Bir kuşa hükmetmek gibi
Bir kırmızı balonun ipide elimde
Bu güzel ve ucan sey benim, bak ipide parmagıma baglı
Çok zenginim
Öylesin..!

Babam işten geldi
Filesinde büyük kırmızı elmalardan
Suratıda asık değil
Bugün terörist öldü mü baba
Babamla konusuyorum, hemde ilgilenecegi konu
Hüseyin Amca yla hep bundan konusuyor
Bana sarılırmı acaba
Sarılır ya ...

Bugün 23 Nisan
Seneye okula gidecegim ya
Beni de bandoya alacaklar
Bende üfleyecegim neşemi
Çoşkum marşlarla dalgalanacak
Bende yürüyeceğim gururla
Heryerde Atatürk var
O iyi ki var

Bende cumhurbaşkanı olacagım
Hep kitap okuyacak
Hiç diz çökmeyecegim
Hep dinleyecek, konusacagım ama
Konuşurken ayıp demeyecegim
Ben deneyeceğim

Filmlerde heryer yanıyor, yıkılıyor
Herkes ölüyor, vuruluyor
Büyükler ya küfrediyor
Ya yanlış yapıyor, ya savaşıyor
Birde dünya ısınıyor diyorlar
Ben çocuk olarak büyüyebilecekmiyim
Yoksa büyükler gibi çocuk mu kalacağım
Ama bizim mahallede her çocuk diyor ya
Ben büyüğünce çok ağaç dikecegim
Ben büyüyünce avukat olacağım
Ben büyüyünce doktor olacağım
Bende büyüyeceğim.
Nasılsa büyükler yaşlanacak
Biz Geliyoruz

birkartal

Forumun Şairini E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ..

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
αтαвэч (07-05-07), Artemis (06-05-07), CnRaLpEr (06-05-07), disco fever (07-05-07), LaViNia (08-05-07)
Eski 06-05-07, 22:59 Çevrimdışı   #2
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler berkan

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-05-07, 23:00 Çevrimdışı   #3
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrik ederim Berkan. Güzel bir uslub.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-05-07, 23:30 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Berkan tebrik ediyorum,çok sevdim bu şiiri.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 00:42 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Genel Mesajlar: 26
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:532
samibekmez ara sıra gören oluyorsamibekmez ara sıra gören oluyorsamibekmez ara sıra gören oluyorsamibekmez ara sıra gören oluyorsamibekmez ara sıra gören oluyorsamibekmez ara sıra gören oluyor
Öncelikle şiir yarışmasını kazanan arkadaışımı kutluyor yaşamın şiirce geçmesini temenni ediyorum.Ama son satlerde 6 oy birden nasıl aldı o hala kafamda soru işereti !! Demek bir hafta oylamaya girmeyenler son satlerde gelip oy kullandı olarak düşünmek istiyorum.SAYGILARIMLA.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 00:46 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.314
Teşekkür etti: 6.967
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tebrikler

Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 00:54 Çevrimdışı   #7

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.332
Teşekkür etti: 4.636
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:38778
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tebrik ederim hak etmişsin doğrusu

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 02:41 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
herkese teşekkurlerimle,

Alıntı:
samibekmez´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle şiir yarışmasını kazanan arkadaışımı kutluyor yaşamın şiirce geçmesini temenni ediyorum.Ama son satlerde 6 oy birden nasıl aldı o hala kafamda soru işereti !! Demek bir hafta oylamaya girmeyenler son satlerde gelip oy kullandı olarak düşünmek istiyorum.SAYGILARIMLA.
haftasonunun etkisi olabilir
Eski 07-05-07, 08:01 Çevrimdışı   #9
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Tebrik ederim kardeş.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 11:05 Çevrimdışı   #10
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.961
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16341
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler canım

....
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 11:07 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler çok güzel şiir...

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 11:56 Çevrimdışı   #12
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 16:07 Çevrimdışı   #13
Doçent

holy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 2.243
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:11871
holy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmışholy Rep olayını aşmış
tebrıkler =)

~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~
http://www.e-dana.biz/forum/signaturepics/sigpic8834_1.gif
MeLeKLer koRusun seni ßebeĞim..ZzK..

SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 07-05-07, 17:20 Çevrimdışı   #14
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.936
Teşekkür etti: 6.696
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tebrikler..

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Mesaja teşekkür eden:
Eski 08-05-07, 13:11 Çevrimdışı   #15

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.904
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:71822
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
samibekmez´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle şiir yarışmasını kazanan...

Anket acik yapiliyor , yani kimin hangi siire oy verdigini görebilirsiniz.Yönetim olarak bu konuda fazlasiyla duyarliyiz ki birkartalin da ayni duyarliligi gösterdigini düsünüyorum.Oylama bahsettiginiz sekilde gelistiyse de , evet dikkat cekici bir durum , fakat tesadüfden ileri gidebilecegini sanmiyorum.

Yarismaya katilan herkese tesekkürler.Iki siir arasinda kalmistim , oyumu bu siir icin kullanmasamda kararsiz kalmama neden olmustu.
Tebrik ederim birkartal

not : ilk 3 e giren yarismacilara rep puanlari eklenmistir.
Mesaja teşekkür eden:
Eski 08-05-07, 13:17 Çevrimdışı   #16
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler (:

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
Eski 09-05-07, 12:57 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
şiiri okurken birinci olması gerek diye düşünmüştüm oyumu kullandım ve gmrdüm ki benim gibi düşünen bir çok arkadaşım varmış
tebrikler birkartal!

Mesaja teşekkür eden:

Konu Seçenekleri