| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | 4 ülkeyi gezdi türkiyede tecavüz edilip öldürüldü
dünya barışı için yollara düşen italyan (insan) sanatçı 4 ülkeyi karış karış gezip ülkemize geldi ve bir ucube tarafından tecavüz edilip öldürüldü. ve bu ucubenin 2 karısı ve 2 çocuğu var,şimdi ben şunu soruyorum herkese aydın,medeni,çağdat olmayan bir insanı hangi katagoriye sokarsınız. bu arada ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,bu ucubelerle aynı havayı soluduğumu bilmek de daha büyük bir acı veriyor bana. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ülkede olabilirdi. Talihsizlik bu ki Türkiye de oldu. Tecavüz vakalarına rastlanılan son 3 ülkeden biri Türkiye gibi davranmamak gerek kanısındayım. |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlarin hepsi bir komple. turklerin dunyadaki sayginligini sarsitmak ichin. EgER BIZ BUNLARA INANSAK BIZE KIM INANIR? arkadaslar bu akala sigmayan bir sey. o kadini kim taniyordu ki? ni icin tecavuz etsin daha sonra da oldursun? bu ayin gorunen tarafi. gelin ayin gorunmeye n tarafina bakalim ve oyuncak olmayalim. tesekkurler!
|
|
| | #4 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallaha bu tÜrkİye buranin sagi solu bellİ olmaz (buda Örnek sanirim) ama Çok ayip bİr Şey |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |