Konu Seçenekleri
Eski 10-10-08, 19:34 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha 40 yıldır okuycak zamanı olmamış

Hırvatistan`da bir adam, Zagreb Halk Kütüphanesi`nden 1967 yılında ödünç aldığı kitabı geri getirip teslim ederken, özür dileyerek, okumaya zaman bulamadığını söyledi.

Hırvatistan`da bir adam, Zagreb Halk Kütüphanesi`nden 1967 yılında ödünç aldığı kitabı geri getirip teslim ederken, özür dileyerek, okumaya zaman bulamadığını söyledi.

Ante Matic adlı Hırvat`ın kütüphaneden ilanla yapılan genel af çağrısını görüp, 40 yıl önce aldığı Rudyard Kipling`in "Zayıflayan Işık" isimli kitabını getirdiğinde, yetkililere bu süre zarfında kitabın kapağını dahi açamadığını, çünkü çok meşgul olduğunu itiraf ettiği bildirildi.

Matic, şayet kitabı getirmeseydi kendisine bin 400 Euro para cezası tahakkuk ettirilecekti.

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 10-10-08, 19:38 Çevrimiçi   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.014
Teşekkür etti: 2.937
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81733
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
inanirim valla
senelerdir aldigim ama okumadigim bircok kitap var dolabimda

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Konu Seçenekleri