| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | 46 yıldır mağarada yaşıyor Sevdiği öldü, dağa çıktı. En son 20 yıl önce yıkandı. İran bu adamı konuşuyor. İran'da 46 yıldır mağarada yaşayan bir adamın bulunduğu bildiriliyor. İran medyasında yer alan haberlere göre yaşlı adam en son 20 yıl önce yıkanmıştı. Bir gazeteye konuşan İranlı adam ülkenin kuzeyindeki mağarasına sevdiği bir insanın ölümünden sonra taşındığını söyledi. Yakındaki köyde yaşayanların kendisine bir kulübe yaptığını anlatan yaşlı adam, ormanın ortasında olmayı tercih ettiği için mağarasında kaldığını belirtti. Yoğurt, sebze, ormanda yetişen meyvalar ve ekmekle beslenen İranlı, 46 yıldır sıcak yemek yemediğini söylüyor. Son yıkanma tarihi hastaneye gittiği 1987 senesiymiş ancak beş yıl önce köylüler tarafından kirli saçını kesmeye ikna edilmiş. Yaşlı adam gazeteye eğitimli bir insan olduğunu, pekçok şiir bildiğini de anlattı. 66 yaşında olduğunu söyleyen İranlı, gazetede yer alan resminde çok daha yaşlı duruyor. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.098
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aboww BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #3 | |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kurtlanmamış mı ![]() İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil | |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:36133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() amanin 20 yıl ![]() yok kurtlanmaz eski avrupalılarda ömürlerinde bi defa yıkanan olurmuş Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.360
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | parfümü kim buldu yüksek topuklu ayakkabılar ve şemsiyede b.ka basmamak için bulundu daha sayablirim ama neyse (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaptan magraaa adamıııııı Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.914
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper Fantezi ![]() ![]() Adam Benim Kafadan ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:247 ![]() ![]() ![]() | öhh Yané xS Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü ßénde , Gérisi ßiLdiğimiz aLfabé..! |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kere 2 hafta yıkanmamıştım yatakta izim çıkmış.Ve parfümüm ancak 15 dakka duruyor ve uçuyordu kihhkih ama 20 yıl ne yaa ben 2 hafta azdaha kurtlanıyordum
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |