| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | 5 şarklık bi müzik CD si doldursanız
5 şarklık bi müzik CD si doldursanız hangilerini koyardınız
|
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
intizar - sensiz olamam grup anılar - yerine sevemem rafet el roman - gönül yarası soner - haketmedim 5. aklıma gelince yazarım |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grup anılar-yerine sevemem onur mete-bitmesin nilüfer-çok uzaklarda sezen aksu-adı bende saklı manga-bitti rüya |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taşındı - Anket bölümü |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Redd - Dünya Redd - Prensesin Uykusuyum ![]() Burak Aydost - Beni Verme Ellere ( Serseri )Camur - Kadin Haluk levent - Hepsi aslinda ama (: hmm hmm Dönmen lazim K-9 Kaybolup giderken fırtınalarda, Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum.. Farketmeden, Senin olmuşum .. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şebnem ferah-hoşçakal nilüfer örer-mevsim bahar rafet el roman-bana sen lazımsın şebnem ferah-bu aşk fazla sana evanescence-bring me to life MetropoL Militan.... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 128
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athena-Köpek Çilekeş-Siyah Duman-Yürekten Kurban-Gelme Direc-t-Ama aşkım yok |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LP_crawling LP_in the end LP_numb (alakasız olcak ama) izel_küçüğüm bana dört tane yeter. Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 516
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evanescence-bring me to life braveheart soundtrack oasis-stop crying your heart out demir demirkan-zaferlerim yalın-bir bakmışsın |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karakuvvet & Mc_SefaLet we İLayda : İhtiyacı war Qarizma - G-Ümit : Gitme Dj Aşkımsın : Hayata Küstüm Dj YıLdırım Ft. Miss YıLdız & Mc_Kara_Şeytan : GeceLer Ayaz Dj Ataman & Mc_KaraŞeytan - Mc_SefaLet - Ugur-E - Mc_KaraKuLe : KardeLen |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pillibebek - Uyandırmadan Eren Kazım Akay - Kalender Kurban - Dur Gitme (veya Sorma) Duman - Kırmış Kalbini Murat Çelik - Seyyah "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duman - Bal Şebnem Ferah - Aşk Vega - Ninni Direc-T - Hasret Evanescence - Anywhere ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayko cepkin-görmüyorsun şebnem ferah-mayın tarlası demir demirkan-gitti gider duman-geçmiş olsun pentagram-anatolia |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:308 ![]() ![]() ![]() ![]() |
duman-rüyanda görsen inanma
Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:308 ![]() ![]() ![]() ![]() |
demir demirkan-sololar yaşar kurt-alışamadım ahmet kaya-turuncu gemi yaşar kurt-istanbul ama A1 önceden yazdığım gibi duman-rüyanda görsen inanma herkese ısrarla öneririm Ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kargo.. yıllar sonra çamur.. hara yaşar kurt.. fırt-emin düş sokağı sakinleri.. gayret duman.. yalnızlık paylaşılmaz |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [move=down]1. Kargo - Yillar sonra 2. Teoman - 17 3. Mor ve ötesi - Cambaz 4. Duman - Zaman 5. Kurban - Yalan [/move] ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. hepsi saklambaç 2.hepsi olmaz böyle şey 3.demet akalın afedersin 4.serdar ortaç gitmee (aslında hepsi grubunun bütün şarkıları |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:116 ![]() ![]() |
yusuf islam-hasbi rabbi ömer karaoğlu-şehit türküsü ömer karaoğlu-lailahe illallah kim kay-li la li Quenn-We are the champions |
|
| | #20 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Direc-t Git ŞEbnem FErah Delgeç TEoman Soluk Soluğa Yıldız Tilbe VAzgeçtim 110 Gitme Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |