Konu Seçenekleri
Eski 02-11-08, 05:56 Çevrimiçi   #1
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.437
Teşekkür etti: 4.556
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88661
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
7.5 ton ağırlığında kot pantolon..

Perulu terziler, dünyanın en büyük kot pantolonunu dikti.

Terziler, 7.5 ton ağırlığında, 43 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki kotla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi umuyor.

İşçiler, dev kot pantolonunu halka göstermek için yere serdi ve pantolonun büyüklüğünün daha iyi anlaşılması için paçaların içine büyük balonlar yerleştirdi.

Kotu diken şirket, pantolonun daha sonra parçalanarak kumaşından çocuklar için sırt çantası dikileceğini bildirdi.

En büyük pantolon rekoru, 35 metre boyu ve 25 metre genişliğiyle Kolombiyalılar'a aitti.

LİMA

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 02-11-08, 07:49 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
ne yapacaklarını şaşırdılar ya...(:

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 02-11-08, 09:48 Çevrimdışı   #3
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Şaşırtılıcak bi durum

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Eski 02-11-08, 09:59 Çevrimiçi   #4
Yard. Doçent

~ PıNaRR ~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.076
Teşekkür etti: 313
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4038
~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
amaç ne sanki burda anlayamadım. Bir sekilde gündeme gelmek için yapmayacakları sey kalmadı. öğrencilerin istegine dayanamayıp(!) dersin ortasında stiriptiz yapan hocalar mı istersiniz, dünyanın en büyük pantolonu mu dersiniz ne ararsanız war..
Ya buna uğrasacağınıza üstüne giyecek kıyafet bulamayan nice insanlarımıza yardımcı olsanız nolur ki sanki? Dünya çok duyarsızlaştı maalesef. kimsenin yüreği sızlamıyor artık... yazık çok yazık...

ayshula =))

~ PıNaRR ~

Konu Seçenekleri