Konu Seçenekleri
Eski 22-10-08, 03:08 Çevrimiçi   #1
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.433
Teşekkür etti: 4.542
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88661
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
“Adres madres yok kardeşim :)” yazılı mektup, sahibini buldu..

Bu mektup zarfının üzerine yazılan adres herkesi şaşkına çevirdi. Herşeye rağmen mektup sahibini buldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Kafur Ordu’ya abone olduğu bir GSM şirketi tarafından fatura gönderildi.

Siverek Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı da olan Ordu’ya gelen faturanın adres kısmında “Adres madres yok kardeşim” yazısını gören PTT görevlileri gözlerine inanamadı.

Ordu’yu daha önceden tanıyan PTT görevlisi faturayı sahibine teslim ederken, fatura ilçede günün konusu oldu.

GSM operatörü Vodafone tarafından, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki bir abonesine gönderilen ve üzerinde `Adres madres yok kardeşim' yazılı mektup sahibine ulaştırıldı.

Siverek PTT Müdürlüğü posta dağıtıcıları, İstanbul Avrupa Yakasından, GSM şirketi Vodafone tarafından Kafur Ordu adına gönderilen taahhütlü zarfın üzerindeki adres bilgisini görünce şaşkına döndü. Kısa süreli şaşkınlığın ardından bir PTT görevlisi, üzerinde adres bilgisi olarak `Adres madres yok kardeşim' Siverek-Şanlıurfa' bilgilerinin yer aldığı zarfın, Siverek Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Kafur Ordu'ya ait olabileceğini düşündü. Ardından da zarfı Ordu'ya teslim etti.

RAHATSIZ OLMADI

Zarfı açan Kafur Ordu, gönderilen mektubun muhatabının kendisi olduğunu ve abonelik iptali için bir süre önce başvurduğu GSM şirketinin, iptal başvurusunun kabul edildiğini bildirdiğini söyledi.

Ordu, "Sabah saatlerinde PTT görevlisi mektubu bırakmış. Adres bilgilerini görünce şaşırdım ama rahatsızlık duymadım. Mektupta abonelik iptali için yaptığım başvurunun kabul olduğu yazıyordu. Daha önce gelen faturalarda adres bilgilerim doğru olarak yazılmıştı. Bu kez neden böyle yapıldı bilemiyorum, ama çok önemli değil. Sanırım yanlışlık oldu" dedi.

Mektubu görenler ise, "Adressiz mektup ancak Türkiye'de sahibini bulur" diyerek espri yaptı.

ŞANLIURFA -OZEL-

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (22-10-08)
Eski 22-10-08, 03:25 Çevrimiçi   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.817
Teşekkür etti: 3.245
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
saka gibi ya

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 22-10-08, 03:26 Çevrimdışı   #3
Asker Üye
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.654
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13943
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
amann beeee adamlar şanlı urfasiverek yazmış ya daha ne olsun adamda ordaki bi esnafsa sıkıntı olmaz zaten

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE

Konu Seçenekleri