| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | google bi konu hakkında araştırma yaptım karşıma e-dana çıktı biraz inceledim iyi bir site olduğunu anladım ve burda takılmaya başladım
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden antikapitalist nicki ve grubu
Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #4 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YağmurYüreklim nickli dostumunda dediği gibi "Antikapitalistim, cünkü kapitalizmi besleyen, milliyetcilik ve din bagnazligi ve özel mülkiyete düskünlük yok bende, ac gözlü degilim, bu dünya sadece parasi olanlarin degil, herkesin ve herkese yetecek kadarda büyük." nickimide olduğumdan dolayı antikapitalist ... Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki biraz kendinden bahseder msin okuyor musun yaş kaç sevdiğn sporlar ve varsa uğraştığın sporlar var mı ?? soru biraz garip olmuş olabilir sorgu odasına ilk kez yazıyorum da Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun Konu serhan89 tarafından (31-08-08 Saat 15:10 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #6 | |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uğraştığım spor yokta taip ettiğim futbol ve basket bol Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cristiano Lucarelli diyince aklına gelen ilk sey ![]() Di Canio diyince aklına il gelen sey |
| | #8 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yoksa durup dururken antikapitalist mi oldun? ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
| | #9 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu çok mu seviyorsun? ![]() ( kimi veya neyi diye soru sormak yok ama )Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #10 | |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben bu yapılan haksızlıkları gördüğüm gün böyle oldum küçükken hep ezilenleri kurtarmak isterdim.büyüyünce de böyle oldum biraz karışık olmuş anlamadığın bi bölüm olursa sor Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
| | #11 | |
lucarelli deyince aklıma direniş geliyor.(çünkü lucarelli devrimci ve livornoyu düşmekten direnerek kurtaran biri.) Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
| | #12 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seviyorum hemde çok ama bazen de bana yaptıklarıyla benim ona yaptıklarımın ona değmediğini düşünüyorum
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (31-08-08) |
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üye oldugun zamanlardaki davranısların ile suanki davranısların arasındaki uçurumun nedeni ne? Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (01-09-08) |
| | #14 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avatarındaki cocuk filistin limi ?
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
| | #15 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
| | #16 | |
ama üyelerle tanışmaya başladıktan sonra foruma ısındım Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
| | #17 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avatraında filistinli cocuk görüyorum filistinliler için yaptığın en büyük şey çalışma vs.nedir yada ne yapmak isterdin ?? ismin nedir nerelsin? (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Isındıkça olgunlaştın yani öyle mi? peki neden soğuktun? Bir şey söyliyim. iyi ki ısınmıssın,soğuk soğuk takılman bir süre sonra o davranısları çekilmez kılabilirdi Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (01-09-08) |
| | #19 | |
filistinlilere yapabileceğim kadar çok gıda giysi vs ihtiyaçlarını karşılayabilmek isterdim İsmim mehmet çok memleketim var benm Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
| | #20 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() |