Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 31-08-08, 14:47 Çevrimiçi   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.968
Teşekkür etti: 2.598
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Soru αηтιкαριтαℓιѕт

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı
Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."

Eski 31-08-08, 14:48 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

- neden E-dana ? -
google bi konu hakkında araştırma yaptım karşıma e-dana çıktı biraz inceledim iyi bir site olduğunu anladım ve burda takılmaya başladım

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 31-08-08, 14:59 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
neden antikapitalist nicki ve grubu

Ne Mutlu Türküm Diyene

Eski 31-08-08, 15:01 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Pamuk*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden antikapitalist nicki ve grubu
YağmurYüreklim nickli dostumunda dediği gibi

"Antikapitalistim, cünkü kapitalizmi besleyen, milliyetcilik ve din bagnazligi ve özel mülkiyete düskünlük yok bende, ac gözlü degilim, bu dünya sadece parasi olanlarin degil, herkesin ve herkese yetecek kadarda büyük."

nickimide olduğumdan dolayı antikapitalist ...

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 15:08 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.119
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
peki biraz kendinden bahseder msin okuyor musun yaş kaç
sevdiğn sporlar ve varsa uğraştığın sporlar var mı ??

soru biraz garip olmuş olabilir sorgu odasına ilk kez yazıyorum da

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Konu serhan89 tarafından (31-08-08 Saat 15:10 ) de değiştirilmiştir..

Eski 31-08-08, 15:13 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki biraz kendinden bahseder msin okuyor musun yaş kaç
sevdiğn sporlar ve varsa uğraştığın sporlar var mı ??
okuyorm 18
uğraştığım spor yokta taip ettiğim futbol ve basket bol

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 16:52 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.185
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
cristiano Lucarelli diyince aklına gelen ilk sey
Di Canio diyince aklına il gelen sey

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !

Eski 31-08-08, 16:58 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Antikapitalistim, cünkü kapitalizmi besleyen, milliyetcilik ve din bagnazligi ve özel mülkiyete düskünlük yok bende, ac gözlü degilim, bu dünya sadece parasi olanlarin degil, herkesin ve herkese yetecek kadarda büyük."
Bu fikri hangi olay karşısında edindin?
Yoksa durup dururken antikapitalist mi oldun?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Eski 31-08-08, 22:26 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 696
Teşekkür etti: 1.084
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:12706
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isaret

onu çok mu seviyorsun?

( kimi veya neyi diye soru sormak yok ama )

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Eski 31-08-08, 22:27 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu fikri hangi olay karşısında edindin?
Yoksa durup dururken antikapitalist mi oldun?

ben bu yapılan haksızlıkları gördüğüm gün böyle oldum küçükken hep ezilenleri kurtarmak isterdim.büyüyünce de böyle oldum

biraz karışık olmuş anlamadığın bi bölüm olursa sor

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 22:31 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
MatchsticK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cristiano Lucarelli diyince aklına gelen ilk sey
Di Canio diyince aklına il gelen sey

lucarelli deyince aklıma direniş geliyor.(çünkü lucarelli devrimci ve livornoyu düşmekten direnerek kurtaran biri.)

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 22:32 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
Jen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
onu çok mu seviyorsun?

( kimi veya neyi diye soru sormak yok ama )
seviyorum hemde çok ama bazen de bana yaptıklarıyla benim ona yaptıklarımın ona değmediğini düşünüyorum

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Mesaja teşekkür eden:
Jen (31-08-08)
Eski 31-08-08, 22:33 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.566
Teşekkür etti: 5.139
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Üye oldugun zamanlardaki davranısların ile suanki davranısların arasındaki uçurumun nedeni ne?

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...

Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (01-09-08)
Eski 31-08-08, 22:33 Çevrimdışı   #14
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.627
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17550
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Avatarındaki cocuk filistin limi ?

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Eski 31-08-08, 22:34 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Avatarındaki cocuk filistin limi ?
evet

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 22:38 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üye oldugun zamanlardaki davranısların ile suanki davranısların arasındaki uçurumun nedeni ne?
üye olduktan hemen sonra bu foruma soğuktum
ama üyelerle tanışmaya başladıktan sonra foruma ısındım

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 31-08-08, 22:38 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.145
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19871
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
avatraında filistinli cocuk görüyorum

filistinliler için yaptığın en büyük şey çalışma vs.nedir

yada ne yapmak isterdin ??

ismin nedir nerelsin?

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.

Eski 31-08-08, 22:40 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.566
Teşekkür etti: 5.139
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Isındıkça olgunlaştın yani öyle mi?
peki neden soğuktun?

Bir şey söyliyim.
iyi ki ısınmıssın,soğuk soğuk takılman bir süre sonra o davranısları çekilmez kılabilirdi

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...

Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (01-09-08)
Eski 31-08-08, 22:41 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
ASAKİRİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
avatraında filistinli cocuk görüyorum

filistinliler için yaptığın en büyük şey çalışma vs.nedir

yada ne yapmak isterdin ??

ismin nedir nerelsin?

filistinlilere yapabileceğim kadar çok gıda giysi vs ihtiyaçlarını karşılayabilmek isterdim

İsmim mehmet
çok memleketim var benm

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ASAKİRİ (31-08-08), Galiyev (05-09-08)
Eski 31-08-08, 22:43 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent