Konu Seçenekleri
Eski 02-11-08, 23:37 Çevrimiçi   #1
Dekan
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.034
Teşekkür etti: 2.361
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış
♥karDanaDAmM♥ 2008 SUmMurRr

menemen partisi

menemen

köyümm

kardesım,dostum,kuzenım HERSEYIM sımdı cook usaklarda ıtalyada

TEQUILA PARTY

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
$.<3.M.!.N (03-11-08), Řσσκΐ₤ (02-11-08), aSi..ReBeLLiouS (27-11-08), ayshula (03-11-08), BigBang (04-11-08), blacklife (21-11-08), CiiqOlatAa (03-11-08), DüşüM (03-11-08), FauLtLesS (03-11-08), GamzeL.im (03-11-08), HaMMuRaBi (03-11-08), n!da (03-11-08), sonsuus (21-11-08), wolf_57 (24-11-08), [R]Redd!1 (24-11-08), ŞiYaR (21-11-08)
Eski 02-11-08, 23:38 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Görmemiiş Tekila Içmiş Sonra Kusmuş

Alkole Hayır !!! Her Zaman Için Ama

Güzel Resimler (=
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
♥karDanaDAmM♥ (02-11-08), p0lly (03-11-08)
Eski 02-11-08, 23:39 Çevrimiçi   #3
Dekan
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış♥karDanaDAmM♥ Rep olayını aşmış
gormemıs tekıla ıcmıs hea

bnm alkolumde KAN dolasıo fatıhım

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 02-11-08, 23:59 Çevrimdışı   #4

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.360
Teşekkür etti: 2.390
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel Resimler.

Teşekkürler Paylaşım İçin.

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 00:06 Çevrimiçi   #5
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.817
Teşekkür etti: 3.245
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
teqiula ogh mis
sen yemek de mi yapardin
bi ara senle ziyafet yapalim..
ben - teqiula - menemen
bundan iyisi samda kaysi
sey diyordum bi de
kinalari düzgün paketle, adresi dogru yaz anladin sen

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 03-11-08, 00:11 Çevrimiçi   #6
Dekan
Genç Kuvvet

ehehe tmm kınalar kınalar bozulmasın aralar

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 00:20 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fotolar saolasın

Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 10:07 Çevrimiçi   #8
Dekan
Genç Kuvvet

Alıntı:
ραѕα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel fotolar saolasın
sen saol paşam senıde gormek ısterız

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 10:54 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.641
Teşekkür etti: 2.872
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:43394
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hos fotograflar paylasimin icin saol(=
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 13:31 Çevrimiçi   #10
Dekan
Genç Kuvvet

Alıntı:
Cilek*´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hey barman bana bir bira yanimdaki fistiga bir TEQUILA

nice shots, paylasim icn tskler
rıca ederım begendıysenız ne mutlu bana

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 14:16 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 9.689
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125145
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alkole hayır!

Ama yinede güzel resimler

Teşekkürler kanka (;

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 14:20 Çevrimiçi   #12
Dekan
Genç Kuvvet

ben tesekkur ederım kankım

"Alkol kotuluklerın anasıdır ANA gıbı YÂR olmaz"

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 14:20 Çevrimdışı   #13
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
yemeek banada yaapp

guzel cikmissin resimlerde

.

*Bu kizin cok dersi varr
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 14:27 Çevrimiçi   #14

Bölümünde deneyimli

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.462
Teşekkür etti: 2.047
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:22431
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel Resimler

TEŞEKKÜR ETTİM =)

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 14:29 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

aysu25 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 514
Teşekkür etti: 398
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3510
aysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biriaysu25 Forumda Saygin ve popüler biri
ben menemen yapmaya gidiyorum

.

bıkmışım her gün aynı teranelerden ben, bir iki yalancı ve sahtekar, yoldan saptıran imtihanlar, kana kana kanıyorlar bak!!
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 14:29 Çevrimiçi   #16
Dekan
Genç Kuvvet

Alıntı:
FauLtLesS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel Resimler

TEŞEKKÜR ETTİM =)
once rıca ettım sonra bende tesekkur ettım

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
FauLtLesS (03-11-08)
Eski 03-11-08, 16:55 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.441
Teşekkür etti: 1.337
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:15155
ஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
maşallah guduma cokta becerikkliymişş mutfaktan cıkmıo seni alan yasadı ah bide su alkol olmasaaa

.

Biraz Sessiz(lik)!
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 16:57 Çevrimiçi   #18
Dekan
Genç Kuvvet

alkolık hareket engellenemez dıorum ve tesekkurlerımı sunmaı bır borc bılıorum

TESEKKURLER guduuuum

Ben,
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 03-11-08, 17:02 Çevrimiçi   #19
Yard. Doçent

ayshula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.073
Teşekkür etti: 312
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3998
ayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biriayshula Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
maşallah hamarat oğlumuza
yalnız Dil çıkarmak da ayrı bi usttalık istiyomuş bunu da öğrendim

Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz...
Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir...
Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı...
Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM...
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)
Eski 03-11-08, 17:04 Çevrimiçi   #20
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.719
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
aLkoLe hyr
resimler gzl paylşm için tşkler cnm

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..
Mesaja teşekkür eden:
♥karDanaDAmM♥ (03-11-08)