| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış saçlarını rüzgar okşar tararmış oo lelli ipekten ince kirpikleri gülermiş hep bebekler gibi bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış oo lelleli pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kır çiçekleri saçlarını rüzgar okşar tararmış şapkası kırmızı gözleri mavi üstünden düşmezmiş mor bir entari şapkası kırmızı gözleri mavi yokmuş bir benzeri yokmuş emsali bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış bir zalimi görmüş ona aldanmış oo lelli ipekten ince kirpikleri gülermiş hep bebekler gibi bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış oo lelleli pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kır çiçekleri gözyaşıyla solmuş mazide kalmış kaybolmuş şapkası gözleri nemli yollarda eskimiş mor entarisi kaybolmuş şapkası gözleri nemli denizler ağlarmş o günden beri ipekten ince kirpikleri gülermiş hep bebekler gibi bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış oo lelleli pamuk gibi beyaz elleri sepetinde kır çiçekleri gözyaşıyla solmuş mazide kalmış gel zaman git zaman kalbinde sızı zalimin sevdası mahvetmiş kızı kaybolmuş şapkası gözleri nemli denizler ağlarmş o günden beri nanana nanana lay lay lay la... ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $apkami kaybettim (= çok ho$ canim.. ![]() |
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeğine sağlık tılsım harıkaaa tam senlık ![]() ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:15225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş olmuş ![]() ellerine sağlık |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:22382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel ellerine saglık |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.236
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeller canım derin.. ![]()
|
|
| | #7 |
![]()
Teşekkür etti: 4.668
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Tatli Cali$malar.. Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.245
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış bir zalimi görmüş ona aldanmış oo lelli.. evet, evet..aldanmistim ((: resimler cok güzel..ellerine saglik.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:262 ![]() ![]() ![]() |
ellerine saglık güzel olmuş birazda sade geldi bana
|
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.286
Forum Gücü: 478 Forum Puanı:202234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarkıyı dinlemesi çok keyifli çalışmalarda öyle olmuş ![]() Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.208
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel bir şarkı seçmişsin ruhdaşım ![]() Çalışmalarında harika Ayrı güzel olmuşlar ya![]() Tebrikler (: ![]() 3-5 insan var Cebime attığım öLsemde kopamayacağım.. biri de sen misin acaba? aL sana bir muamma :] |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aldanmak yok artık )emegine saglık çok güzel olmuş Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.689
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık çiçekim ![]() Son resime bayıldım (:
|
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.279
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk resim çok hoşuma gitti ellerine sağlık ![]() |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 591
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper süper süper ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok tatlııı
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bi çalışma olmuş tılsım 3 resme bittim süper (: " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
![]() |
| Tags |
| tılsım |
| Konu Seçenekleri | |
| |