| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Işk imiş her ne var ise alemde, Işk dediğin aşktır, alemde her ne var ise aşktan ibarettir... sonunda da bi uyarı geliyor üstad diyorki İlim bir kılükalimiş ancak ilim dediğin şey dedikodu dan ibaret, onun dışında herşey aşktan ibaret..... Biz insanlarda aşk olacak ki doğruyu bulalım. bu vesile ile hepinize saygılar sunarım... sağlıcakla kalın...... |
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 319
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlarım sınıfta çok bahsediyorlardı bende nmerak ettim nasıl bir yer diye bakmam için üye olmam gerekiyordu bende üye oldum
sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yasam amacım üniversiteyi kazanıp mesleğimi elime alıp özgür olmak
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden meliz olduğunu bende bilmiyorum bir sürü isim denedim olmadı melis bnm sevdiğim bir isim o da olmayınca bende z ile yazdım öyle işte
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben meltem izmir ödemiştenim ödemiş anadolu öğretmen lisesi lise 3 tm öğrencisiyim
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilgisayarım bozuktu tamirdeydi o yüzden giremedim kusura bakmayın
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben uyumuyordum ki bilgisayarım bozuktu neyse ki düzeldi sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptırmıştım bozuldu tekrar yaptırdım yakında tekrar bozulursa hiç sasırmam
| | #20 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en büyük idealin nedir? ilk aşkın kim? ![]() e-danada cok sevdiğin 5 kişi kim? ![]() e-danayı sana kım tavsiye etti? yaşın kaç?okuyorsan kaça gidiyorsun? ![]() kımınle ve nerede yaşıyorsun? ![]() hayatından memnunmusun? e-dana da en cok sevdığin erkek üye budur dıyebılırmısın? cesaretın varmı![]() var olmanın sebebi ne? cok kıskanç birisi oldugunu duydum hala öylemısın?ve bu huyundan vazgeçebildin mi?arkadaşlarından(nevin ve elif arasında) hangısını daha cok seviyorsun? ![]() verecegin yanıtlarda ne kadar samimisin.verecegın cevaplardan kaçını dogru söyledın? ![]() nickinin anlamı ne?vede asıl ismin ne? ![]() verecegın cevaplar için şimdiden tşk ler *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. Konu ~~abd~~ tarafından (02-11-07 Saat 17:21 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | _meliz_ (02-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |