Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 29-10-07, 08:37 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.838
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
_meliz_

Neden E-dana ?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 29-10-07, 17:08 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yaşam Amacın Nedir

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 30-10-07, 16:52 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.855
Teşekkür etti: 4.279
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk mesajım silinsin yanlış yere yazmışım neden meliz?

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 30-10-07, 19:47 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 34
Teşekkür etti: 11
Forum Puanı:112
malzeme ara sıra gören oluyormalzeme ara sıra gören oluyor
meliz kimdir kısaca tanıtırmısın bize ?

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 30-10-07, 19:48 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

_deniz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.017
Teşekkür etti: 419
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10946
_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış_deniz_ Rep olayını aşmış
melis nerdesin??

Anlamayana az gelirim, anlayana çok!

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 31-10-07, 16:11 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
niye cvp yazmıorsun

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 31-10-07, 16:33 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Uyuyor sorgu odsaindaki vatandaşlar..

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 01-11-07, 10:24 Çevrimdışı   #8
Öğrenci

DEMİR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:1
DEMİR Herkese mesafeli
Işk imiş her ne var ise alemde, Işk dediğin aşktır, alemde her ne var ise aşktan ibarettir...
sonunda da bi uyarı geliyor üstad diyorki İlim bir kılükalimiş ancak ilim dediğin şey dedikodu dan ibaret, onun dışında herşey aşktan ibaret..... Biz insanlarda aşk olacak ki doğruyu bulalım. bu vesile ile hepinize saygılar sunarım... sağlıcakla kalın......

Eski 01-11-07, 16:19 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bilg bozuktu zannımca ondan giremiyor geçenlerde inş yetişir sorgu odasına kadar demişti

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 01-11-07, 23:45 Çevrimdışı   #10
Öğrenci
Müzik grubu

dulkans - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:5
dulkans Herkese mesafeli
hayat bu demek

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 02-11-07, 12:30 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.862
Teşekkür etti: 319
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:993
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden E-dana ?
arkadaşlarım sınıfta çok bahsediyorlardı bende nmerak ettim nasıl bir yer diye bakmam için üye olmam gerekiyordu bende üye oldum

sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm

Eski 02-11-07, 12:31 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaşam Amacın Nedir
yasam amacım üniversiteyi kazanıp mesleğimi elime alıp özgür olmak

Eski 02-11-07, 12:32 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
OyUnCu_dAnA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk mesajım silinsin yanlış yere yazmışım neden meliz?
neden meliz olduğunu bende bilmiyorum bir sürü isim denedim olmadı melis bnm sevdiğim bir isim o da olmayınca bende z ile yazdım öyle işte

Eski 02-11-07, 12:34 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
malzeme´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
meliz kimdir kısaca tanıtırmısın bize ?
ben meltem izmir ödemiştenim ödemiş anadolu öğretmen lisesi lise 3 tm öğrencisiyim

Eski 02-11-07, 12:35 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
niye cvp yazmıorsun
bilgisayarım bozuktu tamirdeydi o yüzden giremedim kusura bakmayın

Eski 02-11-07, 12:36 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
buqrabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uyuyor sorgu odsaindaki vatandaşlar..
ya ben uyumuyordum ki bilgisayarım bozuktu neyse ki düzeldi

Eski 02-11-07, 12:37 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
dulkans´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayat bu demek
hayat özgürlük ve sorumluluk demek

Eski 02-11-07, 15:22 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bilg yaptırdınmı

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Eski 02-11-07, 16:38 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Alıntı:
bilg yaptırdınmı
yaptırmıştım bozuldu tekrar yaptırdım yakında tekrar bozulursa hiç sasırmam

Eski 02-11-07, 17:02 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
en büyük idealin nedir?
ilk aşkın kim?
e-danada cok sevdiğin 5 kişi kim?
e-danayı sana kım tavsiye etti?
yaşın kaç?okuyorsan kaça gidiyorsun?
kımınle ve nerede yaşıyorsun?
hayatından memnunmusun?
e-dana da en cok sevdığin erkek üye budur dıyebılırmısın?cesaretın varmı
var olmanın sebebi ne?
cok kıskanç birisi oldugunu duydumhala öylemısın?ve bu huyundan vazgeçebildin mi?
arkadaşlarından(nevin ve elif arasında) hangısını daha cok seviyorsun?
verecegin yanıtlarda ne kadar samimisin.verecegın cevaplardan kaçını dogru söyledın?
nickinin anlamı ne?vede asıl ismin ne?
verecegın cevaplar için şimdiden tşk ler

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.

Konu ~~abd~~ tarafından (02-11-07 Saat 17:21 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (02-11-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri