| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | MerhabaLar ![]() Şöyle BaşLıyım ; Zamanında çok forumda bulundum,çok iyi dostluklar kurdum...Ama bayadır bir ara vermiştim bu durumlara Şimdi bi heveslee sizin forumunuzu buldumm...[Çok şansLısınız (bkz.ukala ) ]Sizle devam edicem inşallah ! [şanslı olduunuzu sölemişmydim ] Bukadar klasik konuşma yeter ![]() Kendimden bahsediyim de bakınıyım biraz ![]() Şimdi anlaşıldıığı üzre çenesidüşük,enerjik ,arasıra çok konuştuğu kadar boş konuşan bazen ukalaa, şmarık Hoş görün , BEŞİKTAŞLI ! Hanım hanımcık bi kısımmm ![]() Sevdim sizi HoşbuLdum ! ![]() Sizde beni sevebiLrsinzz yani çekinmeyn ![]() Ayh aman tamam girişte bukdar çok konuşlmass Sustum söz sizde efenim tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | нѕуη (18-08-07), CnRaLpEr (18-08-07), disco fever (18-08-07), niaam (20-08-07), No-WaR (19-08-07), Virane (18-08-07), ®eßeL MºVe (18-08-07) |
| | #2 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.040
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:38436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de bjk'Lıyım hoşgeldinn takımdaşım.... ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" Herkese sonsuz teşekkürler.... iyiki hayatımdasınız....(= |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 862
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoş gelin... Asa Kemalistler ; Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ii forumlar
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldinde ben pek bisey anlamadim girisden Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 68
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler hoş buLdum takımdaşım ve diğer arkdşLAr tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (18-08-07) |
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | caktirma ben de pek anlamadim ![]() hosgeldiniz foruma ![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #8 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İdare edin amaaa önmli olan geLmem ![]() Saolun hoŞbldk.. tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:85 ![]() |
hoşgeldin bisde seni beklioduk.. |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sitede Cikolata diye bir arkadas var onunla cok iyi anlasacaksin gibi icimde bir his var ![]() hosgeldin foruma kalici olursun insallah. genelde sansli insanlar etrafina sansizlik getirir sende onlardan olmuyasin |
|
| | #12 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() hoşgeldin bu arada | |
|
| | #13 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ![]() |
|
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldin nie geldin insan bi çikolatayla bi çiçekle ne bilim bi pasta börekle gelir ![]() ![]() hadi adetten olduğu için hoş geldin ![]() ![]() ama bi dahaki sefer böyle gelme kapıya koyuveriris ![]() |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bö(üGg çok bekLetmedim ya ![]() Virane Cikolata he ![]() kimseye bi şanssızlık getirmedim şuana kadar ilk olmazsınız diye tahmin ediyorum ![]() tılsım hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk ![]() ``T-Mac´´ ama..amaa..amaa...şeyy.. ![]() sizin bana bişiler ikram etmeniz lazım hem yüzsüz bi üeyim ben söz konusu müşteri ayhh üye memnuniyeti adetten olduu için hoşbuldum öleyse Bidaha gelmem için gitmem lazım , gitmem bende banane üzgünüm Teşekkürler hepinize... tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni.. tüm kötülükleri ve karanlıkları çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki karanLıklar içinde uyur oLmuşum tüm kötü rüyalarıma inat. |
|
| | #16 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin arkadaş.İyi forumlar dilerim Yok imza falan!!! |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HoşGeldinnnn Dolu dolu bir giriş olmuş Galiyev |
|
| | #18 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() o zman biz kovuyoz seni git çiçekle falan gel ![]() | |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 53
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:232 ![]() ![]() ![]() | hoşgeldiniz... |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin miCa gerçekten enerjik görünüyosun ![]() takıma taze kan gerekliydi zaten ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |