DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 18-08-07, 17:36 Çevrimdışı   #1
Asistan

miCa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 485
Teşekkür etti: 68
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:943
miCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuş
Heyecanli Aaaa Kim geLmişşş !?!

MerhabaLar
Şöyle BaşLıyım ;
Zamanında çok forumda bulundum,çok iyi dostluklar kurdum...Ama bayadır bir ara vermiştim bu durumlara Şimdi bi heveslee sizin forumunuzu buldumm...[Çok şansLısınız (bkz.ukala ) ]Sizle devam edicem inşallah ! [şanslı olduunuzu sölemişmydim ]

Bukadar klasik konuşma yeter

Kendimden bahsediyim de bakınıyım biraz

Şimdi anlaşıldıığı üzre çenesidüşük,enerjik ,arasıra çok konuştuğu kadar boş konuşan bazen ukalaa, şmarık Hoş görün , BEŞİKTAŞLI ! Hanım hanımcık bi kısımmm

Sevdim sizi HoşbuLdum !
Sizde beni sevebiLrsinzz yani çekinmeyn

Ayh aman tamam girişte bukdar çok konuşlmass Sustum söz sizde efenim

tanrı yaratırken öylesine unutmuşki beni..
tüm kötülükleri ve karanlıkları
çekemicemi biLe biLe üstüme yüklemiş sanki
karanLıklar içinde uyur oLmuşum
tüm kötü rüyalarıma inat.
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
нѕуη (18-08-07), CnRaLpEr (18-08-07), disco fever (18-08-07), niaam (20-08-07), No-WaR (19-08-07), Virane (18-08-07), ®eßeL MºVe (18-08-07)
Eski 18-08-07, 17:37 Çevrimdışı   #2
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.145
Teşekkür etti: 7.040
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

ben de bjk'Lıyım

hoşgeldinn takımdaşım....

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=
Eski 18-08-07, 17:39 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

aTA. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.887
Teşekkür etti: 862
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17242
aTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş gelin...

Asa

Kemalistler ;
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki,
Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Eski 18-08-07, 17:39 Çevrimdışı   #4
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
hoşgeldin ii forumlar

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 18-08-07, 17:40 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hosgeldinde ben pek bisey anlamadim girisden

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 18-08-07, 17:41 Çevrimdışı   #6
Asistan

miCa - ait Avatar
miCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuşmiCa üç beş tanıdığı olmuş
Teşekkürler hoş buLdum takımdaşım ve diğer arkdşLAr

Mesaja teşekkür eden:
disco fever (18-08-07)
Eski 18-08-07, 17:43 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.136
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
нѕуη™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hosgeldinde ben pek bisey anlamadim girisden
caktirma ben de pek anlamadim

hosgeldiniz foruma

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Eski 18-08-07, 17:44 Çevrimdışı   #8

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hoşgeldin
Eski 18-08-07, 17:44 Çevrimdışı   #9
Asistan

miCa - ait Avatar
İdare edin amaaa önmli olan geLmem

Saolun hoŞbldk..

Eski 18-08-07, 19:50 Çevrimdışı   #10
Asistan

Bö(üGg - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:85
Bö(üGg ara sıra gören oluyor
hoşgeldin bisde seni beklioduk..
Eski 18-08-07, 20:03 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sitede Cikolata diye bir arkadas var onunla cok iyi anlasacaksin gibi icimde bir his var

hosgeldin foruma kalici olursun insallah.

genelde sansli insanlar etrafina sansizlik getirir sende onlardan olmuyasin
Eski 18-08-07, 20:15 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

maRia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.937
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3424
maRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler birimaRia Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sitede Cikolata diye bir arkadas var onunla cok iyi anlasacaksin gibi icimde bir his var

hosgeldin foruma kalici olursun insallah.

genelde sansli insanlar etrafina sansizlik getirir sende onlardan olmuyasin
katılıyorum

hoşgeldin bu arada

MaRia MaRia ; she reminds me of a west side story...
Eski 18-08-07, 20:23 Çevrimdışı   #13
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 1.471
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin
Eski 18-08-07, 20:43 Çevrimdışı   #14

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hoş geldin nie geldin insan bi çikolatayla bi çiçekle ne bilim bi pasta börekle gelir

hadi adetten olduğu için hoş geldin

ama bi dahaki sefer böyle gelme kapıya koyuveriris
Eski 18-08-07, 21:02 Çevrimdışı   #15
Asistan

miCa - ait Avatar
Bö(üGg çok bekLetmedim ya

Virane Cikolata he
kimseye bi şanssızlık getirmedim şuana kadar ilk olmazsınız diye tahmin ediyorum

tılsım hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk

``T-Mac´´ ama..amaa..amaa...şeyy..
sizin bana bişiler ikram etmeniz lazım hem yüzsüz bi üeyim ben söz konusu müşteri ayhh üye memnuniyeti adetten olduu için hoşbuldum öleyse Bidaha gelmem için gitmem lazım , gitmem bende banane üzgünüm

Teşekkürler hepinize...

Eski 18-08-07, 21:03 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hoşgeldin arkadaş.İyi forumlar dilerim

Yok imza falan!!!
Eski 18-08-07, 21:25 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
HoşGeldinnnn Dolu dolu bir giriş olmuş

Galiyev
Eski 18-08-07, 22:05 Çevrimdışı   #18

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
miCa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bö(üGg çok bekLetmedim ya

Virane Cikolata he
kimseye bi şanssızlık getirmedim şuana kadar ilk olmazsınız diye tahmin ediyorum

tılsım hoşbulduk hoşbulduk hoşbulduk

``T-Mac´´ ama..amaa..amaa...şeyy..
sizin bana bişiler ikram etmeniz lazım hem yüzsüz bi üeyim ben söz konusu müşteri ayhh üye memnuniyeti adetten olduu için hoşbuldum öleyse Bidaha gelmem için gitmem lazım , gitmem bende banane üzgünüm

Teşekkürler hepinize...
yaa bak hala burda yaaa

o zman biz kovuyoz seni git çiçekle falan gel
Eski 18-08-07, 22:12 Çevrimdışı   #19
Asistan

fonex01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 342
Teşekkür etti: 53
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:232
fonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyorfonex01 ara sıra gören oluyor
hoşgeldiniz...
Eski 18-08-07, 22:33 Çevrimiçi   #20
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hoşgeldin miCa gerçekten enerjik görünüyosun
takıma taze kan gerekliydi zaten

Konu Seçenekleri