| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #4 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.258
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 470
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye'nin alınması için 1 nedne bile yok |
|
| | #7 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.258
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en başta çok dengesiz bir yapıya sahip... dogu ile batı arasında yaşam standartı olsun egitim olsun vs. cok büyük bir uçurum var... ayrıca işsizlik hat safhada... insan hakları denen bişi yok... işkence hala var... başa gelen herkes götürüo... torpil her yerde... siyasete ordu hakim... insanlar cok geri kalmıs... hala alevi sunni , kürt türk, sağcı solcu ayrımı var... bir tane baklava çalan cocuga( canı cektigi için) yıllarca hapis verilio ama banka hortumlayana hapis felan yok... vs vs vs... ayrıca ab zaten her istedigini yaptırıo neden alsın ki? saygılar... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | mvovh (05-01-08), scabiyersto (05-01-08), Warmonger (05-01-08), YaGMuR_CiNi (05-01-08), ŞiYaR (06-01-08) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece genc nüfus icin alirim türkiye yi.. yatirim icin cok ideal bir yer.. fakat baska hicbir neden görmüyorum.. ve ayrica cok dogru eagles.. ab zaten istedigini almadan da yaptirabilyior.. Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A.B.'nin yerinde olsam değil. Türkiye'nin yerinde olsam A.B'ye varmam. |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece hali vakti yerinde bi damat Türkiye alırsa denildiği gibi yatırım yapmak için (sömürmek için ) bunu yapıo bi nebze ama daha derinlere inecek yoksa türkiyeyi neden alsın eagles inde söyledikleri doğru sonuçta.... بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Gıskın (05-01-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Almazdım... * Hristiyan değiller... * Zengin bir ülke değil alınırsa ülkenin yarısı boşalı göç olur * Ülkenin yarısı koyu muhafazakar noeli bile istemiyor( Bizim Yılbaşımızı istemiyorlar) * Eğitim, Sağlık, İnsan Hakları, Teknolojik & EndüstriyelGelişim, Hukuk ve daha bir çok yönden geri kalınmış.. Ve daha onlarca... Tabi bide Kuru Fasülye ama onu saymadım fasülyeden ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Zerdüşt. (05-01-08) |
| | #12 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() oyun bozanlik etme ![]() herhalde biz de öyle düsünüyoruz Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (05-01-08) |
| | #13 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Türkiye'nin şu durumuyla ülkeyi AB'ye almazdım. ![]() Önce insan hakları gelmeli Önce eğitim düzeni iyileştirilmeli Önce faili meçhuller aydınlanmalı Önce düşünce özgürlüğü olmalı Önce yolsuzluklar ortadan kaldırılmalı Önce dokunulmazlıklar kalkmalı Önce gelir dağılımları düzeltilmeli v.s v.s Konu CnRaLpEr tarafından (05-01-08 Saat 00:59 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #14 | |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (05-01-08) |
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar tek kelime TÜRKİYE HIRİSTİYANLAŞTIĞI AN AB ye girer yoksa ab ye girmek mümkün diill .. düşünsenize hiç AB üyesi olan bi İslam Devleti varmı bee .... ABD ırak a girerken elindeki bu kozu kullanıp Ülkemiz üzerinden binlerce insan üzerinde katliam yapmadımı bu da mı yalan ... yalan olduğunu söleyen varsa çıksın da görelim ... biz AB yi istemiyoz onların bize ihtiyacı varken biz niye onların ayağına gidiyoz ya heç anlamıyom ha ...
\\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olaya sadece din gözüyle bakmamak gerek.. AB Türkiye'yi istiyor çünkü stratejik konumu kıtaların kesiştiği yerde, ayrıca bizi Rusya'ya karşı koz olarak kullanmak isteyecekler,işgücü açığını kapatmak için Türkiye'yi kullanacaklar.. Malum bizde işsizlik var, onlarda çalışacak insan yok.. Ama bir doğru var ki, Almanya-Fransa vb. bizim AB'ye alınmamıza kolay kolay razı olmaz.. Yukarıda açıklandığı gibi bu onların siyasi etkinliğini azaltır.. Şu var ki, AB'ye girmek zorunda değiliz.. Kaybedeceğimiz bir şey yok.. Bu yüzden onur kırıcı isteklerine gerekli yanıt verilmeli.. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılan şeyleri bi baktım da bir çoğuna güldüm... Neden güldüm diye sorarsanız. Bulgarsitan AB'ye daha yeni girdi. Ben bulgaristanı biliyorum tanıyorum. Bulgaristan normal koşullarda bırakın AB'ye Afrika Birliğine bile giremez. Bulgaristan türkiye'nin tırnağı olamaz. Bulgaristan'ı alan AB merak etmeyin 30 sene sonra bizi de alır. Bir arkadaşım hristiyan olmadıkları için almam demiş. Tayyip'te bunu söylemedi mi zaten ? Hristiyan kulübü olmaktan çıkın demedi mi? Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tayyip bir arada kutlama yaptırmıştı girdik diye.. Yani AB Başbakanın sözü ilemi Hristiyan birliğinden çıkıcak bak hadi diyelim dini 2.plana atalım Dünya'da ki en modern islam devleti Türkiye ama fakir bir ülke eşit dağılımı adil denk değil Çin in bu kadar gelişiminin nedeni komünizm orada eşit dağılımları Türkiye'de ki gibi olmadığı için bu kadar işsiz olmadığı çok çok geliştiler. Bulgaristan bence de Türkiye'nin tırnağı olamaz ama zaten bir etkisi yok nufusu o kadar fazla değil ayrıca Hristiyanlar... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (06-01-08) |
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya siz herşeyi basit zennediyonuz bana şunu söleyin eyer bu ülke İslamı koşullarına göre tam olarak yerine getirseydi işsizlik,töre,cinayet,AB dediğimiz haçlı birliği yani hıristiyan topluluğuna girme ihtiyacı duyarmıydı bee ... Şunu unutmayın Dinimizde herşeyin her sorunun ama her sorunun akla uygun ve anlamlı bi cevabı vardır yeter ki siz herşeyi kendi çıkarlarınız için düşünmeyin hep ben hep ben derseniz sonumuz hep hüsran olacaktır buna en büyük örnek atalarımız Osmanlı devleti idi amacı İslamı yaymak barış ve huzur getirmek ama ne zaman siyasete yaklaşıp dinden uzaklaştılar işte herşey o zaman başlaçdı ve sonu yıkıntı olmadı mı ??
\\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #20 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (05-01-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |