| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | AB, önümüzdeki genel seçimlerde barajı %7'e düşürtebilecek mi?
Yine avrupa birliğine uyum paketi denilen saçmalık yüzünden öyle gözüküyo ki önümüzdeki genel seçimlerde baraj %7 ye düşecek ve PKK'nın ovada siyaset yapan kolu yüce TBMM'ye girecek. Bu senaryo için hazırlık yakın gelecekte oynanmaya başlıyacak, hatta başladı bile, seçimde barajı aşamayacak bir partinin başkanı, o oylardan parsa kapmak için bir şeyler saçmaladı. Sonuçta kimseden destek göremeyip ordu tarafından da fırçalanınca geri adım atmaya başladı. Bunlar benim kişisel saptamalarım ister katılırsınız isterseniz karşı fikrinizi söylersiniz, ama tekrar söylüyorum, sağı solu boşverin, barajı % 7'e düşürterek o adamları meclise sokmak çok tehlikelidir. Yıllar önce bu örnekleri fazlasıyla yaşadık. Özümüze dönelim....
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | wapco (16-10-06) |
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 251
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() |
EVEET BENCEDE İCERDE LÜKS İÇERİSİNDE YAŞATILAN K... LEYLA ZANA TAKIMI DIŞARDA AKP HÜKÜMETİ ZAMANINDA 2000 PKKLI SÖZDE PARTİYE KATILDI VE MECLİSE GİRMEK İÇİN PAPAZLAR BİRLİĞİ İLE KOLKOLA ÇALIŞIYOR. NİYE BİRTANE AB TEMSİLCİSİ DİYARBAKIR DIŞINDA BİR YERE GİTMİYOR VE BELEDİYE BAŞKANINI MUHATTAP ALIYORLAR.ADAMLAR ÜLKEYİ PARSELLEMEYİ COKTAN BIRAKTI ARTIK HAZIR DEVLET VAR BUNUN İÇİN calışıyorlar artık en güvendikleri şey hızla ÇOĞALAN NÜFUSLARI
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (04-11-06) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah şu baraj... . . . hep yalnız ben... |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PKK zaten girdi meclise.Düşsede onlar için farkeden birşey olmayacak.Konunun açılış tarihi baya bi eski olmasına rağmen konuya fazla rağbet olmamış. İlginç bi durum yani Yok imza falan!!! |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.196
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8645 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PKK mecliste olmasa bile(ki yüce meclise de bulaştılar) Avrupa ve Amerikan yalakası hükümet yokluklarını aratmıyor maşallah ..! Galiyev Konu Zerdüşt. tarafından (27-08-07 Saat 23:38 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |