| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Abaza
arkadaşlar ne demek bu diyolar ama anlamıyorum
|
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 57
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:161 ![]() ![]() |
arkadaşım abaza bir millet adıdır sana dedikleri ya da demek istedikleri abazandır o da cinsel eğilimi fazla olan kişi demektir ama abazana abaza diyip karıştırıyorlar
|
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslı abazan'dır abaza yanlış kullanım yani anlamı da kızlar aşırı düşkün argosuyla aç adam anlamına gelir |
|
| | #4 |
| Stajyer Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 67
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:321 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya azgın deyin işte kibarlık mı yapalım ![]() kız arkadaşın falan yoksa bunu çok sölerler arkadaşım arkadaş cewrelerinde... |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | partiye abazanlarla gelmeyen lütfen ![]() Bizim okulda çok varrr Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızlar Buraya... Erkekler Dışarıya Lütfen!(yasak kardeşim erkeklere) ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) CaRpE DieM 29-05-07 22:38 CiiqOlatAa 3.547 13.272 bir konuya bu kadar görüntülenme yapılması forumdaki abaza oranını belirtiyor arkadaşım sana bi örnek..( boyalı olan görüntüleme sayısı.) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (22-06-08) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu bir bilimsel açıklaması vardı ama unuttum ..bir salgının çokluğundan kaynaklanıyordu ..adı neydi unuttum ![]() aşırı seks düşükünlüğü.. Buna erkekler de "satiriasis" , kadınlarda da "nemfomani" adı verilir. şişedeki balık ![]() Konu troçki tarafından (01-06-07 Saat 21:34 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 804
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buray yasanların çoğuda abazan oldunu biliyormuydunuz ![]() |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abaza
Çerkezlerin bir soyu olduğu ve kurtuluş savaşında yardımları olduğu söz edilir. Rivayete göre abaza'lar 30-35 yaşlarına kadar evlenmezlermiş bu nedenler argo tabirinde abaza mı kaldın diye bi espri türemiştir.
|
|
| | #11 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde halk konserlerinde toplanan kzıları rahatsız eden topluluk Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üstteki yazıda bahsedilen grubun ruh hali abaza:azgın abazan:zeki anlamını da gelir...... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimilerine cinsel anlam çağrıştıran etnik köken. bunlar çerkezlerle içiçedir, çünkü kuzey kafkasya civarından göçüp gelmişlerdir. bildiğim türleri düzce civarında ikamet ederler. yurtta kalırken hocalardan birinin düzceli arkadaşa "sen abazamısın" sorusuna çocuğun hayretle karışık "yok hocam yaa ne alakası var" gibi bir cevap vermesi, elemanın anladığı anlamda bir ruh hali içinde olduğunu gösterir. zaten elemanı tanımasam beyin hücreleri hala yerinde duruyor diyeceğim, ama demiyeceğim. çünkü beyin hücreleri bayaa bir göç halindeydi... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #14 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çevremde bunlardan cok olan ve cok sık kullandığım bir sözcük yeni neslin umut kaynağı |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asıl olarak bir kabileye verilen isimdir. Ama halk arasında libidosu yüksek, uçkurunu kişilik değerlerinden üstün tutan kişi olarak tanımalnabilir. Belki dolar gözlerin Başka adamlara, Başka şehirlerde, Belli etmezsin.. Belki bir gün özlersin... .. . |
|
| | #16 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:17 ![]() ![]() |
neredeyse her yıl taksimdeki yılbaşı eylencesinde toplanan kızlara ve özellikle yabancılara sarkan insan artıklarına söylenen genel ad....
Hiç bir şey istemedim seni istediğim kadar... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abaza:herzaman birine(kıza)dalmak isteyen yani azgın biri demek herhalde ![]() Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #18 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sexsopolitik gelişimini tamamlayamamış gördüğü karşıt cins canlıya sarkan insan türü
|
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abaza=camış, öküz, ayı... gibi terimleri karşılar .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #20 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abaza yazılmış ![]() sözlük rekora kşoşuyor hadi hayırlısı bide abazan mehmet paşa vardı tarihde Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |