| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | ABD'de bir okuldaki eğitime bakın Küçük BeyinLer KişiLeri Orta BeyinLer oLayLarı Büyük BeyinLer FikirLeri TartışırLar . |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugünün dersi de şu arkadaşlar; AMERİKALILAR NEDEN YANLIŞ YAPAMAZLAR; 1) Bizler iyi insanlarız.... aman kalsın gerisi sinir oldum Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 251
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() |
Diyolokçulardan Biri Orda Telofon Açalimda Haber Verelim.kapatilizm=allah Islam =şeytan Dediklerini Elbet Gider Anlatir öyle Almadiğini Amarikalilara (dost Abd))
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ferit duman (09-11-06) |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 156
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunların insan hakları, din ve vicdan özgürlüğü, insan sevgisi anlayışları işlerine geldiği sürece var. Biz sevgi pıtırcığı olarak gezinelim... görüyoruz neler oluyo, ne propagandalar yapılıyo aleyhimize TeşekkürLer EfdaL :sneguroch ∂üşüηємєуєη ışıкѕız кαℓıя, вαкѕα ∂α göяємєz, ∂ιηℓєѕє ∂є ∂υумαz, σкυѕα ∂α αηℓαмαz. |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e burda amrekiya örnek gösterenler alın size örnek bi ülke allahım sen sabır ver By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | romantik_dj (11-11-06), SerseriKursun (10-11-06) |
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 211
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1544 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sayın KKramp öyle olmadığını nerden biliyorsun ladinin yaptığı yanlışları düzeltmenin nekadar zor olduğunu düşünmeni isterim. Oradaki insanlara islam terör olarak öğretilmiş öğretiliyor ki bunlar zihin altlarına iyice yerleştiriliyor. Bunları silmenin İslamın iyilik ve güzellik dini olduğunu anlatmak hiçte kolay olmuyor. Ki biz İslamı kendi milletimizden dilimizden insanlara anlatırken önce önyargılarıyla karşılaşıyoruz. Dinlemkten daha çok kendi bildiklerimizi savunuyoruz yanlışta olsa. Konuya gelince benimde ticaret merkezimi yıksalar bende öyle düşünürdüm. Fakat konunun arkasına inmek önyargılardan dolayı kolay olmuyor. No İngilizce, evet Türkçe..! ====== Haksızlığı Hak Zanneden Adamlara Karşı Hak Dava Etmek Bir Nevi Haksızlıktır, Hakka Karşı Hürmetsizliktir. Ben Bu Hürmetsizliği İrtikab Etmek İstemem. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (11-11-06) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bir resimle celallenmek doru deil bence photomontaj olmadıını nerden bilionuz ayrıca bu kadar ABD düşmanı varken ama yanlış anlamayın ki BEN ABD KARŞITI DEİLİM TABİKİ ÖLEYİM
|
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:27 ![]() |
görünüşte hepsi hümanisttirler biz barbar ama asıl saldırganlar ortada...herşeyin üstü kapatılıyor, eline şeker verip uyutulan çocuklar gibiyiz ya da biri kaş çatınca hemen ürküyoruz. Iraktaki zulümlerine ne demeli...tahtaya yalan yanlış yazılan şeylerle büyüyenler çoktan faaliyete başladı...
|
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:188 ![]() ![]() |
ne yazmalarını bekliyordunuzki ? bizim hakkımızda iyi şeyler yazmalarını düşünmüyordnuz heralde..demokrasiyi kapitalizmde görenleRden ne beklersinizki Konu GraFF tarafından (11-11-06 Saat 21:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 180
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:46 ![]() |
dostumuzlar guya ama yaptıkları hıc ole gorunmuyor sekıldede gorundugu gıbı
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | banada resim pek gerçek gbi gelmedi ama yaparlarmı yaparlar kanı bozuklar tabutlara sığmayacak kdr intihar var şeytanın siparişi Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler Ya Rab bizi özler Sagopa Kajmer |
|
| | #12 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 94
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizler amerikan karşıtıyız ya noluyo ki...
|
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya bu Amerikalılardan her sey beklenir.Boycott Amerika..
|
|
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gercege benzeniyor ama abd halkının hepsi bu sekil dusundugunu zannetmıyorum bende abd karısıtıyım
Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ThE AdMiRaL (12-11-06) |
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resmen hayırsız evlat yetiştiriyorlar...
|
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de fotoshop falan yapmışlardır yaa eğer değilse de zaten Zaten Biliyoruz amerikanın Türkleri Ne KAdar ÇoOoOoOoK Sewdiğini Emin Olsunlar Biz Türkler de Onları Bi o Kadar Çok Sewiyoruzzzzz ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |