| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | ABD'Yİ Dehşete Düşüren Canavar! ABD'De varlığı tartışılan Montauk Canavarı'nı gördüğünü söyleyen iki tanık daha ortaya çıktı. The Telefraph'ın haberine göre geçen ay sahile vuran Montauk canavarı tüysüz derisi ve keskin dişleri ile sahile vurmuş ve görüntüsüyle dikkat çekmişti. Önce bir internet sitesinde yayınlanan haber ve fotoğraf daha sonra Fox Nexs ve CNN tarafından da haberleştirilmişti. 12 Temmuz'da canavarın ilk fotofrağını çeken Jenna Hewitt, karlıştığı bu canlının neye benzediğine dair hiç bir fikri olmadığını söylüyor. 26 yaşındaki Hewitt, kumsalda oturacak bir yer ararken insanların bir şeye baktığını gördüğünü ve yanlarında gittiğinde ise hayretler içinde kaldıklarını söylüyor. Bölgede yaşayan insanların ise bu yaratıkla ilgili çeşitli teorileri var. Köpek, rakun ya da bir çeşit deniz canlısı olabileceği konuşuluyor. BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (01-08-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.555
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:33931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . 3 2 1 kayıt (: Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne be |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.645
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:22872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden bi canavar bu ..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir eşek ve kaplumbağanın yasak aşkının meyvesi... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AAaaa Bush emmi bak aklıma ne geldi Bence bunu İran yaptı kesin emmi senin topraklarını tehdit ediyor işte bu yaratığı yaptı üstüne yolladı... Tez kur ordunu gir İran'a (Teşekküre gerek yok bahane arıyordun işte al sana bahane) Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 184
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() BiRgÜn BeNi tErKeDiP gİdErSeN bEnDe SeNiNlE gElEbİlİrMiYiM |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() unknown ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profilden Bush'a ne kadarda benziyor, halbuki bu kadar korku yaratmamalıydı amerikalılar üzerinde İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (02-08-08) |
| | #10 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abd'nin gizlice yaptıgı klon calısmaları gun yuzunemi cıkıyor ne GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #12 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:80 ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 498
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana pek inandırıcı gelmiyor ama arkadaşlar. Ne bileyim feyk olabilermi ki acep ?
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 707
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de böyle düşünüyorum.. Bir ihtimal daha var, doğanın dengesini bozmamızdan dolayı ortaya çıkan sayısız yaratıklardan olabilir. Daha devamı gelir böyle haberlerin.. Hele iklimler farklılaşsın.. Bir çok evrim veya mutasyon görülecektir. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #16 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umarim haber dogru degildir
karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman ya Rabb i o ne abd nin klonlama işlemleri yada başka işlemleri sonucu olmuş olabılır gerçekten dr. a katılıyorum.
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana göre de piranha ile su aygırı çiftleşmesi Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #19 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şirin şey ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |