| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | abi insan olmaz bunu yapanlar!!!!
13 yaşındaki kızın tecavüz dramı 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi S.K.’nın baş ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede 28 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. S.K., tecavüze uğradığını ve bebeğin düşürülmesi için dövüldüğünü söyledi. ESENYURT’taki bir ilköğretim okulunun 6’ncı sınıfında okuyan S.K., geçen hafta evde başının ağrıdığını söyledikten sonra baygınlık geçirdi. S.K., hastaneye kaldırılırken annesine "Siz evde olmadığınız bir gün eve zorla giren komşumuz Erol ve Recep bana tecavüz etti. Beni uzun süredir de dövüyorlardı" dedi. Hastanede 28 haftalık hamile olduğu anlaşılan S.’nin kafasında darp izleri de tespit edildi. Beyin kanaması geçiren S.K., yoğun bakıma alındı. Sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilen S.K.’nın annesi Sevinç K., "O daha küçücük çocuk. Kızımın, kendisine tecavüz ettiğini söylediği Erol ve Recep komşumuz. Biri 45, diğeri ise 55 yaşında koca adamlar. Ben bu acıyla nasıl yaşarım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Jandarma küçük kızın annesine anlattığı iddiaların tecavüzle suçlanan iki kişinin gözaltına alınabilmesi için yeterli olmadığını, S.K.’nın ifadesi üzerine işlem yapılabileceğini söyledi. Buna rağmen doğumdan sonra bebekten alınacak DNA örnekleri ile suçlanan kişilerin DNA’larının karşılaştırılacağı açıklandı. 23 Haziran 2006,Hürriyet Gazetesi. Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah korusun ya nasil böyle birseye cesaret ederler anlamiyorum ben bu insanlari . daha bir cocuga ünyadan dogru dürüst haberi yokikene neler geliyor basina .. ama benim anlamadiyim anne boba nasil fark etmesler olayi ya cocugun hamilelikten dolayi karni sismedimi ki yada dayak yediyini anlamaslarmi benim aklima takilan sey bu .. bilmiyorum ama burada olcakti hemen sikayete bulunursun vede tutuklanir o kisi , bebek dogasiya kadar dna testi yapilasiya kadar onlarda kacmanin yolunu bulurlar elbet .. allahindan bulsunlar bu gibi insanlar hicmi kizkardesleri yok yada kizlari yok ya ... sinirlerim hopladi yerimden ama yinede paylasimin icin tesekürler .. |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 729
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6852 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gercekten üzüldüm bunlar ne kadar şerefsiz insanlar ya allah kahretsin bunları kardeş seninde geyik bölümüne bu topici acman bence yanlıs |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha oncede okumustum, rezillik yaa :((
![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 330
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:130 ![]() ![]() |
serefsizler!
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
böylelerini asmak lazım ...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | SerseriKursun (17-10-06) |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geyikk bolumunde ne isi varr ..?
derin.. ![]()
|
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İsste bole insanlarda vaR.
|
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:46 ![]() |
allah cezalarını wersin
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi asarsak kurtulurlar ![]() bunlar 2 kişi tecavüz etmiş ya aynı sahneyi repeat yapçaksın ![]() bunlara 2 şer kişi tecavüz etçek sora paso dövcek ![]() görsünler bakalım nasıl oluyomuş MetropoL Militan.... |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
hani araplarda bişey warya hırsızlık yapanın elini kesiyolar türkiye'dede bunun her wersiyonu uygulanmalı
|
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adi serefsizlerr Ne olucak burası Türkiye
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 17
Türkiye ile ne ilgisi var ki 'özgürlükler ülkesi '' amerika'' ' da bile olduktan sonra dimi? kendini bilmez bikaç insanın yaptığı bi pislik. bu pisliklerin yarısı çıkan aftan yararlanan pislikler. Allah affı çıkarana da böyle insanlara da layıklarını versin.
|
|
| | #14 | |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
MetropoL Militan.... | |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:46 ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |