Konu Seçenekleri
Eski 23-09-06, 16:39 Çevrimdışı   #1
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
abi insan olmaz bunu yapanlar!!!!

13 yaşındaki kızın tecavüz dramı

13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi S.K.’nın baş ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede 28 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. S.K., tecavüze uğradığını ve bebeğin düşürülmesi için dövüldüğünü söyledi.

ESENYURT’taki bir ilköğretim okulunun 6’ncı sınıfında okuyan S.K., geçen hafta evde başının ağrıdığını söyledikten sonra baygınlık geçirdi. S.K., hastaneye kaldırılırken annesine "Siz evde olmadığınız bir gün eve zorla giren komşumuz Erol ve Recep bana tecavüz etti. Beni uzun süredir de dövüyorlardı" dedi. Hastanede 28 haftalık hamile olduğu anlaşılan S.’nin kafasında darp izleri de tespit edildi. Beyin kanaması geçiren S.K., yoğun bakıma alındı. Sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilen S.K.’nın annesi Sevinç K., "O daha küçücük çocuk. Kızımın, kendisine tecavüz ettiğini söylediği Erol ve Recep komşumuz. Biri 45, diğeri ise 55 yaşında koca adamlar. Ben bu acıyla nasıl yaşarım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Jandarma küçük kızın annesine anlattığı iddiaların tecavüzle suçlanan iki kişinin gözaltına alınabilmesi için yeterli olmadığını, S.K.’nın ifadesi üzerine işlem yapılabileceğini söyledi. Buna rağmen doğumdan sonra bebekten alınacak DNA örnekleri ile suçlanan kişilerin DNA’larının karşılaştırılacağı açıklandı.

23 Haziran 2006,Hürriyet Gazetesi.

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 23-09-06, 20:01 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
allah korusun ya nasil böyle birseye cesaret ederler anlamiyorum ben bu insanlari .
daha bir cocuga ünyadan dogru dürüst haberi yokikene neler geliyor basina ..

ama benim anlamadiyim anne boba nasil fark etmesler olayi ya cocugun hamilelikten dolayi karni sismedimi ki yada dayak yediyini anlamaslarmi benim aklima takilan sey bu ..

bilmiyorum ama burada olcakti hemen sikayete bulunursun vede tutuklanir o kisi , bebek dogasiya kadar dna testi yapilasiya kadar onlarda kacmanin yolunu bulurlar elbet ..

allahindan bulsunlar bu gibi insanlar hicmi kizkardesleri yok yada kizlari yok ya ...

sinirlerim hopladi yerimden ama yinede paylasimin icin tesekürler ..
Eski 24-09-06, 12:08 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
gercekten üzüldüm bunlar ne kadar şerefsiz insanlar ya allah kahretsin bunları

kardeş seninde geyik bölümüne bu topici acman bence yanlıs
Eski 24-09-06, 18:57 Çevrimdışı   #4
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
daha oncede okumustum, rezillik yaa :((

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Eski 24-09-06, 19:00 Çevrimdışı   #5
Stajyer

angedu27 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 103
Teşekkür etti: 330
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:130
angedu27 ara sıra gören oluyorangedu27 ara sıra gören oluyor
serefsizler!
Eski 29-09-06, 10:06 Çevrimdışı   #6
Asistan

ROMANTİCO_JOJO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 200
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
ROMANTİCO_JOJO Herkese mesafeli
böylelerini asmak lazım ...
Mesaja teşekkür eden:
SerseriKursun (17-10-06)
Eski 17-10-06, 18:35 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
geyikk bolumunde ne isi varr ..?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 29-10-06, 14:31 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
İsste bole insanlarda vaR.
Eski 29-10-06, 14:34 Çevrimdışı   #9
Stajyer

m3rw3 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 132
Teşekkür etti: 29
Forum Puanı:46
m3rw3 Herkese mesafeli
allah cezalarını wersin

nymph3tam!n3
Eski 29-10-06, 14:54 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
Alıntı:
ROMANTİCO_JOJO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
böylelerini asmak lazım ...
abi asarsak kurtulurlar

bunlar 2 kişi tecavüz etmiş ya aynı sahneyi repeat yapçaksın

bunlara 2 şer kişi tecavüz etçek sora paso dövcek

görsünler bakalım nasıl oluyomuş

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Eski 29-10-06, 15:36 Çevrimdışı   #11
Stajyer

m3rw3 - ait Avatar
m3rw3 Herkese mesafeli
hani araplarda bişey warya hırsızlık yapanın elini kesiyolar türkiye'dede bunun her wersiyonu uygulanmalı

nymph3tam!n3
Eski 29-10-06, 15:39 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

worseee - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.829
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:461
worseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyor
Adi serefsizlerr Ne olucak burası Türkiye

_HİZLİ_YOLDA_YAVAŞ_BİZ_MÜSL- MCÜYÜZZZ_ARKADAŞ_KEYFE_KEDER_ !!!ALAYİNA_GİDER!!!!!!ஐ๑
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑
Eski 29-10-06, 16:28 Çevrimdışı   #13
Asistan

Reßellion - ait Avatar
Genel Mesajlar: 153
Teşekkür etti: 17
Reßellion Herkese mesafeli
Türkiye ile ne ilgisi var ki 'özgürlükler ülkesi '' amerika'' ' da bile olduktan sonra dimi? kendini bilmez bikaç insanın yaptığı bi pislik. bu pisliklerin yarısı çıkan aftan yararlanan pislikler. Allah affı çıkarana da böyle insanlara da layıklarını versin.

İçi ölüm dolu bir kitabın sayfalarında kayboldum..
Eski 29-10-06, 16:51 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
Alıntı:
m3rw3´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani araplarda bişey warya hırsızlık yapanın elini kesiyolar türkiye'dede bunun her wersiyonu uygulanmalı
kısas' a kısas diyolar

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Eski 29-10-06, 16:54 Çevrimdışı   #15
Stajyer

m3rw3 - ait Avatar
m3rw3 Herkese mesafeli
Alıntı:
Volvox´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kısas' a kısas diyolar