Konu Seçenekleri
Eski 26-04-06, 15:17 Çevrimdışı   #1
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
abi kayserili ya...

1
Bir İngiliz: holigan;
İki İngiliz: kavga;
Üç İngiliz: savaş;
Bir Fransız: aşık;
İki Fransız: duel;
Üç Fransız: Paris komunası;
Bir Zenci: basketçi;
İki Zenci: basket takımı;
Üç Zenci: güneş tutulması;
Bir Kayserili: satış noktası;
İki Kayserili k:üçük bi pazar;
Üç Kayserili: Hipermarket;

2
Yahudinin biri,pazara,topal eşeği satmak için götürür,fakat alıcıyı kandırsın diye eşşeğin tırnağına çivi çakar,eşşeğe bir Kayserili müşteri çıkar,kayserili ayakta ki çiviyi görür,içinden 'çiviyi çıkarırım düzelir'diye düşünür,eşşeği alır. yahudi ertesi gün sağda solda övünür. -siz kayserililer akılıyı diye övünürsünnüz çiviyi çaktım anada doğma sakat eşşeği sattım der. duyanlar bunu kayseriliye anlatırlar Kayse rili eli dizine vurur: -tüh yahu,verdiğim para sahte olmasaydı bayağı kazıklanmıştım.

3
Kayseriliye sormuslar 'İki kere iki kac eder?' 'Alcez mi Satcez mi?' demis

Üçüncü köprü ihalesini Japon, Amerikan ve Kayseri'li Türklerden oluşan bir konsorsiyum almış. Köprüyü inşaa etmişler tam açılışın yapılıp kurdelanın kesileceği an köprü büyük bir gürültüyle çökmüş. Japon 'gitti tüm emeklerim mahvoldu kumlarım' diye yakarıp harakiri yapmış. Amerikalı 'gitti tüm çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek çıkartmış tabancasını ve intihar etmiş. Tüm bunları izleyen Kayserili müteahhit de derin bir oh çekerek yanındakilere seslenmiş 'lan iyi ki hiç çimento koymamışım ha, mahvolurdum bunlar gibi.'
4
İki tane çiftçi, biri Adanali, digeri Kayserili... sohbet ederken, tabi haliyle zenginlikleriyle övünecekler...
Kayserili tarlalarinin çoklugundan, isçi yetistirememekten, ürünlerin hersene telef olmasindan bahsedince Adanali atlıyor:
- 'Benim çiftlikte, sabah günes dogmadann biniyoruz arabaya, aksam oluyor, biz hâlâ çiftliğin öteki ucuna yetisemiyo oluyoz, çaresiz geri dönüyoruz'.
Kayserili de hiç bozuntuya vermeden lafı yapistiriyor:
-'Yahu bizim de vardı öyle bir arabamiz ama geçen sene sattik, illet onlarla yolculuk ya...'

5
Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri'li musteri bagirmis..
'Durdur su arabayi..'
Sofor panik icinde haykirmis..
'Durduramiyorum!..'
'O zaman taksimetreyi durdur hic degilse' demis, Kayserili.

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 26-04-06, 15:24 Çevrimdışı   #2
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
paylaşımın için teşekkürler

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 26-04-06, 22:05 Çevrimdışı   #3
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
mavitanecik´isimli üyeden Alıntı
Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri'li musteri bagirmis..
'Durdur su arabayi..'
Sofor panik icinde haykirmis..
'Durduramiyorum!..'
'O zaman taksimetreyi durdur hic degilse' demis, Kayserili.
ee uyanık oluyolar dimi

Eski 27-04-06, 02:06 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

nomad - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.620
Teşekkür etti: 1.086
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7181
nomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmışnomad yememiş içmemiş konu açmış
güzel fıkralar teşekkürler...

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...
sana yazacaklarım sil sil bitmezdi...
ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken...

ve sen var git yoluna
Eski 27-04-06, 16:11 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

worseee - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.829
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:461
worseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyorworseee ara sıra gören oluyor
paylasım için tesekkürler. güzelll

_HİZLİ_YOLDA_YAVAŞ_BİZ_MÜSL- MCÜYÜZZZ_ARKADAŞ_KEYFE_KEDER_ !!!ALAYİNA_GİDER!!!!!!ஐ๑
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑
Eski 27-04-06, 16:28 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

ceren_ce:) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.410
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:591
ceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyor
ehehee gayserili işte

Bir anlık şey insanın hayatına mal olabilir...
Eski 27-04-06, 19:02 Çevrimdışı   #7
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
teşekkürler eee güzel
Eski 29-04-06, 10:58 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

symbicort - ait Avatar
Genel Mesajlar: 638
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:158
symbicort ara sıra gören oluyorsymbicort ara sıra gören oluyor
bir kayserili olaraktan bu yazılanlar az bile diyorum kolay mı kayserili olmak

Konu Seçenekleri