| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | abi kayserili ya...
1 Bir İngiliz: holigan; İki İngiliz: kavga; Üç İngiliz: savaş; Bir Fransız: aşık; İki Fransız: duel; Üç Fransız: Paris komunası; Bir Zenci: basketçi; İki Zenci: basket takımı; Üç Zenci: güneş tutulması; Bir Kayserili: satış noktası; İki Kayserili k:üçük bi pazar; Üç Kayserili: Hipermarket; 2 Yahudinin biri,pazara,topal eşeği satmak için götürür,fakat alıcıyı kandırsın diye eşşeğin tırnağına çivi çakar,eşşeğe bir Kayserili müşteri çıkar,kayserili ayakta ki çiviyi görür,içinden 'çiviyi çıkarırım düzelir'diye düşünür,eşşeği alır. yahudi ertesi gün sağda solda övünür. -siz kayserililer akılıyı diye övünürsünnüz çiviyi çaktım anada doğma sakat eşşeği sattım der. duyanlar bunu kayseriliye anlatırlar Kayse rili eli dizine vurur: -tüh yahu,verdiğim para sahte olmasaydı bayağı kazıklanmıştım. 3 Kayseriliye sormuslar 'İki kere iki kac eder?' 'Alcez mi Satcez mi?' demis Üçüncü köprü ihalesini Japon, Amerikan ve Kayseri'li Türklerden oluşan bir konsorsiyum almış. Köprüyü inşaa etmişler tam açılışın yapılıp kurdelanın kesileceği an köprü büyük bir gürültüyle çökmüş. Japon 'gitti tüm emeklerim mahvoldu kumlarım' diye yakarıp harakiri yapmış. Amerikalı 'gitti tüm çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek çıkartmış tabancasını ve intihar etmiş. Tüm bunları izleyen Kayserili müteahhit de derin bir oh çekerek yanındakilere seslenmiş 'lan iyi ki hiç çimento koymamışım ha, mahvolurdum bunlar gibi.' 4 İki tane çiftçi, biri Adanali, digeri Kayserili... sohbet ederken, tabi haliyle zenginlikleriyle övünecekler... Kayserili tarlalarinin çoklugundan, isçi yetistirememekten, ürünlerin hersene telef olmasindan bahsedince Adanali atlıyor: - 'Benim çiftlikte, sabah günes dogmadann biniyoruz arabaya, aksam oluyor, biz hâlâ çiftliğin öteki ucuna yetisemiyo oluyoz, çaresiz geri dönüyoruz'. Kayserili de hiç bozuntuya vermeden lafı yapistiriyor: -'Yahu bizim de vardı öyle bir arabamiz ama geçen sene sattik, illet onlarla yolculuk ya...' 5 Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri'li musteri bagirmis.. 'Durdur su arabayi..' Sofor panik icinde haykirmis.. 'Durduramiyorum!..' 'O zaman taksimetreyi durdur hic degilse' demis, Kayserili. Code:
|
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşımın için teşekkürler
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.086
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel fıkralar teşekkürler...
seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasım için tesekkürler. güzelll
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehehee gayserili işte |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler eee güzel |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
bir kayserili olaraktan bu yazılanlar az bile diyorum kolay mı kayserili olmak |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |