| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | abi nobran ne demek??
bence reklam süper ![]() puhahahaha siz neler düşünüosunuz ??? abi ben kuşmuyum ??
O bir sığır...!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | scabiyersto (03-11-06) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 724
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kişinin yapması gereken zamanda deildie yapmaması gereken zamnda yaptığı ........... bişey ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: | shester (01-11-06) |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:376 ![]() ![]() ![]() ![]() | hırçın itici şey anlamında benim bildiğim... Yoksa itici olmayan şey gibi bişey miydi.. Ya Bilmiyorum dostum ya Kız dediğin İstanbul gibi olmalı; Fethi zor, Fatihi tek... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | shester (04-11-06) |
| | #7 |
| Asker Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:8152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzl reklam ordan bırı dıyo kı noßre o da dıyo kı o besıktas futbollcusu koptum orda Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:376 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kız dediğin İstanbul gibi olmalı; Fethi zor, Fatihi tek... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
TDK'nın sayfasında böyle yazmışlar,üstüne bi de içinde geçen bi cümle kullanmışlar ![]() Davranışı kaba, sert ve gönül kırıcı olan. "Kadın, seni sevmiş de konuşuyor oğlum, öyle nobran olma." Sait Faik Abasıyanık. |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gönül almayi bilmeyen, çevresindeki insanlari yeterince fark etmeyen, siz isteseniz bile yana$acak iskelesi olmayan insan tipi... Code:
|
|
| | #14 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.254
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
way be yaw aranızda nobran olan vare mı?? ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kibar olmayan, yani kaba, nezaketsiz, görgüsüz, "dan dun konuşan" ve kırıcı anlamlarını taşır... ayrıca gönül almayi bilmeyen, çevresindeki insanlari yeterince fark etmeyen insan tipi... ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nobran = nobre mi yani şaka şaka![]() ![]() |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne demek acep???????????
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |