DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 15-11-08, 19:53 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
11 Abicigimmmmmmmmm iyikii doğdunnnnnnn (Sadness yani Domates :p)

Zaman çok cabuk geçiyor demii (:
ben bunu diğer dogum gunundede yazmısdım biliorum
dun egce ben bu konuyu açıcaktım ama ne olduysa unuttum çıkmıs aklımdan
özürdilerim çok çok özürdilerim nasıl unuturum
- bi sorsana bana dun ne yedin onu bile unutmussumdur ..
son günlerde unutmadıgım sey kalmadı -

Canım askerım benim iyiki doğdunnnnnn
iyikii varsınnnnn
hep ol olurmu hayatımda
beni tamamlıyan sensin ..
biliyormusun ben seni çok seviyorum (:
sanırım artık yaşlanıyoruz :m
sakaaa daha gençiz biz , önümüzde uzun uzun yıllar bizi bekliyor (:
inşallah allahım o günleride göstertir bize bebegim
uzun uzun yazmak istemiyorum..
özel konular var ..
bize kalsın.
bizimle yaşlansın onlarda ..
biz birbirimizi biliyoruz

ailenden uzak bi doğum gunu oldu bugun senin için ..
olsun umarım diğer yıllarında beraber olursunuz / ve benimle tabiki :p

tekrar iyiki doğdun bitanem

Ne diyoruz :p

. ' вişi вiliуoяuz dα Koηuşuуoяuz ' ..

bu bize :p

buda askerdeki arkadaslarına yemen için :p

buda sana özel

bu bebegi hatırlıyormusun

ve birde bu (:

Canim arkadasim benim oncelikle dogum gunun kutlu olsun
Hayatin boyunca hep mutlu olursun insallah , Allah seni sevdiklerinden ayirmasin (:
Ilk tanistigimiz gunu hatirliyorumda , ne cabuk gecmis zaman demi
Pmle baslamisti once
sonra '' Domates '' olayi cikti
ve oylede kaldi gercii
ama cok yakisti be bu domateslik sana
benden baska kimse diyemez oyarim
Canim benim , iyiki girdin hayatima , ve hic cikma olurmu .
öz abimden hic bir farkin yok o benim icin ne kadar degerliyse , sende benim icin o kadar degerlisin .
Seninle konusunca zaman cok cabuk geciyor , gerci bazen beni deli ettigin zamanlarda oluyor ama olsun , ben onlara ragmen seni cok seviyorum (:
Bir kac ay sonra bizleri birakip gidiceksin , icim o kadar burukki . Her gece dua ediyorum , allahim hayirlisini versin abime , canimi bizden hic birzamann ayirmasin , hep hayatimizda olsun , ailesii uzulmesin
ama gitmeni istemezdim askere , vatan borcu oldugu icin gitmek zorundasin , koskoca 15 ay sensiz nasil gecicek bilmiyorum
herzaman aklimda , kalbimde olucaksin ve geri dondugunde bize sanki hic gitmemissin gibi olucak ( yani umarim )
Seni doguran annenin ellerinden operim ben , super bir evlat yetistirmisler .
Suan yaninda olupta dogum gununu kutlamak isterdim , ama ne yazikki mesafeler , engeller
Tekrar dogum gunun kutlu olsun bitanesii

http://www.zamansiz.com/iyikiiii-dog...m-t165846.html

ya bu (:

zaten bu olmazsa olmazdı :p

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (24 Kişi)
нѕуη (15-11-08), Řσσκΐ₤ (15-11-08), ∂ĩяєŋ¢ (16-11-08), And (16-11-08), Begonya (15-11-08), CiiqOlatAa (15-11-08), CSKN (15-11-08), disco fever (15-11-08), FauLtLesS (15-11-08), GamzeL.im (15-11-08), GuZeLBeLa (16-11-08), hakancem (15-11-08), HaZaL (15-11-08), interlude (15-11-08), J.Mengele (15-11-08), Ldy (16-11-08), MiSsCaT (17-11-08), n!da (15-11-08), PigLet (15-11-08), roza (15-11-08), Sadness (15-11-08), Smyrna (15-11-08), [R]Redd!1 (16-11-08), _Okyanus_ (15-11-08)
Eski 15-11-08, 19:53 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

hep alçakgönüllü ve esprili hareketlerinle yazılarınla tanıdık bildik seni
iyi ki tanıdık
İyi ki doğdun Muraaat

şu anda yaptığın askerlik görevinden hayırlısı ile dönmen, aramızdaki boşalmayan yerini doldurmanı diliyor...

bir ömür seni candan kalpten sevenlerle, sevdiklerinle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşamanı tüm kalbimle istiyorum...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Sadness (15-11-08), Tweety (15-11-08)
Eski 15-11-08, 19:56 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

Remix61 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.930
Teşekkür etti: 475
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:21123
Remix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRemix61 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Dogum Günün kutlu olsun ...

Allah (c.c) Hayirli uzun ömürler nasip eylesin ...

Gazze ! Asla Pes Etme ...
.
.
.

woLf1661 yok artık
Eski 15-11-08, 19:58 Çevrimdışı   #4
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.145
Teşekkür etti: 7.040
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme

Doğum günün kutlu olsun abi

kutlamak için yaklaşıcam yanına ama korkuyorum geçenki gibi seversin diye

Mutlu yıllar. Umarım bu yeni yaşında tüm sevdiklerinle beraber mükemmel bir yıl geçirirsin

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=

Konu disco fever tarafından (15-11-08 Saat 20:00 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-11-08, 19:59 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.705
Teşekkür etti: 4.530
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48333
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
nice yaşlara

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 15-11-08, 20:07 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doğum günün kutlu olsun.
Mutlu yıllar.

Eski 15-11-08, 20:19 Çevrimdışı   #7

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.204
Teşekkür etti: 5.007
RepForum Gücü: 225
Forum Puanı:102353
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
mutlu yıllar askerim
sevdiklerinle birlikte upuzun mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sana..
iyiki doğdun,iyiki varsın canım benim

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (15-11-08)
Eski 15-11-08, 20:20 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 2.053
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:20363
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dogum günün kutlu olsun..sevdiklerinle birlikte mutlu yarınların olsun..

hayırlı tezkereler dilerim.

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Eski 15-11-08, 20:21 Çevrimdışı   #9
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.446
Teşekkür etti: 6.710
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:30492
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İyi varsın agresif'm
(:
özlettin bee
az kaldı bi kaç ay'cık xD

tam ellerimi bırakmışken..
şimdi boşluktayım,ölecegim derken..
tutbenidüşmeden
..
Eski 15-11-08, 20:21 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.726
Teşekkür etti: 480
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6278
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
doğum günün kutlu olsn iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu yıllara

minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar..
Eski 15-11-08, 20:23 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.801
Teşekkür etti: 1.253
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
iyi ki doğdun nice mutlu yıllara hayırlı tezkereler

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 15-11-08, 20:24 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Nice Sağlık, Huzur, Başarı, Ve Mutluluk Dolu Yıllar Geçirmen Dileğiyle..

İyi Ki Doğdun, Doğum Günün Kutlu Olsun Sadness..

Ve Hayırlı Teskereler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 15-11-08, 20:34 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mutlu Yillar..
Nice Senelere..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 15-11-08, 20:46 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nice yıllara, hep birlikte inşallah...

Uzun ve sağlıklı yıllar dileğiyle....(:

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 15-11-08, 21:01 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Doğum günün kutlu olsun abicim.
Nice sağlıklı
mutlu
neşeli
başarılı
..
Yıllara (:

Askerim

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Sadness (16-11-08), Tweety (15-11-08)
Eski 15-11-08, 21:01 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Doğum Gün Kutlu Olsun Sadness..

Karanlık gecede Karasu dan Zap Suyuna giden yol

Dolunay azaplığında vatanımın
Ay örgüsü saçlarına vurgun düşmüşüm
Alın yazımıza vatan ve bayrak, şehitlik yazılmış

En güzel türküyü kurşun söyler özüme
Ola ki Tendürek ağıdı Cudi, Gabar türkülerinde
Muhabbeti bulurum bir zaman
Şahadetse aslanların savaşında

Ölümsüzlük, şehitlik, bayrak hilalinde
Can veren, kan veren yiğitler
Yar gönlümüze düşende, çıktık dağların başına
Karanlık gecede el uzattık hilâle
Vurgun yedik seher rüzgarında,
Gurbet türküleriyle selam ettik yar diyarına
Savaş türkülerinde kendimizi bulduk
Vatan türküsüyle toy eyledik her zaman

Kürşat baskınlarında şahadetime destur verilirken
Tekbir-i ilahi ki bayrağımdaki iman
Yıldız yüceliğinde vatan olası gönül
Neylerim, neylerim sensiz acep?

Seninle gezerim Şavşat ı, Kars ı
Seninle inerim Bingöl den Van a
Muş tan el ederim Adıyaman a
En deli sevdaları yaşarım pusuyu geçerken
Keleş sesinde yas tutarım ölen şehitlerin ardından

Divanesi olduğum Anadoluyu gezerken
Nasibim bir kurşun olup da, düşersem toprağa
Eğer, eğer toprak bana açmış ise bağrını
Damla damla düşüyorsa toprağa kan
Bayraklara sarılıyorsa tabutlar
Analar.. Analar ağlıyorsa yiğit erlerinin ardı sıra,
Gelinler.. Gelinler yas tutuyorsa yiğit erlerinin ardından
Ki Türk devleti öksüz kalacaksa eğer
Koyuver şahin misali saldırsın
ibrahim in delilerini
Mehmetçesine, çakal sürüsüne...
Ay gökte kaldıkça
Ulu kocaların, ak sakalların duası
Üstüne olsun.

janjanlı resimler güzel sözler yerine Zap Suyu şiirini hediye etmek geçti içimden.. Tanrı daima yardımcın olsun hayırlı teskereler..

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 15-11-08, 21:04 Çevrimdışı   #17
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
dogum gunun kutlu olsun

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 15-11-08, 21:13 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

Buda pastan hüfffle hüflede neyse :p üfle yani

Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlara...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...