| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaman çok cabuk geçiyor demii (: ben bunu diğer dogum gunundede yazmısdım biliorum ![]() dun egce ben bu konuyu açıcaktım ama ne olduysa unuttum çıkmıs aklımdan ![]() özürdilerim çok çok özürdilerim nasıl unuturum ![]() - bi sorsana bana dun ne yedin onu bile unutmussumdur .. son günlerde unutmadıgım sey kalmadı -Canım askerım benim iyiki doğdunnnnnn iyikii varsınnnnn hep ol olurmu hayatımda ![]() beni tamamlıyan sensin .. biliyormusun ben seni çok seviyorum (: sanırım artık yaşlanıyoruz :m sakaaa daha gençiz biz , önümüzde uzun uzun yıllar bizi bekliyor (:inşallah allahım o günleride göstertir bize bebegim ![]() uzun uzun yazmak istemiyorum.. özel konular var .. bize kalsın. bizimle yaşlansın onlarda .. biz birbirimizi biliyoruz ![]() ailenden uzak bi doğum gunu oldu bugun senin için .. olsun umarım diğer yıllarında beraber olursunuz / ve benimle tabiki :p tekrar iyiki doğdun bitanem ![]() Ne diyoruz :p . ' вişi вiliуoяuz dα Koηuşuуoяuz ' .. bu bize :p ![]() buda askerdeki arkadaslarına yemen için :p ![]() buda sana özel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu bebegi hatırlıyormusun ![]() ![]() ve birde bu (: Canim arkadasim benim oncelikle dogum gunun kutlu olsun Hayatin boyunca hep mutlu olursun insallah , Allah seni sevdiklerinden ayirmasin (: Ilk tanistigimiz gunu hatirliyorumda , ne cabuk gecmis zaman demi Pmle baslamisti once sonra '' Domates '' olayi cikti ve oylede kaldi gercii ama cok yakisti be bu domateslik sana benden baska kimse diyemez oyarim Canim benim , iyiki girdin hayatima , ve hic cikma olurmu . öz abimden hic bir farkin yok o benim icin ne kadar degerliyse , sende benim icin o kadar degerlisin . Seninle konusunca zaman cok cabuk geciyor , gerci bazen beni deli ettigin zamanlarda oluyor ama olsun , ben onlara ragmen seni cok seviyorum (: Bir kac ay sonra bizleri birakip gidiceksin , icim o kadar burukki . Her gece dua ediyorum , allahim hayirlisini versin abime , canimi bizden hic birzamann ayirmasin , hep hayatimizda olsun , ailesii uzulmesin ama gitmeni istemezdim askere , vatan borcu oldugu icin gitmek zorundasin , koskoca 15 ay sensiz nasil gecicek bilmiyorum herzaman aklimda , kalbimde olucaksin ve geri dondugunde bize sanki hic gitmemissin gibi olucak ( yani umarim ) Seni doguran annenin ellerinden operim ben , super bir evlat yetistirmisler . Suan yaninda olupta dogum gununu kutlamak isterdim , ama ne yazikki mesafeler , engeller Tekrar dogum gunun kutlu olsun bitanesii http://www.zamansiz.com/iyikiiii-dog...m-t165846.html ya bu (: ![]() zaten bu olmazsa olmazdı :p derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (24 Kişi) | нѕуη (15-11-08), Řσσκΐ₤ (15-11-08), ∂ĩяєŋ¢ (16-11-08), And (16-11-08), Begonya (15-11-08), CiiqOlatAa (15-11-08), CSKN (15-11-08), disco fever (15-11-08), FauLtLesS (15-11-08), GamzeL.im (15-11-08), GuZeLBeLa (16-11-08), hakancem (15-11-08), HaZaL (15-11-08), interlude (15-11-08), J.Mengele (15-11-08), Ldy (16-11-08), MiSsCaT (17-11-08), n!da (15-11-08), PigLet (15-11-08), roza (15-11-08), Sadness (15-11-08), Smyrna (15-11-08), [R]Redd!1 (16-11-08), _Okyanus_ (15-11-08) |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hep alçakgönüllü ve esprili hareketlerinle yazılarınla tanıdık bildik seni iyi ki tanıdık İyi ki doğdun Muraaat ![]() ![]() şu anda yaptığın askerlik görevinden hayırlısı ile dönmen, aramızdaki boşalmayan yerini doldurmanı diliyor... bir ömür seni candan kalpten sevenlerle, sevdiklerinle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşamanı tüm kalbimle istiyorum... ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 475
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:21123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum Günün kutlu olsun ... Allah (c.c) Hayirli uzun ömürler nasip eylesin ... Gazze ! Asla Pes Etme ... . . . woLf1661 yok artık ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.040
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:38436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun abi ![]() kutlamak için yaklaşıcam yanına ama korkuyorum geçenki gibi seversin diye ![]() Mutlu yıllar. Umarım bu yeni yaşında tüm sevdiklerinle beraber mükemmel bir yıl geçirirsin ![]() ![]() ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" Herkese sonsuz teşekkürler.... iyiki hayatımdasınız....(= Konu disco fever tarafından (15-11-08 Saat 20:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nice yaşlara ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 5.007
Forum Gücü: 225 Forum Puanı:102353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mutlu yıllar askerim ![]() sevdiklerinle birlikte upuzun mutlu,huzurlu bir ömür diliyorum sana.. iyiki doğdun,iyiki varsın canım benim bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (15-11-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 2.053
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:20363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogum günün kutlu olsun..sevdiklerinle birlikte mutlu yarınların olsun.. hayırlı tezkereler dilerim. Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim... Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde 'yar' diyebilir misin? |
|
| | #9 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.710
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:30492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi varsın agresif'm ![]() (: özlettin bee az kaldı bi kaç ay'cık xD tam ellerimi bırakmışken.. şimdi boşluktayım,ölecegim derken.. tutbenidüşmeden .. |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 480
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğum günün kutlu olsn iyiki doğdun iyiki varsın nice mutlu yıllara ![]() minik hayaLLerim vaRdı.. uçar kaçar oLduLar.. |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi ki doğdun nice mutlu yıllara hayırlı tezkereler BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdiklerinle Ve Seni Sevenlerle Birlikte Nice Sağlık, Huzur, Başarı, Ve Mutluluk Dolu Yıllar Geçirmen Dileğiyle.. İyi Ki Doğdun, Doğum Günün Kutlu Olsun Sadness.. ![]() Ve Hayırlı Teskereler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlu Yillar.. Nice Senelere.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nice yıllara, hep birlikte inşallah... Uzun ve sağlıklı yıllar dileğiyle....(: Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.926
Forum Gücü: 90 Forum Puanı:36818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: ![]() 3 2 1 kayıt (: |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum Gün Kutlu Olsun Sadness.. Karanlık gecede Karasu dan Zap Suyuna giden yol Dolunay azaplığında vatanımın Ay örgüsü saçlarına vurgun düşmüşüm Alın yazımıza vatan ve bayrak, şehitlik yazılmış En güzel türküyü kurşun söyler özüme Ola ki Tendürek ağıdı Cudi, Gabar türkülerinde Muhabbeti bulurum bir zaman Şahadetse aslanların savaşında Ölümsüzlük, şehitlik, bayrak hilalinde Can veren, kan veren yiğitler Yar gönlümüze düşende, çıktık dağların başına Karanlık gecede el uzattık hilâle Vurgun yedik seher rüzgarında, Gurbet türküleriyle selam ettik yar diyarına Savaş türkülerinde kendimizi bulduk Vatan türküsüyle toy eyledik her zaman Kürşat baskınlarında şahadetime destur verilirken Tekbir-i ilahi ki bayrağımdaki iman Yıldız yüceliğinde vatan olası gönül Neylerim, neylerim sensiz acep? Seninle gezerim Şavşat ı, Kars ı Seninle inerim Bingöl den Van a Muş tan el ederim Adıyaman a En deli sevdaları yaşarım pusuyu geçerken Keleş sesinde yas tutarım ölen şehitlerin ardından Divanesi olduğum Anadoluyu gezerken Nasibim bir kurşun olup da, düşersem toprağa Eğer, eğer toprak bana açmış ise bağrını Damla damla düşüyorsa toprağa kan Bayraklara sarılıyorsa tabutlar Analar.. Analar ağlıyorsa yiğit erlerinin ardı sıra, Gelinler.. Gelinler yas tutuyorsa yiğit erlerinin ardından Ki Türk devleti öksüz kalacaksa eğer Koyuver şahin misali saldırsın ibrahim in delilerini Mehmetçesine, çakal sürüsüne... Ay gökte kaldıkça Ulu kocaların, ak sakalların duası Üstüne olsun. janjanlı resimler güzel sözler yerine Zap Suyu şiirini hediye etmek geçti içimden.. Tanrı daima yardımcın olsun hayırlı teskereler.. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.698
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Buda pastan hüfffle hüflede neyse :p üfle yani ![]() Sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yaşlara... ![]()
|
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() |