DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: abone olduğunuz ya da sürekli okuduğunuz dergi/dergiler varmı? varsa hangi kategori?
yok 5 16,67%
var.değişir 14 46,67%
var.magazin okurum 4 13,33%
var.bilgisayar ve internet dergisi okurum 10 33,33%
var.araba dergisi okurum 4 13,33%
var.çocuk dergisi okurum 0 0%
var.yemek dergisi okurum 0 0%
karikatür 3 10,00%
müzik 3 10,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 24-12-06, 00:06 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
yeni Abone olduğunuz ya da sürekli okuduğunuz dergi/dergiler var mı?

abone olduğunuz yada sürekli olarak okuduğunuz dergi/dergiler varmı? burda önerin..
Eski 24-12-06, 01:41 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bazilarinis bilir avusturyada tv_media var ona aboneyim
Eski 24-12-06, 01:55 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
katagorilere müzik ve karikatürde eklemeliydin

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 24-12-06, 03:30 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendim alırım. Her sayısı aynı kalite olmuyo çünkü
Eski 24-12-06, 03:35 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
var. degisir

26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.
Eski 24-12-06, 15:39 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
var evet değişiorr
billboard okuyorum tr yeni çıktı zaten kasımda başladı güzel bişeye benzior

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 06-01-07, 00:32 Çevrimdışı   #7
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.057
Teşekkür etti: 2.438
RepForum Gücü: 126
Forum Puanı:39872
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pcnet,Level ve CG (Car Graphigs)okuyorum ama abonesi değilim
Eski 06-01-07, 00:44 Çevrimdışı   #8
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
atlas güzel bir dergi

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 03-10-08, 14:43 Çevrimdışı   #9

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Her Ay Slam Dergisi Alıyorum.

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 03-10-08, 18:05 Çevrimdışı   #10
Asistan
Spor grubu

cruelboy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 326
Teşekkür etti: 120
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:143
cruelboy ara sıra gören oluyorcruelboy ara sıra gören oluyor
ayda bi Fenerbahçenin çıkardığı dergiyi alırım

Lokman Hekim'e; Bilgeliğini kimlerden aldın? diye sorduklarında "Körlerden" cevabını vermiş, "çünkü onlar, yoklamadan adım atmazlar"
Eski 03-10-08, 18:31 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Abone değilim...Her ay galatasaray dergisi alıyorum...Güzel ek verirsede boxer Geçen sene çok güzel iskambil kağıdı vermişlerdi

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 03-10-08, 18:34 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Abone değilim
ama empire alıyorum genelde

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 03-10-08, 21:49 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Sanatkârlar grubu

aceka78 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 146
Teşekkür etti: 70
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:259
aceka78 ara sıra gören oluyoraceka78 ara sıra gören oluyoraceka78 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
her ay gençbeyin dergisini alırım bazen de araba dergileri

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında ve Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta...
Eski 06-10-08, 23:37 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.705
Teşekkür etti: 4.530
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48333
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abone olduğum bilim teknik vardı
taşınınca adres değişikliğinden dergi gelmedi
sonra pc word dergisine de abone idim
şimdi istediğim bi dergiyi alıyorum

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 07-10-08, 00:46 Çevrimdışı   #15

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Atlas
PcNet
Diyet
Yatch
Genç Gelişim
Gezgin

artık bunlara aboneyim her ay okuyorum
Eski 07-10-08, 00:51 Çevrimdışı   #16
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abone değilim...Her ay galatasaray dergisi alıyorum...Güzel ek verirsede boxer Geçen sene çok güzel iskambil kağıdı vermişlerdi
O Iskambillerden Bende De Wardı

Abone Değilim Ama Zamanım Olursa Elektronik Kataloglarını Incelerim (=
Eski 04-11-08, 22:08 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
PCnet, yüxexes, GençÖğrenci. Bazen cnbc-e'ninki.

Galiyev
Eski 04-11-08, 22:53 Çevrimdışı   #18
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Focus

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Eski 04-11-08, 22:56 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi

Aysu. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 516
Teşekkür etti: 398
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3613
Aysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biri
Leman

.

bıkmışım her gün aynı teranelerden ben, bir iki yalancı ve sahtekar, yoldan saptıran imtihanlar, kana kana kanıyorlar bak!!

Konu Seçenekleri