| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | ABoOoO 218 Trilyon Dolarlik Fatura ! 218 TRILYON DOLARLIK FATURA ! Malezya’da “Telekom Malaysia” kullanıcısına 218 trilyon dolar fatura gönderdi.Telekom Malaysia'nın gönderdiği faturayı gören Yahaya Wahib, faturayı gördüğünde gözlerine inanamadı.Yanlışlık olduğunu söyleyerek şirkete başvuruda bulunan Wahib'e, faturayı ödemesi yoksa telefonun kesileceği söylendi. Asıl Fatura 20 Dolar Malezya'da yayımlanan 'New Straits Times' gazetesinin haberine göre, Yahaya Wahib'e gelen fatura, ocak ayında hayatını kaybeden babasının üzerine. Ancak babasının hattını kapattıran Wahib, ocak ayından beri olan borcunun 84 ringgit (Malezya para birimi), yani yaklaşık 20 dolar olduğunu öğrendi. Dava Açıyorlar Ancak Telekom Malaysia, Wahib'in 806,400,000,000,000.01 ringgit tutarındaki faturayı ödemesini istiyor.Şimdi Telekom Malaysia, Wahib'e dava açmaya hazırlanıyor. Wahib ise, "eğer beni dava edeceklerse ben buna hazırım. Hatta dava açmaları için yanıp tutuşuyorum" dedi. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konu daha önce verilmişti emeğin için teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
yaw bu adam marsla mı konuşmuş
beklenmedik bir şehirde. Ne acı kalır yürekte ne gözyaşı... Bir değse gözlerin gözlerime Ne hüzün kalır gecemde,ne matem... Ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı... Ne çok özledim seni bilsen... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |