| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abstract Efekt Yapımı Abstract Efekt Yapımı Bu efekt için öncelikle herhangi bir boyutta background u siyah olan bir döküman açıyoruz. Sonra dökümanın dört bir tarafına Filter>Render>Lens Flare koyuyoruz. ![]() ![]() Sonra Filter>Artistic>Plastic Wrap.. seçeneğinden resimdeki değerleri giriyoruz. ![]() Bunun ardındanda yine Filter>Stylize>Glowing Edges seçeneğinden resimdeki değerleri giriyoruz. ![]() Çalışmamız şekillenmeye başladı. ![]() Son olarak Image>Adjustments>Hue Saturation dan resimdeki değerleri girin tabi colorize kutusunu tıklamayı unutmayın ![]() ![]() İşte çalışmamız bu hale geldi arkadaşlar, herkese iyi çalıçmalar diliyorum... ![]() Alıntıdır.. O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() | |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birincisi dört bir köşeye koymamışsın "lens flare yi. tabi bu senin seçiminde olabilir. ikincisi Son işlem olan "Image>Adjustments>Hue Saturation" da istediğin renk ve parlaklık ayarını yapabilirsin, galiba bu son işlemi tam yapmadın ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() | 4bi yana nasıl koyulcak bilmiorumki k.baqma ben daha yeni başlıorum:( |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.743
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:52072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" Filter>Render>Lens Flare" kaç kere yapacaksan o kadar uygula ve bunu uygularken sen kendin istediğin yere sürükleyip bırakabiliyorsun. Kusura bakmak ne demek, yardımcı olunca bende mutlu oluyorum, hiç çekinme ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() | tşkler bu sefer yaptım ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |