Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 19-01-08, 23:50 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali A.BuğrA (buqrabey)

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 19-01-08, 23:51 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk soruyu soram dedim doktora inat ..

Neden Düşünürler ?

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 19-01-08, 23:56 Çevrimdışı   #3
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Neden Düşünürler ?

tabi ilk soruları ben sordugum için Hell's angeL'ın sorusu 2.soruya denk düşer bu arada hell's angel sana hindistandan kına getirdim neyse

evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Eski 19-01-08, 23:57 Çevrimdışı   #4
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.145
Teşekkür etti: 7.040
RepForum Gücü: 118
Forum Puanı:38436
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk sorularım aynı yine

Hayatta mutlaka gerçekleşmesini istediğin 3 olay?

Vee kısaca A.Buğra nasıl biridir?

=)

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Herkese sonsuz teşekkürler....
iyiki hayatımdasınız....(=

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 20-01-08, 04:39 Çevrimdışı   #5
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yine ben idealindeki meslek yada meslekler nelerdir kısaca hayatta tek yegane yaşam amacım ....şudur işte o ....şudur nedir ???

DüşünürLer'de kacıncı ayın?

DüşünürLerdeki Sevdiğin kişi (yapma ama elbet birini daha cok seversin hepsi deme YemezLer )

DR_GöKiŞ yani beni nasıl buluyorsun bir cümle ile gecme en az 5 cümle olsun ( aslında sayfalara yetmemde neyse ) yoksa ümüğünü sıkarım

...yine geLicem ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 20-01-08, 19:21 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?

...

Nabeeerrr=)

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 21-01-08, 00:19 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єѕкιуα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2901
єѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyor
Sorgu odasına niçin girmek istedin ?

Sen ağlama denizkızı,
İçim kan ağlasın.
Sen sadece gül !
Gül ki deniz kıskansın...

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 21-01-08, 16:54 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p
Kuzenimim vasıtası ile üye oldum.Bir albüm arıyordum ve burda buldum

Paylaşım yapmayı ejder abimden(Night_BluE) öğrendim ve sitenin müdavimi oldum.

Belirtmek isterimki şu son forumların ayrılması işi canımı sıktı.Tekrar düzelmesini ümit ederek burada noktalıyorum.

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Tweety (21-01-08), YaGMuR_CiNi (22-01-08)
Eski 21-01-08, 16:55 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Neden Düşünürler ?
Popüler,İyi arkadaşlarım var,kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.( )

Düşünürlere geldikten sonra iyi arkadaşlıklar edindim,bunu söyleyebilirim.

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (21-01-08)
Eski 21-01-08, 17:00 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tabi ilk soruları ben sordugum için Hell's angeL'ın sorusu 2.soruya denk düşer bu arada hell's angel sana hindistandan kına getirdim neyse

evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
İsim:Ahmet Buğra
Sosyallik alan(lar)ım:Futbol...
Yüz temel esere başladım.Şimdiki Mevlana'nın Mesnevisine başladım.

Lise okuyorum.Erzurum Fen Lisesi..Öss hazırlığı var.

4 Kardeşiz.En büyükleri ben ve gerçekten sinir edecek bir abim veya ablam olsun istemişimdir hep.
Aslen Erzurumluyum.

Yok imza falan!!!

Eski 21-01-08, 17:03 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
lise okuyormuşsun bi soruda benden sana gelsin bugra
büyünce ne olcen

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 21-01-08, 17:03 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
disco fever´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk sorularım aynı yine

Hayatta mutlaka gerçekleşmesini istediğin 3 olay?

Vee kısaca A.Buğra nasıl biridir?

=)
Sondan başlayalım.

A.BuğrA kendi halinde yaşayan,kimsenin etlisine,sütlüsüne karışmayan;sessiz,sakin,öss hazırlığı yapan masum bir öğrenci.

Bilgisayara karşı zaafı olan,spora(özellikle futbol) hasta olan bir kişi işte.

Hayatta gerçekleşmesini istediğim 3 olay sayamam ve aileminde bu yönde baskı yapmaması rahatlatıyor beni.

Ama doktor olmak istiyorum

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
disco fever (21-01-08)
Eski 21-01-08, 17:08 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yine ben idealindeki meslek yada meslekler nelerdir kısaca hayatta tek yegane yaşam amacım ....şudur işte o ....şudur nedir ???

DüşünürLer'de kacıncı ayın?

DüşünürLerdeki Sevdiğin kişi (yapma ama elbet birini daha cok seversin hepsi deme YemezLer )

DR_GöKiŞ yani beni nasıl buluyorsun bir cümle ile gecme en az 5 cümle olsun ( aslında sayfalara yetmemde neyse ) yoksa ümüğünü sıkarım

...yine geLicem ...
Yine mi sen??

Doktor olmak istiyorum.(Özellikle cerrahi )

En sevdiğim kişi(ler):Snorland,Artemis,Cino..

Düşünürlerde kaçıncı ayım bilmiyorum,saymadım yani

Valla sen tıp okuyon galiba.
Orbital göz demek.
Esprili bir kişilik.
Vs.vs.vs.

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
DR_CoCoRiCo (21-01-08), Snorland (21-01-08), YaGMuR_CiNi (22-01-08)
Eski 21-01-08, 17:11 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
doga.eren´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
Hangi birini sayayım.

Yaprak sarma,kuru fasulye,su böreği,mantı(aklıma bunlar geldi )

Evde yemek,tatlı,bisküvi Vs.bitince hemen beni sorumlu tutuyorlar.( )

Kurtulamadık yani obur kimliğinden..

Yok imza falan!!!

Eski 21-01-08, 17:12 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
єѕкιуα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorgu odasına niçin girmek istedin ?
Bilmem..

Başvuru V.2'yi görünce bende ismimi yazdırayım dedim.

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
єѕкιуα (21-01-08)
Eski 21-01-08, 17:13 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
rebelişko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lise okuyormuşsun bi soruda benden sana gelsin bugra
büyünce ne olcen
Doktor...(Kalp Cerrahı ya da otopside çalışan doktorlardan olacam ben )

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
rebelişko (21-01-08)
Eski 21-01-08, 17:18 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
A.BuğrA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doktor...(Kalp Cerrahı ya da otopside çalışan doktorlardan olacam ben )
kalbim bozuk benımde arada duruyo
napalım seni bekleyelim bari
iyi bakalım cok sevindim güzel bi hedefin var
benim kardeşimde dişçi olucak kısmetse
dişlerimide ona yaptırırım
yaşlılık bu zor iş yedek parça bulmak zor

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (21-01-08)
Eski 21-01-08, 18:03 Çevrimdışı   #18
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.250
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:21075
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
grupdaşım naber yavv?? kolay gelsn

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"

Eski 21-01-08, 18:29 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu
Alıntı:
RAMSES113´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
grupdaşım naber yavv?? kolay gelsn
Eyvallah grupdaş

Kolay gelecek bi durum yok şu anda.Kimseden soru yok ki bi terliyim..

Yok imza falan!!!

Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (21-01-08)
Eski 21-01-08, 18:44 Çevrimdışı   #20
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Yine Ben
Diş hekimlerinden korkarmısın?

orbital göz demek ama sana güze bir şey buldum opticaL nasıl begendin mi Çünkü dr_orbital benimde

hayatta ..... asla yapmam dediğin sey nedir?

Yinemi sen diye neden dedin

istersen gelmem artık ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
A.BuğrA (22-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri