| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk soruyu soram dedim doktora inat ..![]() Neden Düşünürler ? ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (21-01-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi ilk soruları ben sordugum için Hell's angeL'ın sorusu 2.soruya denk düşer bu arada hell's angel sana hindistandan kına getirdim neyse ![]() ![]() evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 7.040
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:38436 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk sorularım aynı yine ![]() Hayatta mutlaka gerçekleşmesini istediğin 3 olay? Vee kısaca A.Buğra nasıl biridir? =) ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" Herkese sonsuz teşekkürler.... iyiki hayatımdasınız....(= |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine ben idealindeki meslek yada meslekler nelerdir kısaca hayatta tek yegane yaşam amacım ....şudur işte o ....şudur nedir ??? DüşünürLer'de kacıncı ayın? DüşünürLerdeki Sevdiğin kişi (yapma ama elbet birini daha cok seversin hepsi deme YemezLer )DR_GöKiŞ yani beni nasıl buluyorsun bir cümle ile gecme en az 5 cümle olsun ( aslında sayfalara yetmemde neyse ) yoksa ümüğünü sıkarım ![]() ...yine geLicem ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #7 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorgu odasına niçin girmek istedin ?
Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #8 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() Paylaşım yapmayı ejder abimden(Night_BluE) öğrendim ve sitenin müdavimi oldum. Belirtmek isterimki şu son forumların ayrılması işi canımı sıktı.Tekrar düzelmesini ümit ederek burada noktalıyorum. Yok imza falan!!! | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tweety (21-01-08), YaGMuR_CiNi (22-01-08) |
| | #9 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Popüler,İyi arkadaşlarım var,kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.( )Düşünürlere geldikten sonra iyi arkadaşlıklar edindim,bunu söyleyebilirim. ![]() Yok imza falan!!! |
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (21-01-08) |
| | #10 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sosyallik alan(lar)ım:Futbol... ![]() Yüz temel esere başladım. Lise okuyorum.Erzurum Fen Lisesi..Öss hazırlığı var. ![]() 4 Kardeşiz.En büyükleri ben ve gerçekten sinir edecek bir abim veya ablam olsun istemişimdir hep. ![]() Aslen Erzurumluyum. Yok imza falan!!! | |
| | #12 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() A.BuğrA kendi halinde yaşayan,kimsenin etlisine,sütlüsüne karışmayan;sessiz,sakin,öss hazırlığı yapan masum bir öğrenci. Bilgisayara karşı zaafı olan,spora(özellikle futbol) hasta olan bir kişi işte. ![]() Hayatta gerçekleşmesini istediğim 3 olay sayamam ve aileminde bu yönde baskı yapmaması rahatlatıyor beni. ![]() Ama doktor olmak istiyorum Yok imza falan!!! | |
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (21-01-08) |
| | #13 | |
![]() Doktor olmak istiyorum.(Özellikle cerrahi )En sevdiğim kişi(ler):Snorland,Artemis,Cino.. ![]() Düşünürlerde kaçıncı ayım bilmiyorum,saymadım yani ![]() Valla sen tıp okuyon galiba. ![]() Orbital göz demek. ![]() Esprili bir kişilik. Vs.vs.vs. Yok imza falan!!! | |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #14 | |
![]() ![]() Yaprak sarma,kuru fasulye,su böreği,mantı(aklıma bunlar geldi )Evde yemek,tatlı,bisküvi Vs.bitince hemen beni sorumlu tutuyorlar.( )Kurtulamadık yani obur kimliğinden.. Yok imza falan!!! | |
| | #16 | |
(Kalp Cerrahı ya da otopside çalışan doktorlardan olacam ben ) Yok imza falan!!! | |
| Mesaja teşekkür eden: | rebelişko (21-01-08) |
| | #17 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
napalım seni bekleyelim bari ![]() iyi bakalım cok sevindim güzel bi hedefin var benim kardeşimde dişçi olucak kısmetse dişlerimide ona yaptırırım yaşlılık bu zor iş yedek parça bulmak zor ''off kocakafalı dünya'' | |
| | #18 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21075 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | grupdaşım naber yavv?? kolay gelsn |
| | #20 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine Ben Diş hekimlerinden korkarmısın? orbital göz demek ama sana güze bir şey buldum opticaL nasıl begendin mi Çünkü dr_orbital benimde ![]() hayatta ..... asla yapmam dediğin sey nedir? Yinemi sen diye neden dedin ![]() istersen gelmem artık ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (22-01-08) |