| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: AB yerine imtiyazlı ortaklık veya akdeniz birliği kabul edilebilir mi? | |||
| Hayır kabul edilemez | | 2 | 33,33% |
| Akdeniz Birliği kurulmalı | | 1 | 16,67% |
| İmtiyazlı Ortaklık olabilir | | 0 | 0% |
| Hiçbirine gerek yok | | 3 | 50,00% |
| Oylayanlar: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | AB'ye tam üyelik yerine imtiyazlı ortaklık veya Akdeniz Birliği kabul edilebilir mi?
Fransa ve Almanya gibi AB'nin önde gelen iki ülkesinin sık sık söyledikleri ''İmtiyazlı Ortaklık'' veya ''Akdeniz Birliği'' kabul edilebilirmi?
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sömürülmeye HAyır
AB nin uşağı olmak istemiyoruz. Bağımsız Büyük Türkiye Cumhuriyete tüm dünya ya bedel olacaktır. Yeterki kendi içimizdeki kavgaları bırakıp üretmeli daha çok üretmeli ve ekonomik açıdan dünya da belirlei yerlere gelmeliyiz. Sömürülmek istemiyoruz artık.
|
|
| | #3 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.515
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnız başlığa hayran oldum Sırf adam başlığı anlayabilmek icin yarım saat düşünür daha kaldıki yorum ben cekimser kalma hakkımı kullanmak istiyorum Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Türkiye'nin şu anki politikası gereği AB'ye girmesi yararlı olur.. Ancak; asla kendimizi küçük düşürecek isteklere de boyun eğemeyiz. Olmazsa olmaz bir vaziyet değil AB üyeliği.. İmtiyazlı ortaklık ve Akdeniz Birliği fikirlerine ise hiç gerek yok.. Bir fayda sağlamayacağı açık..
![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #5 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |