| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | Var mısın yok musun adlı yarışmada; Yarışan kişi: X'ciğim kutun hakkında ne düşünüyorsun? X: Vallahi hiç bir hissiyatım yok. Aç dersen açarım. Yarışan kişi: Hmm Seni bir tur daha bekletelim. (Tüm yarışmacılara tembihlenmiş midir bilinmez hepsinin kullandığı ortak cümledir ) Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | - Acun Bey Büyük Hissediyorum.. - Sana Açmak Istiyorum Kutumu.. - Ha Bide Seni Çok Seviyorum, Ama Sen Bunu Zaten Biliyosun.. Diye Devam Eder.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teklif gelincede - Hamdi beye cok tesekkür ediyorum, yokum Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bahsedilen yarışmada blörf olarak kullanılan komik cümle. Belki dolar gözlerin Başka adamlara, Başka şehirlerde, Belli etmezsin.. Belki bir gün özlersin... .. . |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"- Aç dersen açmam" demesi kurallara aykırı olacağından aç dedikten sonra zaten açması gereken, gereksiz, saçma bir cümle Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarışmadan ziyade herşeye benziyor.Ne bilgi ne kültür gerekmiyor birazcık şans yeter. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 498
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçerdiği yan anlamlar fazla derin Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |