| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Acayip sözler =) ACAYİP SÖZLER ( HİÇ DE DEĞİL )1-Kötü Şans da Olmasa Şansın Yüzünü Göreceğimiz Yok Valla. 2-Aşık Olup Izdırap Çekeceğime, Nezle Olup Burun Çekerim. 3-Derdini Söylemeyen iyi Yapar, Bir de Onun Derdiyle Uğraşamam. 4-Dünya Delikanlı Olsaydı Yuvarlak Olmazdı. 5-Boks Sporsa Savaş Olimpiyattır. 6-Bebeğiniz Oldu Gözünüz AYDIN ! Kulaklarınız Manisa. 7-Medyum Memiş Kaç Kardeştir? CEVAP:4 Kardeş; Small Memiş, Medium Memiş, Large Memiş, Xlarge Memiş. 8-Allah'ım Kendim İçin Hiçbirşey İstemiyorum.Sadece Anneme Elma Yanaklı, Kiraz Dudaklı,Sütun Bacaklı Bir Gelin Nasip Eyle. 9-Bir Adam Yatmış Karısı Feribot. 10-Ara Sıra Ameliyat Olun İçiniz Açılır. 11-Solucanlar Bağırsakta Yaşar... Bağırmasakta. 12-Kadın Hakkı Yoktur.Çünkü Hakkı Erkek Adıdır. 13-Bilmemek Ayıp Değil,Yeter ki Bilmediğini Çaktırma. 14-Eyy Yükselen Yeni Nesil! İn Ulan Aşşağıya. 15-Deli Gibi Sevdim Manyak Gibi Evlendim. 16-Delikanlı Pokemon Toptan Çıkmaz. 17-Eskiden Toz Pembe Hayallerim Vardı, Tozu Gitti Pembesi Kaldı. 18-Adamın Biri Yemek Yemeye Bayılıyormuş, Yemiş Bayılmış. 19-Hi-men Bankaya Gidip Kimin Adına Hesap Açtırır?... Gölgelerin Gücü Adına. 20- 8 Dil Bilen Adam Öldürüldü, Zanlısı Toplu Katliam Suçundan Yargılandı. 21-Güvenmek iyidir Ama Güvenmemek Daha iyidir. 22-Bitkisel Hayata Girdim ama Hiç Önemli Değil. Maksat Yeşillik Olsun bunlar iyi şeyler ne kadar öyle görünmeseler de. 35 ½ K a r $ ı y a k a L ı ... Salı Günü yoLcuyuz ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |