| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | -sigara odası nerede? -abi ileri bak mı diyo elleri bırak mı diyo? -bunun adı kemer değildi neydi? - komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım. - komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. - ama komtanım... - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. - emredersiniz komutanım. -komutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim -söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün... -??? -komutanım yemeklere şap katılıyor mu? -koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak. -komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? -paris güzeldir bu mevsimde..! komtan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? komtan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? a3: komtanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok. sana soruyomuyum? başka? a4: komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? komtan: arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir. bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz. şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır. başka? a5: komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo. komtan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? a6: komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. komtan:arkadaşım savaşta b*k yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. ıstirahat et! bölük: sool Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç te ben hiç böle muhabbet geçirmedim )
Etikete Gerek Yok Eskiler Beni Bilir... ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uydurmaca Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:961 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok uydurmaca olmayabilir de ... Askeriye çünkü her çeşit insan oluyo nadir dielim Etikete Gerek Yok Eskiler Beni Bilir... ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . )= Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #6 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol...:d
|
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 880
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 314 - нαѕαη™ |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:40 ![]() ![]() | ne zaman silah alcaz faln da dien war bnlar normal
|
|
| | #10 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.535
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:22382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d
|
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalandır Bunlar Herhalde Salllıolardır iice asker olcam gözüyle bakıorum ortalıga yaaa |
|
| | #12 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğrumu yalanmı 22 kasımdan sonra ilk internete girdiğimde size söylerim ben kaynağından inceleyip Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Susmak İstiyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |