Konu Seçenekleri
Eski 28-06-06, 01:02 Çevrimdışı   #1
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Acemi doktor

Okulu yeni bitiren genç bir kadın doğum uzmanı muayenehane açmıştı. Birkaç gün sonra akşam eve geldiğinde suratından düşen bin parçaydı.
Karısı :
- Ne oldu kocacığım bir terslik mi oldu ? diye sordu.
- Evet, çok kötü bir doğum olayı oldu, diyince kadın;
- İyi gitmedi mi ? dedi.
Adam üzgün üzgün anlatmaya başladı ;
- Ne yazık ki pek iyi değildi. Çocuk ters geliyordu, vakumla çekmek zorunda kaldım. Ama kahretsin bir türlü alamadım, parçalandı, biraz sonra annede öldü.
Kadın üzüntü içerisinde :
- Vah vah ! Zavallı baba nasılda üzülmüştür ?
- Ne yazıkki üzülmedi, çünkü o da öldü.
- O da mı öldü ?!
- Evet, vakuma bütün gücümle asılmış çekiyordum ki, birden bebeğin kafası koptu. Kafa kopunca boş bulunup arkaya düştüm meğerse adamda arkamda duruyormuş ben adama o hızla çarpınca, adamda kafasını masanın kenarına vurup beyin kanamasından öldü zavallı adam.
Bir hafta sonra yine doğum randevusu olan doktor, akşam yorgun argın eve dönünce karısı heyecanla "Ne oldu, nasıl geçti ?" diye sordu. Doktor yorgun ama gayet keyifli bir şekilde;
- Büyük ilerleme var karıcığım, bu sefer bütün hünerimi kullandım ve babayı kurtardım.

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Eski 03-08-06, 21:32 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

-Mavi boncuk- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 998
Teşekkür etti: 339
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3985
-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri-Mavi boncuk- Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ya olamassss

Konu Seçenekleri