| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Acı ama işte Türkiye Gerçeği
Son günlerin en tehlikeli gelişmelerinden biride özellikle çocukları hedef almış organ mafyasının Türkiye deki faaliyetleridir. Necip Türk Matbuatı, ne gazete niyetine satılan boyalı kese kağıdı mamullerinde, ne de adeta lağım ve seviyesizlik akan aptal kutularında bu konuya gereken yeri vermemektedir. Dünyada organ piyasasının bir numaralı müşterisinin İsrail olduğu göz önüne alındığında, bu lakayıtlığı doğal karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Lütfen aptal kutusuna baka baka uyuşmuş yakın çevrenizi bu konuda bilgilendirin ki, şerefsizlerin tuzağına istemeyerek de olsa düşmeyelim. Konuyla ilgili bana en son ulaşan mailleri aşağıda dikkatinize sunuyorum, sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle... Ben sadece Sincan'da bu olaylar oldu ve Polis gizledi diye kızıyordum. Megerse olayın boyutu daha da yüksekmiş. Ben Sincan'da duyduklarımdan bahsedeyim, sonra yeni gelen aşağıdaki maille olayın boyut ve genişliğini düşünün. 1--Sincan'da son 1-2 ayda 13 çocuğun kaçırıldığını duymuştum. İnanmamıştım açıkçası. Bu kadar olay duysa medyada yer alır, polisler vızır vızır gezer diye. Sonra Yeğenimin "Dersaneye giderken geçtiğim yerde oldu, bize de olabilirdi" diye ağlayarak anlattığı şu olaydan sonra inandım. Sincan'da kaldırıma yaklaşan bir arabadan inen bir kaç adam,13-14 yaşında genç bir kızı kafasına vurup sersemletiyorlar ve hemen arabaya atıyorlar. Halk olayı anlayıp peşinden koşmaya başladığında yetişemiyorlar, plakasını alıyorlar. Polis zaten çalıntı olan arabayı daha sonra boş olarak buluyor. 2 gün sonra da genç kızın organları alınmış cesedini. 2--Sincan / Fatih'te Doktor/hemşire kılığında ekip bir ailenin kapısını çalıyor. "-Biz sağlık bakanlığınca görevlendirildik. Çocuklara ücretsiz sağlık kampanyası var, küçük çocuğunuz var mı?" diye soruyor. Aile de "Bedava"yı duyunca ekibi içeri alıyor. Ekip, "Bize bir oda tahsis edin, işimiz uzun süreceği için siz odaya girmeyin. Bitince biz size açıklama yapacağız" diyorlar. odaya giriyorlar müziğin sesini de sonuna kadar açtıkları söyleniyor(Aileye ne bahane söylediler bilmiyorum) Dışardaki araçtan malzeme lazım oluyor diye elinde kutularla arada bir girip çıkanlar oluyor. Odaya girip çıkanlar kesildikten epey sonra, aile merak edip odaya giriyor ve çocuklarının cesedini buluyor. Tabi organları alınmış olarak. UYARI: Bunlar her türlü kılıkta çalışıyor, çoğunlukla takım elbise+güleryüz ve en önemlisi ETER vb. bayıltıcı koklatmak için fırsat arıyorlar. Evinizin kapısına gelen kişi zayıf, ufak tefek de olsa,tanımadığınız kişiyse ve evde kalabalık değilseniz kapıyı veya zinciri asla açmadan cevaplayınız. İlaçlar kuvvete bakmaz, açıkçası mandayı bayıltacak kuvvetteki bir ilaçsa, ne kuvvetiniz ne de karate vb. işe yarar. Bu olaylar da son ricam, genelde çalıntı araba kullanıldığı için polis,asker,güvenlikçi gibi silah taşıyan kişiler olay anında ordaysa ve kaçırılma olduğu kesinse arabanın tekerine ateş etmeli, yoksa o kaçırılan çocuğu bir daha canlı görme imkanı çook zor. Organ Mafyasi.. Çok Önemli güne sıcacık bir merhaba derken gerçekleri unutmayalım lütfen! Bu günlerde hiç medyada yer almamasina ragmen Organ mafyasi özellikle Ege bölgesinde kol gezmekte... Güzel medyam nedense Ahu Tubalar Banu Alkanlar Aliyelerle ugrasa dursun su ana dek belkide 100 e yakin çocuk organlari için canindan oldu...*ilk olaylar Balikesirde basladi. Bu olaydan hemen sonra Aydin Söke den 1 i özürlü 25 yaslarinda 2 si çocuk toplam 3 kisi, Mugla Merkez Manisa da 1 er çocuk daha kaçirildi; ve cesetleri bulundu. Medyada gene yer almadi; ve Organ mayfasi saha kalkti. Izmir Carrefour da Annesi alisveris yapan bir çocugu eterli mendil koklatarak hiç belli etmeden hizla aldilar ve kapidan güvenlikten geçerken 'Acil hasta var yolu açin' diyerek rahatlikla çiktilar 1 hafta sonra cesetin organlarini alip yeniden derisini dikerek! ! ! carrefoura çöp konteynerlarina geri biraktilar.(aldiklari yere) gene ses seda yok ve baktilar ki bir böbregin 59000 dolar oldugu çocuklari kaçirmak çok kolay ve sessiz eylemlerine devam ettiler. Sonuç mu? Cumartesi günü 2 si cumhuriyet mah. karsiyaka 1'i yamaç mah. Karsiyaka 2 Yamanlar Karsiyaka kaçirdilar. Gene ses seda çikmayinca Geçtigimiz sali okul teneffüsünde 4 çocuk daha ayni mahallelerden kacirildi ve Gümüspala semtinden kaçirilan çocuk buna eklendi Bunlar benim duydugum benim kayitlarda bulduklarim Dahasi olduguna eminim. Artik çocuklari okula nasil gönderecegiz diye düsünmek gerekir. Ayni ]günlerde ayni mayfa elemanlari çok girisimde bulundular. Ama bir takim duyarli vatandaslar sebebiyle basarili olamadilar. Arkadaslar çocugum yok demeyin. Eminim hepinizin tanidiklarinin cocuklari olsun vardir. Canlar kiyilmasin. Medyanin dikakatini bu konuya çekelim. Halkin dikkatini bu konuya çekelim. Bu imansizlara dinsizlere direnmek ve yakalanmalirini dua etmekten baska çaremiz yok. Bu tip suçlarin cezasi bile olmadigi ülkemizde herkesi uyarmaktan baska suan yapabilecegimiz yok. Son bir not daha insan olan insanligindan utanan herkes bilsinki bu din inançla alakali bir mail zaten degildir. Ateiste bile insan deger verirken bunlarin hicbirseyden korkusu yok. kurtulan cocuklarin beyaninda bu isi yapan otomobil genelde siyah bir otomobil. yuksek bir ihtimal jeep yada panelvan lütfen bu maili dikkate alin çocuklar yok yere öldürülmesinler* bu bir alıntıdır ve herkez tarafından dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | scabiyersto (14-10-06) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:18 ![]() |
İlk defa senden duyuyorum eger gercekse cok iğrenc bir olay. Bilgilendirdigin icin tesekkuller arkadasım
|
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() |
sağol kardeş bilgiler için
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Yolumun karanlığa saplanan noktasında Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdiğin Bilgiler Için Teşekkür Ederiz
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok ürkütücü bir durum gerçekten hiç bir şeye güvenilmez oldu artık...hangi tedbir hangi yasak geçer önüne bunların... Code:
|
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç bir olay gerçekten bu saol bilgilerin için devamınıdilerim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylasım için sağol..
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |