| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Acı Bir Yazı (Ama Böyle Oluyor) :(((
Çoğu evli kadın yıllar önce nasıl oldu da bu adama aşık oldum demekten kendini alamaz çünkü erkekler öyle değişir ki.............. 1. yıl: "Oooo sevgilim, böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor.. Doğruca hastaneye gidiyoruz" 2. yıl: "Bak tatlım, bu öksürükler iyiye işaret değil. Doktora gitmemiz lazım" 3. yıl: "Hayatım bırak şimdi yemek yapmayı da git yat.. Ben sana yemek hazırlarım. Evde hazır çorba var mı?" 4. yıl: "Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum. Bulaşıkları bitirip çocukları da yıkayıp yatırdıktan sonra lütfen sen de yat dinlen..." 5. yıl: "Madem hastasın niye bi aspirin almıyosun?" 6. yıl: "Köpek gibi hırlayacağına git banyoda gargara yap da boğazını temizle..!" 7. yıl: "Ne zaman bitecek bu öksürük? Etrafa saçtığın mikrop da çabası. Beni de mi hasta etmeye çalışıyorsun sen!!!! YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt çok acı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |