| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | Acil kana ihtiyaç var. İstanbul Tıp Fakültesinde yatmakta olan Kerem Özçelik için "A" rh (-) kana ihtiyaç vardır. Sizlerden yardımları bekliyoruz. Eğer aranan kan sizde ve tanıdıklarınızda var ise İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) Çocuk Hastalıkları bölümünde 4. kat Hematoloji Onkoloji bölümünede başvurabilirsiniz... Yardımlarınızı bekliyoruz. Tanıdığınız herkese dağıtın !!! ACİLLL... MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _Okyanus_ (29-10-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hastalarımız için yardımlarınız bekleniyor. Acill ALLAH RIZASI İÇİN BU MESAJI BILDIKLERINIZE ULAŞTIRINIZ! Okan Sönmez, 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi, Gata Tip Fakültesi'nde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün en iki ünite trombosite ihtiyaci var. Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu icin ailesi kan (daha dogrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlaniyor. Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan Istanbul Büyüksehir Belediyesine yaptigi basvuruya 30 bin çalisan arasindan sadece 3 kisi cevap vermis. Oglunu yasatabilmek icin varini yogunu ortaya koyuyor. Eger siz veya bir tanidig?iniz B rh (-) negatif); kana sahipse Lutfen Hayrettin Sönmez'e ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayin. Yok ben böyle islerle ilgilenmem diyorsaniz. En azindan mouseunuzu birkac kez tiklatarak bu mesaji adres defterinizdeki kisilere yollayin.Orada yatan sizin cocugunuz veya kardesiniz olabilirdi.Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir maddedir. Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden trombosit verebilir.Saglikli bir insan yilda 24 kez trombosit verebilir. Kandaki trombosit ayriştirilmasi işlemi yaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda sürmektedir. Eğer bunu yapamıyorsanız en azından mouseunuzu bir kaç kez tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz. Unutmayınız, bu siz, yada kardeşiniz, veya çok'sevdiğiniz birisi de olabilir.. MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar yardımlarınız bekleniyor eğer burdan yardım edemiyorsanız bu hastamıza şuan ameliyatta olduğu için en azından duâ edin Allah sizden razı olsun... Heran hayata gözlerini yumabilir, şimdi kimbilir İstanbul Tıp Fakültesi bu ameliyatı konuşuyordur. Hergün 10 ünite kan lâzım oluyor. MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() Konu Mattet tarafından (29-10-07 Saat 18:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _Okyanus_ (29-10-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Yardimcisi Olsun, Insallah Aranilan Kan Tez Zamanda Bulunur.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hastamız Kerem Özçelik geçirdiği ameliyat sonra mide kanaması durdurulmuştur. İginizden dolayı teşekkür ederim. MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |