| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]() | Acil yardım arkadaslar
Arkadaslar format sırasında yanlıslıkla güncellestirmeleri acık bırakmıstım ve sanırım bundan dolayı pc ım etkinlestirmenize 30 gun kaldı diye uyarı veriyor.yani(heralde)benden ürün anahtarı istiyor.Ne yapmalıyım bu sorunu nasıl duzeltebeılırım.Arkadaslar lutfen yardım edın pc ıme tekrar format atamıorum cunku hdd bıos da tek bolum olarak gorunuo lutfen yardım edın arkadaslar.pc ımde onemlı bılgıler war.Bu arada ısletım sıstemım windos xp home edition sp2
Konu st4n tarafından (27-06-08 Saat 20:32 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | XP Orijinal Download Bu Dosyayı Indırıp Kurmanı Tavsiye Ederim AntiVirüs Programın Varsa Bu Dosyayı Virüs Olarak Görecektir Ama Sorun Değil Bunu Yukledikten Sonra Tekrar Yorumunu Beklerim (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | st4n (28-06-08) |
| | #3 | |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 226
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar lutfen yardım edın bu problemın bı carresı yok mu??
|
|
| | #5 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | War (: Hafiften Arama Yapsaydın Eğer Şu Konuyu Bulacaktın; http://www.zamansiz.com/xp-yi-orjina...a-t174919.html Neyse Işte (: Aşagıdaki Dosyayı Indırdıkten Sonra Dosyayı Rar'dan Cıkarıp Reg Dosyasını Calıstırıp Onay Vermen Yeterli Olacak (: http://www.zamansiz.com/attachment.p...7&d=1197299223 |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu bildiğimiz windows etkinleştrmesi Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| Mesaja teşekkür eden: | st4n (30-06-08) |
| | #9 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama ıse yaramıor xp pro.larda ıse yarıo home edıtıon sp2 ıse yaramıo ![]() ![]() Konu st4n tarafından (30-06-08 Saat 00:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hala Mı 30 Gün (: O Programın Etkinleştirmesi Lazım. . . Biraz Araştırayım Bişeyler Wardı Bu Konuda Sanırım =) |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilgilendiğin için saol tekrar format attım bu sefer guncelllestırmeleri kapalı tuttum ama nete bağlandığım anda tekrar bu problemle karsılastım:(:( ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dostum O Uyarı Guncellemeyle Alakalı Değildir (: Kurdugun Win CD'sinin Crack'li Olanını Kullan Kurulan Windowstan Kaynaklanıyor O Uyarı (: Satın Alabileceğin Yerlere Bir Sor Crack'li Windows XP War Mı Dıye (: Bulamassan Haber Wer Ben Bi Şekil Ayarlarım Sana (: |
|
| | #14 |
bulunduğum yerde doru duzgun bı bılgısayarcı yok malesef:(wındows cd ım ıse hp nın laptoplarının yanında werdığı xp cd sı yanı problemmın bundan kaynaklandıını dusunmuyorum ılgılendıın ıcın saol crak ını bana yollayabılırmısın(senın ıcın kolay olcaksa)
|
|
| | #16 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dediğim Gibi Kurdugun CD'den Kaynaklanan Sorun Eğer Internet Sorunun Yoksa Internetten Dosyaları Bulabılırız Ama Indıremem Kotam Yetmez Falan Dersen PM Ile Adres Wer Kargo Ile CD Gondereyım (: |
|
| | #18 |
yardımlarınız ıcn saolun diğer arkadasların yardımlarınıda beklıorum..
|
|
| | #19 |
ha bı de crak ı bulursak napcaz nereye kopyalıcaz
|
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
storm_fatih yardım etmiş zaten kardeş xp cdsini değiştir yani alttaki resimdekini bul nette vardır arat sonra bununla formatla ve regal yapma programıda var verebilirim ama önce resimdeki xpyi kurman gerek ![]() Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() Konu yalniz tarafından (02-07-08 Saat 02:41 ) de değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |