| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
arkadaslar mrb kusura bakmayın acacak eyr bulamadım şimdiden yönetimden özr diliyrm acil ayrdıma ihtiyacım var sonyericsson k 770i almayı dşünüyorum piyasanın cok altında buldum 299 ytl taksitli fiyatı ve büyük bi firmadan sizce nasıl bir telefondur bu fiyata göre fikri olan arkadaşalrım yazabilirlermi şimdiden teşekkürler |
|
| | #2 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sony ericsson ' un resim çekme kalitesi cidden çok güzel net fotoğraflar çekiyo içeriği mp3 çalma özelliğide güzel fakat joistik denen her yöne dönen düğme çabuk bozulur ve tamiri her yerde mümkün olmaz.. 200 ytl ye temin edebileceğin özellikleri çok qüzel olan bir telefon daha tavsiye ederim bende onu kullanıyorum nokia 5200 bu telefonu uzun süre kullanabilirsin.. evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |