| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | aciL yardım :(((
arkadaşlar ya çok kıymetli bi hocam var bnm için çok değerli ve bana küstü kendimi affettrmem gerek ve iyi bişile affettirmek istiyorum :/ hemen kısa bi şarkı hazırlayıp kayıt yapmaı düşünüorm ama tek başıma yapamam bunu asla bana yardım edebilecek olan varmı ltfn yardıma çok ihtiyacım var... ve yarına yetişmesi lazm öle çok gzl dört dörtlük olmasına gerek yok ![]() ltfn yardm edebilecek varsa yazsın... yada özel msj atsın lütfeennn Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 443
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardım Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.922
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz Beklersen Ilgılı Arkadaşlar Yardım Edecektır Sana Bu Saatler Durgun Saatler Aksam Uzeri Yardım Alırsın Kesınlıkle =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | $.<3.M.!.N (27-07-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama yarına yetişmesi gerekio ve daha sözlerde ortada yok Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #5 | |
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
evt haklısın ama kendimi affetrmem grek tabiiki bn ösr dileyip duygularımı onunla paylaşıcam ama böle bi jest yapmak istedm ve bu jesti yapabilmek için yardm istedim bilmem anlatabildm mi
Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmem tabikide anlatabildin bende demek istiyorum ki hocanı küstürdügünde hata yaptıgının farkına varıp hemen af dileme yollarını beyninde dusunce ile kurarken eminim ki sen bu forumdan daha iyi seyler cıkarıp hocanın gonlunude tek basına alabilirsin demek istedim sonucta insanız ve kişisel cabalarınla eminim bu sorunuda yine foruma ve başkalarının fikirlerine gerek kalmaksızın yapabilirsin simge... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birlikten kuvvet doğar Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bakalım,dilerim hocanla barısırsın belkide hocan sana kusmemiştir sadece tepkini ve yapabileceklerini ölcüyordur ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
ya olay şu bn kendimi nasıl affettirebileceimi sorduumda yaratıcılığını kullan dedi ![]() bnde o yüzden böle bi işe kalkıştım ii dileklerin için tşkler Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
sözleride hazırLadımm :/ söleyecek olan varmı Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |