| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
Arkadaşlar ben bir tane nic.tr den isim aldım ve bu ismi kendi kulllandığım makinanama yönlendirmek istiyorum ama 2048 le bağlı bir adsl hattımda var ve bir tane web serverimde mevcut bu konuda acil bir yardım alabilirmiyim...ip adresimde sabit bu konuda kimden ve nasıl yardım alabilirim....
|
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk önce bilgisayarına web yayın sihirbazı kurman gerek. orada siteni yayınla. nictr 'de ayarlardan domain'in yönlendireceği adrese senin ip adresi girmelisin. ama tavsiyem çok ucz hatta problemli çalışsada bedava hosting firmaları var. Onları tercih etmen. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | zahirmutlu (07-03-07) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 191
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dns ayarlarını nasıl yapacam ben nic.tr den ayarlamamı yaptım ama bir türlü benim makinaya yönlenmiyo... anlamadım daha detaylı bir yardım almam lazım |
|
| | #4 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen ip adresini vereceksin. DNS ile senin işin olmaz. Çünkü isimini tescil etmedin. ip adresini gir. Ama belki nic.tr buna izin vermiyordur. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | zahirmutlu (08-03-07) |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:778 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()