Konu Seçenekleri
Eski 06-03-07, 22:51 Çevrimdışı   #1
Asistan

zahirmutlu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 199
Teşekkür etti: 191
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:778
zahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
iyi ---Acil yardım ----

Arkadaşlar ben bir tane nic.tr den isim aldım ve bu ismi kendi kulllandığım makinanama yönlendirmek istiyorum ama 2048 le bağlı bir adsl hattımda var ve bir tane web serverimde mevcut bu konuda acil bir yardım alabilirmiyim...ip adresimde sabit bu konuda kimden ve nasıl yardım alabilirim....
Eski 06-03-07, 23:48 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

ilk önce bilgisayarına web yayın sihirbazı kurman gerek. orada siteni yayınla.
nictr 'de ayarlardan domain'in yönlendireceği adrese senin ip adresi girmelisin.

ama tavsiyem çok ucz hatta problemli çalışsada bedava hosting firmaları var. Onları tercih etmen.
Mesaja teşekkür eden:
zahirmutlu (07-03-07)
Eski 07-03-07, 20:49 Çevrimdışı   #3
Asistan

zahirmutlu - ait Avatar
zahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyorzahirmutlu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
iyi

dns ayarlarını nasıl yapacam
ben nic.tr den
ayarlamamı yaptım
ama bir türlü
benim makinaya yönlenmiyo...
anlamadım
daha detaylı bir yardım almam lazım
Eski 07-03-07, 22:47 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
zahirmutlu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dns ayarlarını nasıl yapacam
ben nic.tr den
ayarlamamı yaptım
ama bir türlü
benim makinaya yönlenmiyo...
anlamadım
daha detaylı bir yardım almam lazım

sen ip adresini vereceksin. DNS ile senin işin olmaz. Çünkü isimini tescil etmedin.

ip adresini gir. Ama belki nic.tr buna izin vermiyordur.
Mesaja teşekkür eden:
zahirmutlu (08-03-07)
Eski 08-03-07, 21:54 Çevrimdışı   #5
Asistan

zahirmutlu - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
haklısın
Eski 08-03-07, 21:54 Çevrimdışı   #6
Asistan

zahirmutlu - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
haklısın
yinede teşekkürler

Konu Seçenekleri