DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Anket Sonuçlarını Göster: Acılar insanı olgunlaştırır mı ?
Evet 26 89,66%
Hayır 3 10,34%
Kararsızım 0 0%
Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 02-12-07, 11:29 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Acılar insanı olgunlaştırır mı ?

sürekli derler ya hani acı insanı olgunlaştırır...
siz buna ne derecede katılıyosunuz veya ne ölçüde haksız buluyosuznuz???

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
*KuĞu* (31-05-08), And (02-12-07), cicimix (31-05-08), MeLLoO (07-12-07), seda54 (15-12-07), Yσкє∂!¢! (12-12-07), ŞiYaR (03-12-07)
Eski 02-12-07, 20:50 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
"If it doesn't kill you, it will make you stronger."
(Aci seni öldürmüyorsa, güçlendirecektir.)
FRIEDRICH NIETZSCHE

bence böyle

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (04-12-07), Maçakızı (03-12-07)
Eski 03-12-07, 01:19 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.078
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Acı aslında tecrübedir..Acılarımızı geride bırakıp onun gölgesinde yaşamamalıyız..Acı bir hatamız olabilir bir gönül yaramız olabilir..Bunlardan ders alabiliriz..Bir yakınımızı kaybetmek olabilir..Ölümün hayatın bir gerçeği olduğunu anlarız..Ve hayatımıza devam etmek zorunluluğumuzu...

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
And (03-12-07), karahindiba (04-12-07), Maçakızı (03-12-07), ~C@dY~ (01-02-08)
Eski 03-12-07, 18:02 Çevrimdışı   #4
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
kesinlikle katılıyrm her acı olay insana bişeyler katar her kötü olay o insanı büyütür ve davranışlarını ona göre yapar
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (31-05-08)
Eski 03-12-07, 18:05 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.251
Teşekkür etti: 13.622
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Evet acı insanı olgunlaştırır,ders aldırır belki ama acı o kadar faydalı bi şeymiki her insanda aynı etkiyi bıraksın,İnsandan insana değişir bence yaşadığı acıyı olgunlukla karşılayıp kendine pay çıkarsın,ders alsın...Yaşadığı acıdan dolayı farkında olmadan kendine daha başka acıların yaşatmasına neden olan insanlarda var...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
BigBang (03-12-07), cicimix (31-05-08), karahindiba (04-12-07), Maçakızı (04-12-07)
Eski 04-12-07, 16:19 Çevrimdışı   #6
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tek cümle yererli olur heralde...
İnsanlar çırak acılar ise onların efendisidir,insanlar acı çektikçe hayatı öğrenir...
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
absolut (04-12-07), cicimix (31-05-08), Maçakızı (04-12-07), mls1917 (27-01-08), saroth (17-12-07)
Eski 04-12-07, 18:18 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.515
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bir çok olgunlaşma ve bir çok acı çeşidi var.
çok hava da bi tartışma bence...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Maçakızı (04-12-07), MeLLoO (07-12-07)
Eski 04-12-07, 20:53 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
delkray´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir çok olgunlaşma ve bir çok acı çeşidi var.
çok hava da bi tartışma bence...
ben acıların çeşitlerini olgunlaşma süreçlerini sormuyorum zaten...yada onun araştırması içerisinde değilim...eğer sana uygun bi tartışma değilse katılmama özgürlüğün var...

.

Eski 05-12-07, 23:21 Çevrimdışı   #9
Asistan
Müzik grubu
Genel Mesajlar: 391
Teşekkür etti: 94
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:513
toprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyor
Evet acılar insanı olgunlaştırır. Genel anlamda acı çekmiş insanların daha olgun olduklarını söyleyebiliriz. Tabiki bazı insanlarda yaşadıkları acının türüne ve şiddetine göre psikolojik sorunlar da yaşayabilirler.Önemli olan acının insana verdiği dersttir. Veya insanın çıkardığı sonuçlar diyelimmmm..

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ATATÜRK CUMHURİYETİ
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (06-12-07)
Eski 06-12-07, 16:43 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ACI cektiğin zaman gerçeği anlarsın yaptığın hataları , yanlışları acı cekerek büyür insan zaten.. hayatımızda olmazsa olmaz bir durum..

Acıda Gülümse Büyütür Seni...

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (06-12-07)
Eski 06-12-07, 17:24 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ezginin günlüğünün de bir şarkısı var çok beğenirim...
şöyle diyor..
...işte sevda buymuş, her deyen tutuşmuş
bu ne tatlı bir belaymış, bırakmadı yakamı
AMA OLSUN ACILAR ADAM EDER ADAMI

.

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
cicimix (31-05-08), MeLLoO (07-12-07), saroth (17-12-07)
Eski 06-12-07, 23:36 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu
Genel Mesajlar: 391
Teşekkür etti: 94
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:513
toprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyor
Ya da acılara tutunarak yaşamak...

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ATATÜRK CUMHURİYETİ
Eski 07-12-07, 15:47 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Huzur Pınarı

fantastik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 119
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:84
fantastik ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bence acılar insanı olgunlaştırmaz sadece insanları yorar hayattan bıktırır
yaşama sevinci bırakmaz
insanı olgunlaştırmaz
Eski 07-12-07, 16:02 Çevrimdışı   #14
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Acının türüne göre değişir ama bence olgunlaştırr.

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (09-12-07)
Eski 07-12-07, 17:22 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
görecelidir...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden:
cicimix (31-05-08)
Eski 07-12-07, 23:30 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
fantastik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşama sevinci bırakmaz
insanı olgunlaştırmaz
sanmıyorum tamam belki yeter artık dersin ama
(yaşadıklarından ders çıkaran bi insan demez bunu gerçi) bu olaylardan hep bişeyler çıkarırsın... illaki demiyorum acı çekmeyen olgunlaşmaz die ama bağzı şeylere daha erken göğüs gerebilmeyi öğrenirsin...

.

Eski 09-12-07, 17:38 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
fantastik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşama sevinci bırakmaz
insanı olgunlaştırmaz
Her Acının Sebebi Vardır
Sebebi Olan Herşeyde İnsanı OlgunLaştırır..

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (09-12-07)
Eski 09-12-07, 18:32 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Xevanescence´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her Acının Sebebi Vardır
Sebebi Olan Herşeyde İnsanı OlgunLaştırır..
kesinlikle

.

Eski 09-12-07, 19:15 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Konuya anket eklenmiştir.
Eski 09-12-07, 19:40 Çevrimdışı   #20
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
acılarda sevinçler gibi olgunlaştırır insanı istesende istemesende bir iz bırakır yada bi düşünce böylece bikez daha büyür insan ( dimi kuzii yaşıyan ii bili bu konuyu

Konu Seçenekleri