Konu Seçenekleri
Eski 19-02-08, 19:09 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
::: acıların google'si ::: ( süper bişiy :D )

buyrunuz efem

www.kucukgoogle.com

düp not : bu bir arama motorudur ve bakarken sesin açılması önemle rica olunur

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (19-02-08), Cerek (19-02-08), gKhNn' (02-03-08), pavel (09-03-08), ufuk_08 (02-03-08)
Eski 19-02-08, 19:13 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.433
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22949
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hehe

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan
Eski 28-02-08, 23:47 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 1.471
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ucuz sayfalar
Eski 29-02-08, 00:05 Çevrimdışı   #4
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

NO WoMaN No CrY

Eski 01-03-08, 23:51 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu googları nerden yapıyorsunuz?

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 02-03-08, 11:05 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.801
Teşekkür etti: 1.253
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ahah biliorm bunu çok qüzel ya hele çalan şarkıya bitiorm

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 02-03-08, 12:01 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.558
Teşekkür etti: 3.233
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7320
HANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmışHANNİBAL yememiş içmemiş konu açmış
milletteki mizaha bak

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 02-03-08, 12:12 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
milletteki mizaha bak
Psiko Bunlar Psiko

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 02-03-08, 12:31 Çevrimdışı   #9
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.955
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26271
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eski 09-03-08, 01:05 Çevrimdışı   #10
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
çok duygulandım

KURBAN BİR KATLİAM DEĞİLDİR!
DİNİMİZİN BİR İNANCIDIR ALLAH'A FEDADIR...!
Eski 09-03-08, 10:17 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

kaygan_zemin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 546
Teşekkür etti: 284
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1056
kaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuşkaygan_zemin üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
giriş sayfam haline getirdim

Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. !

TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..!
Eski 22-03-08, 14:56 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 664
Teşekkür etti: 1.200
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:21842
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
:d:d

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..

Konu Seçenekleri