| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]() | Acıya Gülmek-Hakan Yeşilyurt ::gitar akor :: İNTRO m-C-Bb-Am-Dm-C-Bb-Am Dm Öpüyorsam ayrılığı gözünden C Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Bb Görüyorsam gözlerinin içinden ) ) x2 Am ) Sana olan sevdamdandır bilesin.. ) Dm Meğer ne yalnızız insan olmuşsak C Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Bb Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek ) ) x2 Am ) Sana olan sevdamdandır bilesin ) Dm Karşılıksız sevebilmekse sevda C Gerçek seven küle dönmüş her çağda Bb Elim kolum bağlanmışsa kıyında Am Sana olan sevdamdandır bilesin Bb Seydunayım gebermişse kıyında Am Sana olan sevdamdandır bilesin ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.530
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler Yoldaş ![]() severek dinlediğim bi şarkıdır ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (01-06-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimde öyle...ayrıca bu türkü şiiri değerli dostum Tunay Bozyiğit okur yazan kişide kendisidir.....Onun Seyduna Türkülerini de tavsiye ederim hepsi birbirinden değerli türkülerdir... ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (01-06-08) |
| | #4 |
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seyduna Türküleri ![]() hepsini beğenerek dinliyorum ama bu prça ayrı bi Güzel ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #5 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakan Yeşilyurt zaten muhteşem bir ses...Bu türküyüde ondan daha iyi okuyabilecek birini tanımıyorm tamamen bütünleştirdi kendisiyle... ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. | |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne güzel ki Aynı tür Müzik dinleyip Yorum yapabiliyoruz ![]() ama herkes 1 kerede olsa Seyduna Türküleri ni dinlemeli ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #7 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle...en güzelide bu gerçekten...aynı müzik dinlemek aynı duyguları paylaşmak çok güzel... ben bir çok arkadaşıma Seydunayla türkü yü türküleri sevdirdim... her biri ayrı ayrı bir baş yapıt...Kazım ın söylediği hayat bir başka mesela...hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk değilmiyiz hepimiz... ![]() ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |