Konu Seçenekleri
Eski 21-05-06, 13:14 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
açtıgım konu kayboldu :((

komik mp3 ler kısmında bir paylasımda bulundum kus gribi diye, +18 oldugu için kaldırılmıs aynı adamın iki tane daha komik sesi ve aynı küfür derecesin de duruyo ve sonradan benim açtıgım konun aynısını bi baska arkadas yine paylasmış o da duruyo benim suçum neyde sadece benim ki çöpe taşınıyo onu anlayamadım

ya diğer konuşarda silinsin yada benim paylasımım tekrar yerine konulsun ki herkese eşit davranıldığına inanayım

Eski 21-05-06, 13:20 Çevrimdışı   #2

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sana özel yapılmış bişi yoktur arkadaşım. Eğer dediğin gibi diğerleri duruyorsa gözden kaçmıştır. Bu tip şikayetler geliyor ama kimseye ayrıcalık yapılmıyor. Gerektiğinde diğer mod arkadaşların konularıda çöpe atılıyor. Hatta kendi konumu bile çöpe attığım oldu. Eğer konu çöpe atıldıysa gerekli olduğu için atılmıştır... Diğer konularlada ilgili bölümde görevli mod arıkadaşlar ilgileneceklerdir...teşekkürler...

Eski 21-05-06, 13:32 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bahsettiğin 2 tane konunun linkini alabilirmiyim sawasuar..
birini bulup kaldırdım.. diğerini bulamadım..

kimsenin kişisel bir sorunu olduğunu sanmıyorum..
ELeCtRoNiCS'inde söylediği gibi gözden kaçmıştır..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 21-05-06, 14:17 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ya ben kişisel sorun demiyorum ama şikayet etmeme ragmen durunca burda bir ilgisizlik var demektir
[hr]100%[/hr]
Eklendi:
http://www.e-dana.com/forum/showthread.php?t=20221

işte linki burda zaten üzerinede yazmiş +18 diye bende buna dayanarak paylasmiştim o konuyu

Konu sawasuar tarafından (21-05-06 Saat 14:19 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi.....
Eski 21-05-06, 14:46 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

EaGLe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 138
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8023
EaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Sawasuar burda ayrimcilik yapilmiyor , öbür arkadasin actigi konu gözden kacmis olabilir .. Sanirim bi yanlis anlasilma olmus , herneyse diger paylasimda kaldirilmistir .

Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir ..

Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman.
Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman.
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.
Eski 21-05-06, 14:47 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
teşekkürler ilginize
[hr]100%[/hr]
Eklendi:
http://www.e-dana.com/forum/showthread.php?t=21826

bu link teki kus gribi benim açtıgım konuyla aynı. şimdi bwni kıl bi adam gibi görebiliyor olabilirsiniz ama bu tür şeyler benim için önemli aynı konuyu ben verdiğimde kaldırılıp ve benden sonra bi balkası verdiğinde orda kalınca ben açıkçası haksızlık oldugunu düşünüyorum. burda kimseye bilerek bişey yaptınızda demiyorum sadece bu yanlış düzeltilsin istiyorum tekrar teşekkür ediyorum hepinize....

Konu sawasuar tarafından (21-05-06 Saat 14:51 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi.....

Konu Seçenekleri