| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
şiir bölümüne dünyadaki ilk aşk şiiri başlıklı konu açmıştım ama silinmiş nedenini öğrenebilir miyim acaba |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bah yaw, nasıl silinir yaw bu sana yapılırmı haaa
............ELVEDA.......... |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:15 ![]() |
kerdeş hiç sorma iki saattir ağlıyom nedenini söleyen bile çıkmadı daha |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlama yaw,vardır bi nedeni ............ELVEDA.......... |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:15 ![]() | ya bu bana yapılır mı arada bir paylaşım yapıyoz onu da siliyolar olmaz ki.hadi sildin bari nedenini söyle de bilelim bir dahaki paylaşımı ona göre yapalım değil mi ama yanlış mıyım |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Marduk açtığın konu daha önce verilmişti ve görevli arkadaşlar kaldırmışlar. Bu arada böyle konuları msnden sorabilirsin |
|
| | #7 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://www.e-dana.com/forum/showthre...+ilk+% FEiiri gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg | |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=marduk85]şiir bölümüne dünyadaki ilk aşk şiiri başlıklı konu açmıştım ama silinmiş nedenini öğrenebilir miyim acaba [/QUOTEdaha önce verilmiş olan konular çöpe taşınır...yani silinir.. dünyadaki ilk aşk şiiri de verilmişti hatta ben eklemiştim ama verilmediği halde silinen konuların varsa bize verirsen yardımcı oluruz kolay gelsinn
...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |